PourMoi, la 04 October 2011 - 10:14 PM, a spus:
Probabil ca nu stie nimeni cat se castiga exact

iti pot spune doar ca stiu pe cineva care lucreaza atat ca psiholog cat si ca asistent medical pentru ca venitul este mic, iar pentru a prinde un post in spital ca si psiholog este foarte greu din pacate.
Multumesc de raspuns!
Da, stiu ca se ajunge greu acolo, caci nu este ca la Medicina sa existe rezidentiat, iar postul sa fie asigurat. Aici e mai mult ceva de genul: termini, iei diploma si faci ce vrei dupa.
haydn91, la 04 October 2011 - 10:12 PM, a spus:
Nu cred ca ai sume fixe, salarii.Cred ca iti deschizi un cabinet, si iei banii.Daca devii psihoterapeut.Daca devii consilier scolar...atunci ai un salariu de mizerie.
Da, stiu chestia asta, adica la doctori plata e facuta de casa de asigurari in functie de numarul de pacienti. De asta vor sa interneze oameni o saptamana ca sa faca un examen tomograf, de exemplu. Logic ar fi asa si la psihologi, insa ma gandeam ca ar fi ceva mai fix, oarecum, nu stiu de ce...
Cu cabinetul am citit pe net, ca este necesara o formare intr-o oarecare paradigma, care dureaza minim 3 ani... dar pana atunci si un absolvent trebuie sa traiasca din ceva, asa ca...