sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum pot renunta la alcool ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Vladsicamatat 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-September 11

Scris 28 September 2011 - 10:31 PM

am 21 de ani si beau regulat (aproape in fiecare zi) de vreo 3-4 ani. insa in ultima vreme ma simt oribil cand beau si chiar si mult timp dupa. ma simt oribil nu doar fizic ci si psihic (ma simt trist,am remuscari etc.). si pe langa asta am facut multe lucruri la bautura care pe majoritatea oamenilor i-ar fi facut sa renunte la alcool , insa pe mine nu m-au facut. nu ma pot abtine...nu stiu ce sa fac...m-am saturat de starea asta si de comportamentul meu animalic...chestia cu vointa nu prea merge...vreau din suflet sa ma las ...insa nu pot...parca nu sunt eu cand imi cumpar bautura...nu ma pot abtine...poate cineva a trecut prin ceva asemanator si ma poate sfatui cumva...orice sfat insa e bine venit ...multumesc anticipat.
0

#2 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 28 September 2011 - 10:36 PM

Gaseste ceva care sa iti ocupe timpul si sa-ti faca placere in acelasi timp.
Renunta la anturajul pe care il ai acum(presupun ca nu bei singur) sau cel putin rareste-o.
Daca iti spun de clinica de dezintoxicare, probabil o sa refuzi din start spunand ca nu esti dependent.
Succes.
2

#3 Utilizator offline   ilymaus 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-March 06

Scris 28 September 2011 - 10:41 PM

buna, incearca sa cauti pe google si da search: nazareth sura mica. Este vorba despre un asezamant care se ocupa cu tratarea celor care au probleme cu dependenta de alcool,droguri, si aalte dependente...citeste eventual ce au ei pe pagina si ia legatura cu ei,se gasesc pe pagina numerele de telefon. Cunoscu cateva povesti de succes si merita incercat. Iti tin pumnii sa reusesti
2

#4 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 28 September 2011 - 10:54 PM

Ce alcoolice bei?Tarie,bere,vin?
Ce lucruri ai facut la betie?
Poti te rog sa dezvolti?

Bei singur?Acasa?In oras cu prietenii?

Faptul ca ai decis sa vorbesti cu cineva(chiar si noi de pe forum)este un pas urias.Deci curaj,o sa incercam sa te ajutam.

Aceasta postare a fost editata de BlueSugar: 28 September 2011 - 10:59 PM

2

#5 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 28 September 2011 - 11:08 PM

astepti pana renunta alcoolul la tine
0

#6 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 September 2011 - 11:22 PM

Nu exista asa ceva.Si nici nu este de gluma cu acest subiect.
Daca el a cerut ajutor aici,inseamna ca incepe sa constientizeze ca are o problema.Nu este nimic de ras.Acum ramane de vazut daca se intoarce si cam cati ar fi dispusi sa-l ajute fara judecatile de rigoare.
1

#7 Utilizator offline   Black Passion 

• TROUBLE STARTER
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 10

Scris 28 September 2011 - 11:36 PM

Stiai ca poate fi o boala genetica?Nu glumesc cand zic boala.Cred ca nu are rost sa iti explic acum de adn si alte alea.Ideea e ca daca e boala genetica, si mediul inconjurator o mai si " ajuta " e chiar nasol.Exista medicamente, dar nu te pot vindea complet.Unele provoaca reactii foarte neplacute daca se consuma alcool, altele te mentin treaz, in o oarecare masura, din cate am inteles astea sunt foarte scumpe.
Ai putea consulta un psiholog, cred ca e cea mai buna solutie.
0

#8 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 28 September 2011 - 11:46 PM

Da,s-a descoperit cum ca o anumita gena poate fi responsabila pentru alcoolici.Spre exemplu,parintii mei nu consuma alcool deloc si nu au consumat niciodata,dar bunicii mei amandoi(bunica are 89 ani si inca bea tuica).
Eu sunt alcoolica(nu am mai pus pic de alcool in gura din 2006)dar inca nu indraznesc sa spun ca nu sunt alcoolica,pentru ca uneori inca simt nevoia sa beau.
In 2006 am deschis un topic pe Roportal,primul mei topic in care ceream ajutor.A fost primul pas spre vindecare.
Sa recunosti singur ca esti alcoolic este primul pas spre vindecare.Apoi iti trebuie vointa uriasa si cineva sa-ti fie alaturi in crizele de sevraj si sa ramana acolo langa tine,indiferent cu ce i-ai sparge capul si cate verzi si uscate i-ai spune.Am fost norocoasa,am avut un astfel de om langa mine.Dar nu toti sunt asa norocosi din nefericire.

LE:a nu se intelege ca dau vina(sau ca-mi caut scuze) pe ADN sau pe bunici,sau altcineva.Sunt alcoolica datorita mie,atat.

Aceasta postare a fost editata de BlueSugar: 28 September 2011 - 11:58 PM

4

#9 Utilizator offline   Corre 

• I.N.T.E.P.A.T.A si A.F.U.R.I.S.I.T.A
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-December 10

Scris 29 September 2011 - 01:03 AM

E greu, dar merita incercat.Si eu am renuntat la fumat de aproape 5 ani si cateodata cand mai aprind cate o tigare, imi vine rau si nu sunt in stare sa o termin.Si tot ca tine, Bluesugar, am avut pe cineva care mi-a fost aproape si m-a sustinut si asta a fost motivul puternic pentru care am renuntat.

Aceasta postare a fost editata de Little swan: 29 September 2011 - 01:03 AM

0

#10 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 29 September 2011 - 01:06 AM

Daca inca mai aprinzi cate o tigara, inseamna ca nu te-ai lasat.
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Nu mi-a venit menstruatia de 3 luni si am dureri de ovare Nexam  8 1.460
Replici noi Atasamente Glicemie mare O.C.I.  18 116.100
Replici noi Radioscopie pulmonara adriana10  14 14.003
Replici noi Radiculita amonis  2 9.473
Poll (No New) Chestionar:    Terapia prin Expresivitate
Terapia prin Dans
Titusz  25 6.919