sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Posibila metoda de vindecare HVB vindecare hvb cu ceaiuri Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bco 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-September 11

Scris 05 October 2011 - 10:10 AM

un ziar de buzau vorbeste despre vindecarea hvb cu ceaiuri. ceaiurile se obtin din 14,15 plante. se prepara specific si se beau dupa o anume schema. vreau sa stiu daca e cineva in tema cu acest tratament ? daca da rezultatul scontat ? ce garantii sunt pt utilizarea tratamentului ? multumesc ff mult.
0

#2 Utilizator offline   Connny 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-June 09

Scris 05 October 2011 - 10:16 AM

sfatul meu: arunca ziarul din Buzau. Explicatie: virusul hepatic B are la baza un ADN impotriva caruia se poate actiona numai cu antivirale pe baza de nucleos(t)izi analogi. Ierburile pot avea orice alt rol, doar antiviral, nu.
Sanatate!
0

#3 Utilizator offline   4est 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-June 11

Scris 05 October 2011 - 04:17 PM

estimarea pentru valoare de piata a unui medicament care sa vindece hep b cronica este de 1 miliard de dolari anual (momenatn acel medicament nu exista), daca un amestec de ceaiuri ar putea sa faca acest lucru ar fi lovitura economica a mileniului si s-ar fi stiut de mult de ea.

Momentan sunt in diferite stadii de tesatare o gramada de medicamente pt managementul hep b cronice (http://www.evaluatep...3E%3C/PARAMS%3E), dar nici unul nu pretinde ca vindeca. Cele mai bune rezultate (dar testele sunt in desfasurare) la ora actuala sunt cu Rep9AC si si acesta raporteaza doar 50% procent de vindecare - momentan acest medicament nu a fost testat decit pe loturi mici si s-a urmarit in special toxiciatea astfel ca acest procent poate creste sau poate scadea cind se va trece la teste pe loturi mai mari.

dupa cum spunea si conny, despre ceaiuri si rolul lor putem vb multe (si de bine si de rau) dar nu putem vorbii de actiune antivirala iar in cazul virusilor actiunea antivirala este cea mai puternica arma.

sanatate tuturor!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ce mai cumparam pentru imbunatatirea ficatului.
aloe vera, plafar, ceaiuri hepatoprotectoare, informatii si intrebari
Desert_Rose  13 19.780
Hot Topic (New) Sarcina si hepatita B
topic combinat
lady_D  113 36.381
Replici noi Asociatie pentru sprijinirea bolnavilor cu hepatita 2468v  4 2.739
Replici noi Dupa 8 injectii...leucocite scazute pati27  6 15.688
Hot Topic (New) Atasamente Interpretare analize
- teme combinate -
luci1981  435 58.787