azZzul, la May 11 2006, 02:35 PM, a spus:
dupa parerea mea se poate asa ceva, imi trebuie numele de botez si culoare ochilor...acestea nu se schimba in timp....
eu cunosc o asemenea persoana (chiar bunica mea se ocupa de asa ceva) dar te sfatuiesc sa NU faci asa ceva, in primul rand ai sa aflii viitorul si nu ai sa poti sa intervii cu nimic in ai schimba cursul, iar in al doilea rand nu te ajuta cu nimic sa stii dinainte ce ai sa patesti, si pana la urma ai sa te plictisesti de viata, ptr ca STII DINAINTE CEEA CE VA URMA.... ha ha ha!
...cauta sa te apuci de o meserie mai serioasa lasa cartile de joc
hmm..nu prea imi vine sa cred ca nu-ti poti schimba viitorul.
sunt de parere ca viitorul tau este ca un copaca cu o gramada de ramuri, iar tu iti alegi drumul.
poti argumenta te rog ceea ce ai zis?(ce te face sa crezi ca nu poti schimba viitorul?)
bagherra, la Sep 16 2006, 08:49 AM, a spus:
Nu confundati horoscopul cu zodiacul.....
Ala,zilnic...e horoscopul...
Eu,cred in ce-mi spun cartile...orbeste,chiar!
Nu m-au mintit niciodata!
Atunci cind nu stiu ce si cum sa fac,le intreb...
De multe ori parea ilogic sa fac ceva cum ma sfatuiau...dar,faceam...si in final,aveau dreptate!
Totul este sa le intelegi...daca ele,iti spun ceva si tu intelegi altceva,nu e vina lor!
Ele au fost prietenii si ghizii mei!
Nu sunt o experta dar am fler!

atunci sa-mi ghicesti si mie:d ciprian ma numesc
[...]Alt exemplu, eu ma duc suparata foc pe viata la un ghicitor si acesta imi spune cata-n luna si in stele ca o sa ma imbolnavesc si eu sa mor.Plec de la ghicitor si pe drum imi schimb gandul catre bine, catre lucruri frumoase, imi modific vibratia, atrag doar lucrurile care rezoneaza cu ceea ce gandesc eu si astfel imi modific realitatea.Dar daca pe drum eu ma gandesc la ce culoare va avea cosciugul meu, caci asa mi-a spus ghicitorul, se va intampla ca atare[...]
sunt de acord ci dianuta aici:d..ii sustin ideea. omul isi poate influenta viitorul prin gandrile pozitive sau negative.in functie de vointa care o ai sa realizezi ceva, vei reusi sa realizez scopul propus;)
alias_dark_ely! m-am amuzat la "cred ca la satanisti e un dar de la satana "

) ..dar in rest ma dezamagesti:)
daca intr-adevar crezi in ceea ce exista, inseamna ca ghicitul in carti il crezi, doar exista:) ...(asta ca sa te tachinez putin)
faptul ca ai ajuns sa citesti topicul asta , zice ca ai un semn de intrebare cand vine vorba de ghicitul in carti.o parte din tine crede in asa ceva.Aici nu este vorba numai de tine.Am vazut ca multi fac aceeasi greseala ca si tine:)
Aceasta postare a fost editata de Cipixxx: 09 October 2006 - 08:15 PM