Poligamia – înclinaţie naturală sau comportament deviant?
Scris 26 September 2011 - 10:04 PM
După ce s-a căsătorit şi a făcut un copil, ea a mers cu avansurile până la capăt. Când s-a convins că şi el vorbeşte serios, s-au întâlnit. Ei i-a plăcut la nebunie. El dădea semne că s-a plictisit de ea. I-a spus să nu-l mai sune atât de des, iar când vorbeau era grăbit şi-i spunea că nu are timp. Ea n-a mai insistat ca să nu-l deranjeze. I-a spus că n-a vrut niciodată să-i facă probleme.
De ce şi-au înşelat partenerii de viaţă? Nu se iubesc. Fiecare îşi iubeşte soţul/soţia. Nu duceau lipsă de sex nici cantitativ, nici calitativ. Oare ne naştem poligami?
De ce s-a săturat de ea? E mai palpitantă vânătoarea decât prinderea prăzii? Bărbaţii preferă aventurile de-o noapte relaţiilor oarecum stabile?
De ce s-a resemnat fără el? Oare chiar nu înseamnă mare lucru pentru ea?
Aşadar, ce credeţi? Ce şanse de succes poate avea o astfel de relaţie?
Scris 26 September 2011 - 10:12 PM
Scris 26 September 2011 - 10:18 PM
Eu nu prea am inteles la ei doi ceva . Relatia extraconjugala mai exista? Ca ai zis ca el da semne de plictiseala ? Daca el da semne de plictiseala isi cauta alta amanta?!
Aceasta postare a fost editata de Laethae: 26 September 2011 - 10:19 PM
Scris 26 September 2011 - 10:19 PM
Fr0z3nasic3, la 26 September 2011 - 10:04 PM, a spus:
Aşadar, ce credeţi? Ce şanse de succes poate avea o astfel de relaţie?
Din cate am inteles,ea a mers pana la capat.Si normal ca pentru oricine vanatoarea este palpitanta,atat cat tine.
Barbatii si femeile casatorite prefera aventurile de-o noapte,odata ce au acasa o relatie ''stabila''.
Personal nu inteleg cum as putea sa incep o relatie stabila cu amantul.
Nu am fost pusa intr-o astfel de situatie,dar nu-mi pot imagina ca o astfel de relatie poate avea succes.
Pentru mine poligamie inseamna aia in care esti casatorit cu mai multe persoane.Faptul ca ai o relatie in afara casatoriei,pentru mine inseamna inselat.Te inseli singur cu iluzia ca ii poti pastra pe amandoi:amant si sot.
As prefera oricand o relatie stabila (care mai este uneori si tensionata sau plictisitoare) unei aventuri ascunse si cu complicatii.
Acum o sa spun ceva ce am auzit de curand de la sora mea,care a avut o relatie cu un barbat insurat.Mi-a spus:''Soro,un barbat e o p&^^,dar un barbat insurat este o p$%# cu complicatii''.Atunci am ras,dar mai apoi....
Scris 26 September 2011 - 10:22 PM
Relaţia mai exista săptămâna trecută. Imediat ce primesc un update îl voi posta aici.
Scris 26 September 2011 - 10:24 PM
Fr0z3nasic3, la 26 September 2011 - 10:04 PM, a spus:
2 Nu se iubesc. Fiecare îşi iubeşte soţul/soţia.
3 Nu duceau lipsă de sex nici cantitativ, nici calitativ. Oare ne naştem poligami?
4 De ce s-a săturat de ea?
5 E mai palpitantă vânătoarea decât prinderea prăzii?
6 Bărbaţii preferă aventurile de-o noapte relaţiilor oarecum stabile?
7 De ce s-a resemnat fără el?
8 Oare chiar nu înseamnă mare lucru pentru ea?
9 Aşadar, ce credeţi?
Ce şanse de succes poate avea o astfel de relaţie?
1 El era un usuratic. Ei ii era dor sa iasa din rutina.
2 Nu se contrazice. Iubirea in cuplu e diferita, duce mai mult spre prietenie. Inafara cuplului e nebunie, fruct interzis, pasiune, risc, adrenalina.
3 Inca o data, cautau pasiune, nu frecare. Ne nastem poligami si poliandri, si manifestam asta in masura in care nu blocam cu mintea.
4 Vezi 1.
5 Da, e mai palpitanta vanatoarea decat cusca de la gradina zoologica.
6 E altceva relatia de acasa cu cea extraconjugala. Sunt aspecte diferite, ca si cum mancarea nu tine de cald.
7 Ce putea face, sa fuga dupa el?
8 Chiar.
9 Ca asa e viata. E aiurea ca e asa, dar asa e.
Scris 26 September 2011 - 10:25 PM
Scris 26 September 2011 - 10:27 PM
Am uitat:
Citeaza
0-100%, depinde de cei doi. Depinde ce urmaresc, cum se transforma relatia lor in timp, ce mai e pe-acasa...
Aceasta postare a fost editata de Nu_vreau: 26 September 2011 - 10:29 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Simte nevoia sa se culce si cu alte femei
am nevoie de un sfat |
Larit | 215 | 14.494 |
|
Trebuie sa ma "despart" de ea... | Mr.White | 139 | 6.131 |
|