i0an, la 05 October 2011 - 07:30 AM, a spus:
Ma gamdesc sa particip la cursul "Ritualurile Munay Ki: Transformarea in fiinte de lumina", ce credeti voi despre aceasta initiere?
Ce initiere imi recomandati, tinand cont ca nu am participat la nici o initiere pana acum si ca nu sunt credincios dar nici ateu, poate agnostic, desi...?
Care initiere e cea mai potrivita, cea mai puternica, pt. a-ti rezolva o problema grava de sanatate?
Exista o initiere care sa-ti dea posibilitatea de a crea tu initieri (atentie nu vorbesc de a transmite mai departe o initiere primita)?
Ce initiere imi recomandati, tinand cont ca nu am participat la nici o initiere pana acum si ca nu sunt credincios dar nici ateu, poate agnostic, desi...?
Care initiere e cea mai potrivita, cea mai puternica, pt. a-ti rezolva o problema grava de sanatate?
Exista o initiere care sa-ti dea posibilitatea de a crea tu initieri (atentie nu vorbesc de a transmite mai departe o initiere primita)?
Initiati in cunosterea spirituala (iluminati), poate sa existe unul la milioane. Initiati in tabla inmultirii probabil sunt 8-9 din 10. Acum, depinde despre initierea in ce anume este vorba.
In orice caz, ideea ca un simplu curs ar duce la initierea in "fiinte de lumina", este hazliu de improbabila.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis