Cum ar fi mai bine?
Scris 17 October 2011 - 11:00 PM
Si eu il iubesc si nu as vrea sa se termine.Oare as putea sa-l fac sa nu plece?Oare ar trebui sa astept sa il las sau ar trebui sa incerc sa-l surprind cumva,facandu-l sa se rasgandeasca?
Scris 17 October 2011 - 11:03 PM
Scris 17 October 2011 - 11:04 PM
Scris 17 October 2011 - 11:06 PM
Aceasta postare a fost editata de Typhon: 17 October 2011 - 11:10 PM
Scris 17 October 2011 - 11:26 PM
Uneori este foarte bine,dar totul se poate schimba brusc,daca de exemplu imi ridic un pic tonul,sau ii spun ceva de 2 ori sa nu intre cu papucii in camera sau ceva de genul.
Ultima oara cand ne-am certat,si a vrut sa se desparta de mine,i-am zis sa facem o lista cu toate lucrurile care-l deranjeaza la mine,sa fac ceva in privinta lor.Mi-a zis sa fac lista singura.Au intervenit anumite lucruri,ne-am inteles bine si am uitat de lista.Mi-a zis ca nu ma pot tine de cuvant.De mult imi zice ca ar trebui sa slabesc un pic,eu nefiind o slabuta...nici grasa,dar nici f slabuta...undeva la mijloc.Eu i-am zis ca o sa slabesc,dar nu am slabit....si si cand am slabit 2,3 kg nu prea s-a vazut.
Ii trimit mesaj sau il sun oriunde as fi,daca ma duc de la un curs la altul sau ma duc sa mananc,dar a zis ca asta nu conteaza,ca pot sa-l mint
Ma gandesc ca eu sunt de vina.Probabil sunt prea stresanta.Poate nu-i dovedesc destul de mult ca imi pasa,avand si un program destul de incarcat.Poate nu il satisfac inde-ajuns de mult.Eu vreau sa fac sa fie bine.
Scris 17 October 2011 - 11:27 PM
Scris 17 October 2011 - 11:31 PM
Aminuta, la 17 October 2011 - 11:26 PM, a spus:
Ii trimit mesaj sau il sun oriunde as fi,daca ma duc de la un curs la altul sau ma duc sa mananc,dar a zis ca asta nu conteaza,ca pot sa-l mint
Ma gandesc ca eu sunt de vina.Probabil sunt prea stresanta.Poate nu-i dovedesc destul de mult ca imi pasa,avand si un program destul de incarcat.Poate nu il satisfac inde-ajuns de mult.Eu vreau sa fac sa fie bine.
De ce a zis ca nu te poti tine de cuvant ?
Ce inaltime ai si ce greutate ? Iti zic eu daca esti grasa sau nu, eu fiind un strain obiectiv.
Nu e vorba de a-l satisface, ca probabil faci sex cu el in toate modurile posibile numai pentru a-i face pe plac, problema e ca nu petreci suficient timp cu el, din ce citesc eu p-aici.
Scris 17 October 2011 - 11:33 PM
S.R., la 17 October 2011 - 11:31 PM, a spus:
Ce inaltime ai si ce greutate ? Iti zic eu daca esti grasa sau nu, eu fiind un strain obiectiv.
Nu e vorba de a-l satisface, ca probabil faci sex cu el in toate modurile posibile numai pentru a-i face pe plac, problema e ca nu petreci suficient timp cu el, din ce citesc eu p-aici.
am 60-61 kg si 1.69 cam asa nu stiu exact
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pe care sa-l aleg ? | L.G.R | 107 | 8.591 |
|
O poveste foarte trista
un sfat mi-ar fi de mare ajutor |
Alexandru S | 60 | 4.710 |
|
Nu ma pot imparti intre parinti si el doar pentru ca ei considera ca e tigan... | Tasha89 | 23 | 2.508 |
|
Blind date | plarisa20 | 38 | 4.629 |
|
Am facut bine ca m-am impacat cu el?
sau am facut o greseala? |
lolo93 | 11 | 2.831 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS