sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce sa ii spun ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Strut 

• Hi sick camion !
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-June 10

Scris 05 October 2011 - 09:33 AM

Am o prietena din copilarie care mi-a cerut un sfat si chiar nu am stiut ce sa ii spun. Povestea e in felul urmator: Este casatorita de multi ani, sotul ei este un barbat ok, adica nu are defecte majore gen alcoolic, afemeiat, bataus etc. De o perioada insa a devenit foarte interesat de modul cum arata ( a slabit, s-a apucat de sport ), dintr-o persoana trista a devenit una vesela, cand este la munca are momente cand isi inchide telefonul ( acest lucru nu se intampla inainte ). Ea a discutat cu el dar fara niciun rezultat. Prietena mea este ingrijorata si nu stie ce sa faca.
Voi ce spuneti ? O inseala sau nu o inseala ?
0

#2 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 05 October 2011 - 09:37 AM

Vezi postareaStrutella, la 05 October 2011 - 09:33 AM, a spus:

Am o prietena din copilarie care mi-a cerut un sfat si chiar nu am stiut ce sa ii spun. Povestea e in felul urmator: Este casatorita de multi ani, sotul ei este un barbat ok, adica nu are defecte majore gen alcoolic, afemeiat, bataus etc. De o perioada insa a devenit foarte interesat de modul cum arata ( a slabit, s-a apucat de sport ), dintr-o persoana trista a devenit una vesela, cand este la munca are momente cand isi inchide telefonul ( acest lucru nu se intampla inainte ). Ea a discutat cu el dar fara niciun rezultat. Prietena mea este ingrijorata si nu stie ce sa faca.

Poate da, poate nu...E usor sa arunci acuzatii pe baza a 7 randuri!
2

#3 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 05 October 2011 - 09:40 AM

ca tipul are mai multa grija de el, nu inseamna ca o inseala. datele sunt f putine. eu una nu mi-as face griji din atat, as aprecia ca arata mai bine, insa daca vine mai tarziu acasa si mirosind a alta femeie, mi-as pune intrebari.

mai intreab-o si tu...e mai atent cu ea decat de obicei, sexu e la fel, chestii...

'

poa' a descoperit omu iarba :rot: de-i vesel
1

#4 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 05 October 2011 - 10:00 AM

trebuie sa mai sape pentru a afla ceva concret
0

#5 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 05 October 2011 - 11:38 AM

prietena ta să devină şi ea mai interesată de cum arată, să mai īnchidă şi ea telefonul şi să fie veselă
şi apoi să vadă ce reacţie determină la el

cu săpatul nu-s deacord
ştii cum se zice: dacă-i zici toată ziua copilului că-i prost, aşa va deveni - idem dacă prietena ta face accese de gelozie şi spionaj, poate īmpinge omul s-o īnşele şi dacă n-o face acum, măcar aşa să-i dea motive concrete pt accese

referitor la īntrebare, cum zicea Cristy - 7 rānduri nu sunt sufieciente pt a răspunde cu un da sau un nu
4

#6 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 05 October 2011 - 11:42 AM

de acord cu super avatarul de sezon :)
0

#7 Utilizator offline   Nelinistita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 05 October 2011 - 03:20 PM

In afara de povestea cu isi inchide telefonul - desi la munca e normal sa nu ai telefonul personal - si in plus presupun ca nu munceste pe camp asa ca sigur are un telefon fix la care poate fi contactat - restul actiunilor - slabitul, ingrijitul, faptul ca e mai vesel - as zice ca sunt super OK. Mai nefericita ar fi daca l-ar vedea nebarbierit, murdar, neingrijit, depresiv permanent.
Dar ce poti sa-i spui este ca probabil ceva s-a intamplat in viata sotului ei si daca nu stie de vreo promovare cu bani multi - sigur a aparut o alta femeie.
1

#8 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 05 October 2011 - 06:35 PM

Haha ... poate si'a recastigat omul respectul de sine . :o:

O roade, nu > :lol2:
0

#9 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 05 October 2011 - 06:52 PM

Inca nu! Da in mod CERT a intalnit o alta femeie,cu care are de gand sa o insele,sau poate chiar sa o si paraseasca.

De exeplu, toate femeile,cand intalnesc un alt barbat,isi schimba coafura. E ceva la nivel subliminal, si nu isi da seama constient.

Asa si barbatii. E simplu. Nu e vorba de recastigarea respectului de sine cand iti inchizi telefonul. :o:
0

#10 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 05 October 2011 - 06:57 PM

..sunt primele semne ca e satul...
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1