pot sa optin un credit daca nu am carte de munca dar am o propietete p+1 pe un teren de 833 mp
Pagina 1 din 1
Pot sa obtin credit fara sa am carte de munca?
Scris 26 September 2011 - 08:28 AM
Ca sa primesti un credit trebuie in primul rand sa faci dovada unui venit stabil, in functie de care ti se calculeaza capacitatea ta de a rambursa creditul (gradul de indatorare).
Deci, in lipsa unui venit salarial, poti sa depui la dosar un contract de inchiriere a imobilului cu pricina.
Deci, in lipsa unui venit salarial, poti sa depui la dosar un contract de inchiriere a imobilului cu pricina.
Scris 26 September 2011 - 10:55 AM
ca să obţii credit ai nevoie să faci dovada unui venit suficient legal (înregistrat la finanţe) şi regulat
aici intră cel mai adesea salariul, dar mai pot intra venituri din pensie, chirie din bunuri mobile şi imobile (înregistrată la finanţe şi după care se plăteşte impozit), drepturi de autor (problema e că de obicei nu sunt regulate), venituri din activităţi prestate ca PFA (idem), ...
dacă proprietatea ta nu-ţi aduce nici un venit care să îndeplinească aceste condiţii, atunci nu-ţi foloseşte decât drept gaj, eventual, dar dovada venitului ( = bani lichizi cu care poţi plăti ratele) trebuie s-o aduci din altă parte
oricâte propietăţi ai avea, rata nu se plăteşte cu o lopată de pământ şi 2 cărămizi, banii contează
aici intră cel mai adesea salariul, dar mai pot intra venituri din pensie, chirie din bunuri mobile şi imobile (înregistrată la finanţe şi după care se plăteşte impozit), drepturi de autor (problema e că de obicei nu sunt regulate), venituri din activităţi prestate ca PFA (idem), ...
dacă proprietatea ta nu-ţi aduce nici un venit care să îndeplinească aceste condiţii, atunci nu-ţi foloseşte decât drept gaj, eventual, dar dovada venitului ( = bani lichizi cu care poţi plăti ratele) trebuie s-o aduci din altă parte
oricâte propietăţi ai avea, rata nu se plăteşte cu o lopată de pământ şi 2 cărămizi, banii contează
Scris 27 September 2011 - 12:26 PM
as mai adauga ca obtinerea unui credit nu depinde de garantii. Ce ai tu e doar o garantie care nu este si suficienta pentru obtinerea unui credit.
Scris 19 November 2011 - 11:37 PM
Daca obtii venituri de alta natura decat cele salariale, poti sa obtii un credit, dar mai greu.
Insa poti apela la IFN-uri (provident, cetelem - dar nu iti recomand datorita dobanzilor exagerate)
Insa poti apela la IFN-uri (provident, cetelem - dar nu iti recomand datorita dobanzilor exagerate)
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Credite cu dobanzi fixe fara comisioane mari sau cont de economisire | Consilier_fin | 1 | 1.500 |
|
Start up-uri.Doar reclama e buna.
credite start-up pentru IMM |
Allan Babos | 3 | 3.519 |
|
Regulamentul de ordine interioară şi Codul de etică bancară | Alecu87 | 4 | 4.698 |
|
Creditele in valuta se vor scumpi in 2007 | eugen remus | 1 | 2.870 |
|
Creditele in franci elvetieni | gabby78 | 1 | 2.423 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS