Pagina 1 din 1
Apropiere inexplicabila
Scris 26 September 2011 - 03:10 PM
Era odata o fata care a invatat bine la materiile umaniste . La cele reale a luat note de 5 . Pe perioada scolii generale a existat o doamna profesoara de matematica foarte draguta . Fata din discutia noastra se simtea apropiata de ea dar avand in vedere ca matematica nu era materia ei la care sa se priceapa nu avea ce sa faca mai mult . Au trecut anii . Si de curand fata a revazut-o pe profa de matematica si a simtit aceeasi dragalasenie si dragoste . Nici pentru rudele ei nu a simtit asta . A simtit respect si afectiune ( si recunostinta ca au adoptat-o ) . De ce este aceasta apropiere inexplicabila ? De ce se simte apropiata fata de aceasta doamna care mereu s-a purtat dragut cu ea insa ele doua sunt totusi straine ? De ce fata asta simte atat de multa dragoste? E un figura materna ideala sau e posibil sa se cunoasca din alta viata ? ( daca luam teoria reincarnarii ) . Fata din aceasta poveste are cumva o problema de atasament?
Scris 26 September 2011 - 04:09 PM
Daca am voie sa imi dau cu parerea, o problema de atasament nu are; ar cauta in permanenta pe cineva de care sa se agate, fapt pe care nu l-ai mentionat. E mai mult o problema de afinitate. Acea femeie, probabil este ceea ce sau cum ar vrea fata sa fie, ea insasi. I-ar place sa manifeste ceea ce manifesta ea, sa fie ca ea. Fata are "o sete" pentru acel caracter, fel de-a fi, prezenta, prestanta, siguranta de sine, liniste interioara, sau ce-o mai fi...
Aceasta postare a fost editata de Nu_vreau: 26 September 2011 - 04:09 PM
Scris 26 September 2011 - 04:37 PM
Sunt destui oameni carismatici pe lumea asta, probabil i intampla oricum in viata sa fie atras foarte mult de unul, nu cred ca ajuta cu ceva daca stii de ce e atrasa exact de aceea persoana, desi cred ca tine de biologie.
Cu ce te ajuta daca stii asta? mai important, de ce crezi ca e ceva rau in asta? ti se pare anormal acest fenomen? ai fost adoptata?
Cu ce te ajuta daca stii asta? mai important, de ce crezi ca e ceva rau in asta? ti se pare anormal acest fenomen? ai fost adoptata?
Scris 15 January 2012 - 09:48 AM
E parerea mea. Te simti apropiat de cei care iti dau credit, de cei care te fac sa simti ca tu contezi. Nu se intampla intotdeauna ca acestia sa faca parte din familia ta.
Scris 27 January 2012 - 05:53 PM
De ce ar fi o prblema de atasament? POate aceea a fost o profa buna...
care s-a purtat frumos la ore cu elevii... si de care isi aminteste cu placere... Sau isi aminteste cu placere de anii de scoala acea fata.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Comparatiile
Pe ala il iubesc mai mult decat pe tine |
no-mind no-thought | 49 | 3.173 |
|
Ipohondria...teama exagerata de boala si simptome imaginare? | KeRenSa | 54 | 16.081 |
|
Vreti sa stiti mai multe despre psihoterapie?
Informatii, intrebari si raspunsuri... |
Costin Patrascu | 17 | 7.742 |
|
Persoana care interzice inconstient bucuriile
Siesi sau altora |
Ruaraidh | 32 | 4.923 |
|
Psiholog la domiciliu | Cardplayer | 7 | 905 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS