Ce pot sa spun , mereu am crezut ca prima mea relatie sexuala o sa fie deosebita. Dar a fost mai mult de cat mi-am imaginat.
Vinerea aceasta, am avut romana ultima ora, toti au plecat numai eu am ramas in urma, sa zicem. Deoarece aveam ceva nedumeriri cu privire la testul ce urmeaza sapt. viitoare.
In fine.
Am vorbit ce am vorbit si profesoara m-a intrebat de ce sunt eu asa timid. Eu i-am raspuns ca nu prea ma integrez in clasa asta , si respectiv in liceul asta. Dupa aceia m-a intrebat daca am o prietena, eu i-am raspuns ca nu .
Dupa aceia prof. m-a intrebat daca sunt indragostit de cineva, eu i-am raspuns ca am fost dar acea fata mi-a frant inima si de atunci nu mai am "curaj" sa ma atasez de cineva. La care ea mi-a zis ca e pacat deoarece sunt o pers. deosebita.
Dupa un timp, s-a ridicat de pe scaun si a venit la mine zambind, spunandu-mi ca nu trebuie sa imi fie frica sa ma indragostesc din nou. Si dupa aceia, si-a ridicat mana dreapta si a inceput sa ma mangaie cu palma pe obraz.
Dupa aceia m-a sarutat . Eu m-am oprit si am impins-o un pic , si i-am spus ca nu sunt sigur de ce se intampla si ca ea este casatorita. Ea uitandu-se la mine pentru o secunda, nu a scos un sunet. Si intr-un moment am sarutat-o inapoi. Dupa aceia am continuat sa ne sarutam, ea era cu spatele la catedra si am prins-o usor de solduri si am pus-o pe catedra.
Inca ne mai sarutam. Ii simteam limba in gura mea, jucandu-se cu a mea. Am intins-o pe spate si am inceput s-o sarut si pe gat. Ea ma masa pe spate, era asa de placut! O mana de-a mea se sprijinea pe catedra iar alta ii masa unul dintre sani, intarit de excitare, eram inca imbratisati. Intre timp am scapat amandoi si de pantaloni .
Ne-am orpit o secunda lunga in care ne-am uitat unul la altul in ochi, ranjind, parca nu ne venea sa credem ce se intampla, dar era frumos. Am vazut o scanteie in ochii ei si atunci am stiut ca trebuie sa continuam. I-am dat jos chilotii albi si nu m-am mai gandit la nimic, decat la placerea ei, cum sa fac sa se simta cat mai bine, vroiam sa o aud cum geme si s-o simt cum tremura.
Dupa aceia s-a oprit si a inceput sa imi faca sex oral.
In fine.
Nu credeam ca sunt capabil de o asa "iubire". Dupa o jumatate de ora ne-am imbracat si eu am deschis usa sa plec, iar ea m-a tras inapoi in clasa si m-a sarutat pasional. Spunandu-mi ca ne vedem saptamana viitoare.
Acum , imi puteti da un sfat . Ce sa fac cu privire la toate astea?
Aceasta postare a fost editata de Burel001: 15 October 2011 - 09:50 PM
Motiv editare: Editat postare tripla
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis