Decizie, nu stiu ce sa fac, O familie nebuna...
Scris 03 October 2011 - 07:00 PM
Sunt nou si vreau sa va cer cateva sfaturi si in acelasi timp sa va povestesc prin ce trec de una an si jumatate.
Sunt intr-o relatie cu fata pe care o iubesc de un an si jumatate, doar o singura problema avem, este vorba de familia ei. Ei nu ma acepta sub nici o forma.
Este vorba de mama ei, prietena mea nu are curajul sa ii spuna ca asta isi doreste, ca asta vrea, ca ma iubeste.
Cand a incercat sa ii spuna maicasa s-a enervat, a facut scandal ca eu nu sunt de ea, si a lovito.
Relatia noastra a avut foarte mult de suferit din cauza asta, in ultima vreme mi-am peirdut si eu rabdarea sa astept ca EA sa gaseasca o ''portita'' ca sa faca cumva ca maicasa sa inteleaga ca EA asta isi doreste.
Mama ei e genul de femeie care ii place sa controleze tot, in casa aia nimic nu se face fara cuvantul ei, taicaso e genul de om ''papagal'' nu are cuvant, copii ei asa au fost educati de mici sa taca si sa asculte.
Am ajuns sa ma vad cu ea pe ascuns, nu putem merge impreuna la un suc , la o zi onomastica, la un club ect, deoarece ii frica sa nu ne vada cineva si sa ii spuna la mama si dupaia iar scandal.
Ea acuma imi cere sa vin sa vb cu mama ei, poate va intelege.. Eu sincer m-as duce sa vb cu mama ei sa ii explic ca eu o iubesc, si doresc o relatie serioasa..
Dar nu se poate, am incercat odata sa ma duc sa vb cu ea si cand ma vazut a intors spatele si a plecat, a doua oara am avut o scurta discutie cu maicasa la telefon dar tot nu sa rezolvat nimic.
Acuma prietena mea tot imi spune sa ma duc cu ea sa vb impreuna cu ea ca poate asa va intelege, eu sunt convins ca nu se va rezolva mai nimic deoarece maicasa cand ma vede zici ca il vede pe ''dracu''.
UN SFAT VA ROG....
Scris 03 October 2011 - 07:39 PM
Ca doar ei fi facut tu ceva ...
Scris 03 October 2011 - 08:07 PM
Motiv sincer , nustiu...
Nu m-am comportat urat cu ea niciodata, nu am vb urat...
Am un job ok, am un servici ok am si apartament....
In discutia avuta cu ea la telefon am intrebato ce are cu persoana mea... si m-ia spus ca nu are nimic numa sa o las pe ficasa in panpace ca o prostesc de cap...
Sincer daca as stii as spune, deoarece nu mi-ar fi rusine sa spun...DAR HABAR NU AM
Scris 03 October 2011 - 08:12 PM
Ca daca incerca sa insiste...scandal scandal
Aceasta postare a fost editata de Adelante22: 03 October 2011 - 08:13 PM
Scris 03 October 2011 - 08:13 PM
ON:
- daca la 27 de ani tu si ea 23, si dupa un an jumate de relatie, va mai vedeti cu voia lu'mamica, mai bine nu va mai vedeti...
Scris 03 October 2011 - 08:20 PM
Scris 03 October 2011 - 08:30 PM
Nu_vreau, la 03 October 2011 - 08:20 PM, a spus:
Ai perfecta dreptate, dar am incercat si fara nici o sansa...
EA mai are un an scoala, si termina facultatea... Eu i-am spus am un job, am apartament...poate sta la mine termina studile se angajeaza si asa o sa avem o relatie linistita...
Ea tot amana sa termine scoala si dupaia, si traieste cu speranta sa mama ei se va obijnui..dar deja de un an si jumatate tot astept si nimic....
Scris 03 October 2011 - 08:34 PM
te duci peste ea si nu pleci de acolo pana nu afli
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu ma mai simt iubita | Mede13111 | 20 | 3.044 |
|
Dragoste, interes sau imaturitate? | bydy | 61 | 5.464 |
|
Il iubesc? Ma iubeste? | Nelinistita | 123 | 9.996 |