Buna ziua.
Mai nou, in urma unei discutii avute cu dr meu,(urmeaza sa-mi fac analizele pt viremie la 6 luni de la terminarea tratamentului!) am aflat ca trebuie sa le platesc, deoarece aceasta analiza nu se mai face gratuit, ci trebuie sa o platesc pentru ca firma care se ocupa de asa ceva nu mai compenseaza aceasta analiza. De ce, este intrebarea mea?
Pagina 1 din 1
Viremie se plateste, mai nou?
Scris 04 October 2011 - 01:56 PM
pai de aia.
ca firma nu plateste.
asa o fi.
acu vreo 5 ani aveai din partea casei 3 viremii gratis.
cate ai facut pana acum?
ca firma nu plateste.
asa o fi.
cate ai facut pana acum?
Scris 05 October 2011 - 12:14 PM
Rodica`, la 04 October 2011 - 01:56 PM, a spus:
pai de aia.
ca firma nu plateste.
asa o fi.
cate ai facut pana acum?
ca firma nu plateste.
asa o fi.
cate ai facut pana acum?
Pai, trebuie sa o fac pe prima acum. De asta am si intrebat... Chiar si anul trecut, din cate stiu eu, se decontau aceste analize.
Scris 24 October 2011 - 06:57 PM
Rodica`, la 05 October 2011 - 12:17 PM, a spus:
tu la 6 luni de la terminarea tratamentului faci PRIMA viremie?
Am mai facut si in timpul tratamentului si au fost ok, adica nedetectabil. Insa mi-am facut TGO si TGP acum, inainte sa fac prima viremie dupa tratament (ca despre asta tot incerc sa explic aici si poate intelege cineva ce vreau sa zic!) si imi sunt nitel marite, adica putin peste limita maxima a valorii laboratorului unde mi-am facut analizele (TGO - 39, TGP - 46). Ce inseamna asta? Ca nu a dat rezultat tratamentnul si in cazul meu si sunt non responder? Sau ca viremia o sa fie si ea mare, daca transaminazele sunt nitel marite dupa 6 luni de la terminarea tratamentului??? Stie cineva??? Si, ce se mai poate face in cazul asta?????????????
PS. Mentionez ca dupa terminarea tratamentului, adica la 3 luni dupa ce am terminat cu interferonul, transaminazele imi erau in limite normale, nu ca acum, marite. Oare de ce au sarit nitel peste limita maxima in 3 luni de zile? Poate sa-mi spuna cineva?
Aceasta postare a fost editata de heartangel: 24 October 2011 - 07:04 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce este fibroza moderata in hepatita C? | leo60 | 1 | 4.167 |
|
Tratament naturist | ZorinaB | 4 | 5.124 |
|
Caut medic stomatolog in TSR