Buna ziua,
Tocmai m-am lecuit cu radarele si as vrea sa imi achizitionez o statie emisie receptie. As dori sa stiu cam dupa ce sa ma ghidez. Ce ar trebui sa urmaresc cand imi cumpar asa ceva.
De exemplu, ce diferenta e intre prima statie de pe site-ul asta si ultima?
http://www.statii-auto.ro/magazin/index.php?categoryID=816&sort=Price&direction=ASC&gclid=CISI7Lnh1qsCFQV-mAodOGxxNw
Apropo, nu vreau sa dau nici 10 milioane pe o statie.
Multumesc
Pagina 1 din 1
Statie Criterii
Scris 08 October 2011 - 10:30 AM
Am trecut si eu prin experienta asta. Am renuntat insa dupa 2 luni de zile. In primul rand, nu m-am putut obisnui cu limbajul tiristilor.
In plus, te protejeaza doar in proportie de 80%. Restul de 20% insa sunt mai periculosi decat procentajul de protectie. Eu am patit-o odata, si cu statie cu tot era sa raman fara permis. Am intrebat daca e liber, si mi s-a raspuns ca da. Ceea ce nu stia, era tocmai faptul ca politaii iesisera de pe o straduta. I-am dat cox, si am cazut in ambuscada...
Statia, e excelenta daca iesiti in afara mai multe masini.
Dar daca ti s-a pus pata, fa-ti placerea. Presidenturile sunt cele mai bune. Asa am auzit, desi eu mi-am luat doar un Conrad la vreo 80EUR. Si vezi sa ai antena cat mai lunga.E esential.
In plus, te protejeaza doar in proportie de 80%. Restul de 20% insa sunt mai periculosi decat procentajul de protectie. Eu am patit-o odata, si cu statie cu tot era sa raman fara permis. Am intrebat daca e liber, si mi s-a raspuns ca da. Ceea ce nu stia, era tocmai faptul ca politaii iesisera de pe o straduta. I-am dat cox, si am cazut in ambuscada...
Statia, e excelenta daca iesiti in afara mai multe masini.
Dar daca ti s-a pus pata, fa-ti placerea. Presidenturile sunt cele mai bune. Asa am auzit, desi eu mi-am luat doar un Conrad la vreo 80EUR. Si vezi sa ai antena cat mai lunga.E esential.
Aceasta postare a fost editata de hans: 08 October 2011 - 10:31 AM
Scris 09 October 2011 - 09:28 AM
Stiu ca nu te protejeaza in totalitate,dar oricum e mai bine decat nimic.din cate am vazut, astea cu antene mari costa cam mult.sau pot sa ii pun orice fel de antena? Asadar?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Parc Auto Camioane Germania | Mytzzy | 0 | 1.774 |
|
|
Quality Plus | 0 | 5.962 |
|
cumpar alfa romeo alfetta