sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Simboluri Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cosmin.M 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-February 08

Scris 14 October 2011 - 02:54 PM

Am gasit de curand un magazin cu diverse lucruri feng-shui, etc. si mi-am cumparat 2 lantisoare si acum sunt curios ce rol au simbolurile lor.Despre prima mi-a zis ca e o cifra sacra insa despre a doua nu stiu nimic.Sper sa stie cineva si sa imi zica si mie ce rol au , de ex.: unele au rol de protectie...

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   Roveli 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-December 09

Scris 15 October 2011 - 08:13 AM

[quote name='cosmin231' timestamp='1318596852' post='1060730649']
Am gasit de curand un magazin cu diverse lucruri feng-shui, etc. si mi-am cumparat 2 lantisoare si acum sunt curios ce rol au simbolurile lor.Despre prima mi-a zis ca e o cifra sacra insa despre a doua nu stiu nimic.Sper sa stie cineva si sa imi zica si mie ce rol au , de ex.: unele au rol de protectie

De regula, adevaratele simboluri sunt pierdute de mult. Acum circula tot felul de chestii conforme cu economia de piata. Niciodata un simbol nu era altceva decat un simbol pentru o anumita civilizatie. Orice alt rol atribuit acestora e doar folclor deoarece daca ar fi asa detinatarii de astfel de chestii ar fi favorizati in toate cele. Nu s-a intamplat niciodata asa ceva deci sunt doar doua lantisoare . Nu exista si nu au existat niciodata obiecte cu puteri miraculoase decat in legende si in inchipuirea oamenilor , fii si tu realist si apreciaza doar forma si frumusetea obiectului , daca iti place.
1

#3 Utilizator offline   basarabu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-May 08

Scris 18 October 2011 - 12:18 PM

Interesantă e tendinţa omului de a primi ceva fără să lucreze. Adică vreai să fii fericit, cumpără o amultetă şi totul de la sine se va primi. Nu trebuie să faci schimbări īn propriile viziuni, atitudini, comportament e.t.c. De fapt asta era īntotdeauna condamnat de Dumnezeu. Dar dacă nu ai binecuvāntarea, nu te scapă nici o amuletă.
3

#4 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 18 October 2011 - 02:44 PM

Vezi postareabasarabu, la 18 October 2011 - 12:18 PM, a spus:

Interesantă e tendinţa omului de a primi ceva fără să lucreze. Adică vreai să fii fericit, cumpără o amultetă şi totul de la sine se va primi.

Acesta e stilul "Gigi Becali" care, dacă vrea să cāştige Steaua, merge la Biserică şi se īnchină, apoi aprinde numărul de lumānări care să arate scorul cu care vrea să cāştige. Dacă vrea să facă egal, se īnchină dar nu aprinde nicio lumānare. Şi...exemplele contiună deoarece "repertoriul becalian" e foarte vast.

Aceste superstiţii sunt specifice oamenilor sau comunităţilor īn care domină falsitatea şi minciuna. Ori poporul romān īn ansamblul lui, oricāt de mult se laudă preoţii cu credinţa lui, nu a fost credincios vreodată, ci numai superstiţios. Toate obiceiurile populare asta arată.
3

#5 Utilizator offline   basarabu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-May 08

Scris 24 October 2011 - 05:30 PM

Pericolul, după părerea mea, e şi mai mare decāt credem. Pentru că dacă nu alegi corect calea de rezolvare a problemei, nu ai şanse să o rezolvi! Nu poţi secera grāu, semănānd neghnă(Galateni 6:7)! Schimbānd un amulet pe altul, nu faci decāt să pierzi timpul pe probe false. Dacă căutăm o susţinere supranaturală, apoi să o căutăm la Dumnezeu! Mai precis să-l căutăm pe Dumnezeu! Pare o frază banală, pentru că e folosită des, dar să medităm la ea, şi s-o īnţelegem corect.
0

#6 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 24 October 2011 - 06:26 PM

Vezi postareacosmin231, la 14 October 2011 - 02:54 PM, a spus:

Am gasit de curand un magazin cu diverse lucruri feng-shui, etc. si mi-am cumparat 2 lantisoare si acum sunt curios ce rol au simbolurile lor.Despre prima mi-a zis ca e o cifra sacra insa despre a doua nu stiu nimic.Sper sa stie cineva si sa imi zica si mie ce rol au , de ex.: unele au rol de protectie...

mie mi se pare ca semnifica doar faptul ca ai dat banii pe niste aiureli.
0

#7 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 25 October 2011 - 08:36 PM

Vezi postarealynxul_negru, la 24 October 2011 - 06:26 PM, a spus:

mie mi se pare ca semnifica doar faptul ca ai dat banii pe niste aiureli.

Pai vezi ca au rolul de-a deschide mintea.
Altadata n-o sa mai dai banii ci o sa gindesti de doua ori inainte.
0

#8 Utilizator offline   NanaLOVE 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 21-December 11

Scris 21 December 2011 - 05:16 PM

Vezi postareacosmin231, la 14 October 2011 - 02:54 PM, a spus:

pai cred k celalalt are rol de protectie dar nu cred k folosesc amandoua la nik pt k superstitiile nu se stie dak exista dar dak exista cred k asta are rolu cealalta
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic