sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Loteria Vizelor pentru Statele Unite - DV-2013 cu putin noroc si educatie se ajunge departe, doar cine joaca castiga Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 04 October 2011 - 03:11 AM

Luni, 03 Octombrie 2011.

Mâine începe Loteria Vizelor pentru Statele Unite. Înscrierile se fac doar online. Vezi unde

Autor: Dan Istratie

Ambasada Statelor Unite anunţă programul Loteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2013. Află condiţiile şi adresa unde te poţi înscrie.

Potrivit comunicatului, programul anual de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2013.

Înregistrările pentru programul DV-2013 trebuie transmise electronic de marţi, 4 octombrie 2011, până sâmbătă, 5 noiembrie 2011. Înregistrarea începe şi se încheie la ora 12:00 PM, ora de vară a Coastei de Est (GMT-4).

Solicitanţii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare. Înregistrarea se poate face doar online. Solicitanţii sunt sfătuiţi să nu aştepte până în ultima săptămână pentru a se înscrie, cererea foarte mare putând cauza întârzieri la conectarea online. După 12:00 PM, ora de vară a Coastei de Est (GMT-4) a zilei de 5 noiembrie 2011, nu se va mai accepta nicio înregistrare.

Participarea la program este gratuită. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul DV.

Condiţii: Diploma de bacalaureat sau experienţă într-o meserie

Pentru a fi eligibili, solicitanţii trebuie să fie născuţi într-o ţară care participă la program şi să îndeplinească fie criteriul educaţional (să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat), fie să aibă experienţă de cel puţin doi ani din ultimii cinci într-o meserie care se califică.

Înainte de a se înregistra în programul DV-2013, solicitanţii sunt rugaţi să consulte instrucţiunile detaliate aflate pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite romania.usembassy.gov/visas/diversity.html precum şi pe pagina de internet a Departamentului de Stat www.travel.state.gov.

Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de computer. Toţi participanţii, inclusiv cei care nu au fost selectaţi, pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov, secţiunea Entrant Status Check, pe baza numărului de confirmare (care trebuie păstrat din momentul înscrierii până în 30 iunie, 2013 cel puţin), începând cu data de 1 mai 2012, până în data de 30 iunie 2013. Aceasta va fi singura modalitate prin care participanţii la programul de loterie vor fi înştiinţaţi despre selectarea sau neselectarea lor în programul DV-2013.

"Ambasada SUA precizează că e-mailurile sau scrisorile care anunţă că aţi fost selecţionat în cadrul programului Diversity Visa şi că pentru a vi se procesa cererea trebuie să trimiteţi o sumă de bani prin poştă sau transfer electronic către o anume persoană din cadrul Ambasadei, sunt false", precizează comunicatul citat.

EvZ.ro
0

#2 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 04 October 2011 - 10:20 PM

n-are bre rost sa mai aplicati, la cati chinezi se inscriu ......... :boxing:
0

#3 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 October 2011 - 12:36 AM

Vezi postareadizzy_girl, la 04 October 2011 - 10:20 PM, a spus:

n-are bre rost sa mai aplicati, la cati chinezi se inscriu:boxing:

- bre girl, ia citeste p'acilea inainte sa dai sfaturi gratuite si tu!!!

INSTRUCŢIUNI PENTRU PROGRAMUL DIVERSITY VISA 2013 (DV-2013)
- Pentru DV-2013, persoanele născute în următoarele ţări* NU se califică să participe la program: BANGLADESH, BRAZILIA, CANADA, CHINA (continentală), COLUMBIA, REPUBLICA DOMINICANĂ, ECUADOR, EL SALVADOR, GUATEMALA, HAITI, INDIA, JAMAICA, MEXIC, PAKISTAN, PERU, FILIPINE, COREEA DE SUD, MAREA BRITANIE (cu excepţia Irlandei de Nord) şi teritoriile sale dependente şi VIETNAM.
0

#4 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 06 October 2011 - 10:43 PM

bre The Unknown! ce ai scris matale denota ca americanii astia sunt niste rasisti (pe langa multe altele), so.... de ce sa vrei sa mai aplici si sa traiesti printre ei? :P

glumesc asa cum am glumit si in mesajul anterior, si eu aplic pt loterie, incercam naiv sa-mi "elimin concurenta" :triniti:
0

#5 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 06 October 2011 - 10:56 PM

decat ca ea traieste deja printre ei de cativa anisori.

hai sa-ti fac inima rea.. eu am castigat.
si nu am plecat.
0

#6 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 06 October 2011 - 11:01 PM

hmmmm...pai daca nu vroiai sa pleci de ce ai mai aplicat? norocoaso! :tongue:
0

#7 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 06 October 2011 - 11:14 PM

e mai lunga povestea.
0

#8 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 06 October 2011 - 11:28 PM

ok, nu insist :)

dar iti mai amintesti cumva cu ce culoare erai imbracata in poza? ce ai mancat dimineata in ziua in care ai aplicat? daca era o zi para sau impara?..... :biggrin:
0

#9 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 10 October 2011 - 01:36 PM

Vezi postareadizzy_girl, la 06 October 2011 - 10:43 PM, a spus:

incercam naiv sa-mi "elimin concurenta" :triniti:

NU exista concurenta desi se pare!!! La tragerea la sorti, de cel putin 3 ori la mai multi norocosi trimit actele decat numarul de vize acordat fiecarui Stat pe 1 an, sa fie siguri ca macar o treime din ei vor fi seriosi si au de gand sa emigreze. Cine raspunde imediat sa fie printre primii are sansa sa plece!!! Multi pun in rama castigul acestei loterii!!! E bine sa ai deja un sponsor adica adresa respectivilor sa contacteze rapid ambasada daca ajungi intre fericitii castigatori, restul e doar cash!!! ca aici se termina aventura la multi.
S-ar putea ca s-a schimbat ceva intre timp, ca multe s-au schimbat in ultimul timp, dar
n-am chef acum sa ma documentez. Daca vrei sa ai gata formularul, poti sa exersezi deja daca-ti printezi din pagina ambasadei formele respective. Succes sau bafta!!! nu stiu niciodata care-i diferenta intre aceste cuvinte.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Lucru in SUA okei  3 2.652
Replici noi "cel mai puternic om din lume" Lucian Avram Iușan
cautare persoane
Ils  0 503
Hot Topic (New) Atasamente Viza de logodna - casatorie
Teme combinate.
celina  114 41.660
Replici noi Reforma imigratiei din Statele Unite a fost anulata The Unknown  0 2.284
Hot Topic (New) se merita oare? patricke180  37 7.387