Sari la conținut
Forum Roportal
A|3XA

Helycobacter

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

am 17 ani si de 3 ani mi-a fost descoperit acest helicobacter la stomac,cel care favorizeaza ulcerul si cancerul la stomac. durerile care le am sunt cauzate si de o scurta perioada de emitii,de nervi,sau de o cantitate mica de alimente din categoria celor care nu-mi priesc(bauturi acidulate,prajeli,etc...)

am si eu o intrebare...cunosteti vreun tratament pentru acest helycobacter??

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

un prieten de al meu a fost recent diagnoasticat cu aceashi bacterie(helycobacter slab pozitiv).a fost internat o sapt in spital pt investigatzii iar apoi i s-a prescris un tratament.sfatul meu sa sa mergi la medic sa itzi faci set complet de analize(sange,eco,bariu,endoscopie,urina,fecale)iar apoi sa urmezi un tratament adecvat.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am facut tot felul de analize.am incercat cel putin 5 tratamente diferite,prescrise de medicul de familie si medici specialisti..insa nimic nu a avut nici un efect

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca a disparut din farmacii Helicocin-ul dar poti incerca un tratament cu Amoxicilina combinata cu Metronidazol. Este obligatoriu sa folosesti antisecretoare ca Omeprazolul si antacide, de ex. Ulcerotrat.

Adjuvant, 3 cani de ceai de galbenele zilnic ( se gaseste la orice magazin ) . Este indicata o alimentatie de crutare a stomacului, deci fara dulciuri concentrate, fara sucuri acidulate, fara apa minerala, fara prajeli, fara alimente tari (nuci, seminte, alune ).

Nu te ingrijora, la varsta ta te vei face repede bine ! Dar e nevoie de rabdare si de timp.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt curioasa de unde stii ca mai ai acea bacterie, pt ca o analiza de sange nu-ti poate raspunde la aceasta intrebare, deoarece anticorpii raman in sange si 3-4 ani dupa ce tu ai scapat de aceasta bacterie.

Am avut aceeasi problema, este obligatoriu sa faci o endoscopie pt a vedea clar de ce mai ai dureri si pt a se lua probe direct din stomac care iti vor spune sigur daca mai ai bacteria sau nu. Multa sanatate !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salut si eu am acest helicobacter pylori si am luat pana acum de 2 ori tratament prima data claritromicina(500) x 2zi +metronidazol (250)x 2 si omez x 2 si apoi am luat omez x2 si claritromicina(500) x 3 si tot am aceasta bacterie(am facut endoscopie si mi-a luat din mucoasa.ma ideea e ca nu ma doare f tare in stomac dar am cateodata cand mananc ceva gras sau de exemplu ieri am luat o aspirina inainte sa ma culc si m-am trezit de dimineata cu stare de voma ingrozitoare cu friguri si ameteala (stare de lesin) transpiratii ideea e si voi cei cu Hp aveti starile astea? sau ce stari aveti?

p.s acum iau un tratament naturist +2xamoxicilina(1000mg) si 2xmetronidazol(500) si 2xcontroloc (40mg) de dimineata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am luat contra helicobacter amoxacilina 500, klabax 500(claritromicina), lanzap, gastrofait, epicogel si metroclopramid (ultimile trei fiind in special pt durerile de stomac pe care le aveam din cauza aciditatii gastrice), si mi-a trecut. Dar problema nu sta in aceasta bacterie, ci ce poate ea genera, adica ulcerul, gastrita etc. daca nu adopti un stil de viata corespunzator, in special regimul igieno-dietetic prescris de doctor : fara alcool, fumat, grasimi, bauturi acidulate, medicamente antiinflamatoare.

Foarte multa lume are aceasta bacterie fara sa stie, deci nu ea este problema, ci atunci cand se asociaza cu bolile gastrointestinale. Mie de ex tratamentul antihelicobacter mi-a facut mai mult rau decat bine, deoarece mi-a iritat si mai mult stomacul, mi-a fost foarte rau de la medicamente si gastrita si esofagita de reflux pe care le aveam deja le-a agravat. Dupa 6 luni de lupta cu ele , acum ma simt mai bine. Asa ca aveti grija cu acele antibiotice care sunt foarte puternice.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna!

Am suferit si eu de helicobacter pylori si am scapat de bacterie cu ajutorul unui tratament compus din doua antibiotice:claritromicina si metronidazol ambele de 500 ui,cate una din fiecare, dimineata si seara, si omez ( unul pe zi). In afara de ulcer, am mai scapat si de mirosul urat din gura cu care m-am confruntat ani de zile. Dar te sfatuiesc sa intrebi medicul inainte de a lua antibioticele.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×