Vreau sa mentionez ca ea are 15 si eu la fel si acel tip de pe internet are 19 ani a venit vara asta aici si cand eu cu ea eram impreuna la sarutat.Dar vreau sa mentionez ca acest tip o tine oarecum in lesa cum incearca sa ii zica ceva imd o ameninta ca el se sinucide sau ca se taie si chestii de genul.Cand eu cu ea eram impreuna el credea ca ei doi erau impreuna desi nu erau doar el credea si ea a incercat sa ii spuna ca nu sunt si atunci el nici nu a lasat-o sa termina propozitia si a luat niste pastile si a incercat sa se sinucida si nu i-am putut face nimic si ne-a distrus toata relatia.Mereu ea trebuie sa fie papusa lui ca altfel el se omoara.Deci din ce vam zis ce credeti despre toata situatia asta mai averm vreo sansa sa fim impreuna,avem vreo sansa sa se faca dreptate si sa scape cum ar fi din lanturile lui ma sunt sanse sa ma iubeasca?Ea mi-a spus ca nu Cand eram impreuna nu puteam fi ferictit deloc de el ne-a distrus tot.Ce credeti ca vrea de la ea credeti ca chiar o iubeste?Vara ast a venit aici si a stat o luna si ea tot a incercat sa il convinga sa stau cu ei o singura data am venit a doua oara ea s-a enervat si mai zis sa vin indiferent ce zice el... si atunci el a fugit prin oras. si ea a trebuit sa fuga pe strada dupa el sa vina inapoi acasa...ca el cica ma uraste.Amandoi avem 15 ani el are 19 face 20 anul viitor si e indragostit de ea credeti ca chiar o iubeste sau doar vrea ceva de la ea?Credeti ca ea mai tine la mine si ma mai doreste?Cum sa fac sa o recuceresc?Eu chiar o iubesc si tin la ea enorm niciodata nu am vrut sa fiu cu ea ca sa o bag in pat si chestii de genul.VREAU SA MENTIONEZ CA SUNTEM CEI MAI BUNI PRETENI TOATA ZIUA SUNTEM IMPREUNA.
Aceasta postare a fost editata de Eddy80: 10 October 2011 - 10:24 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS