Sari la conținut
Forum Roportal
kosfunny

Concursuri tip GARITO

Postări Recomandate

Ne batem cu pumnii in piept ca vrem sa intram in UE dar la capitolul coruptie si fraude se pare ca nu se vrea sa se intervina!

Sunt sigur ca ati dat macar intamplator peste concursurie tip Ghici Ciuperca Ce-I si v-ati convins imediat ca nu e decat tzeapa!

De ce nu se iau masuri din partea celor abilitati? Se vaita prezentatoarea aia o ora ca nu suna nimeni, cand de fapt iti intra un robot care iti spune sa mai incerci. Deci tel a sunat , iar prezentatoarea e pusa sa minta publicul. Iar faza cu linia prea solicitata nu merge bagata pt ca ar fi trb sa dea ton de ocupat. Deci se pare ca un procuror bun ar putea avea probe cu care sa sanctioneze penal aceste posturi!

Eu am incercat din curiozitate, fiind constient ca e tzeapa, pt a vedea care e mecanismul.Sunt constient ca sunt multi pensionari, si nu numai, care in disperarea dupa un castig usor nu sunt constienti ca la fiecare formare a numarului pierd aprox 4 RON.

Nu cunosc un avocat bun, pt ca i-as da in judecata si as cere o gramada de despagubiri.

Poate se va gasi cineva sa o faca!

SUCCES celor dispusi sa faca asta si RUSINE acelor mari televiziuni care au recurs la hotia asta.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am un prieten credul la porcarioare de-astea care a sunat la un concurs cu telefoane de la tv. Evident, i s-a intamplat acelasi lucru : a ascultat un mesaj, si-a pierdut niste banuti si...noroc bun ! Din pacate iata, asta e modul in care televiziunile din Romania incearca sa mai stoarca bani de la oameni . Asa ca da-mi voie sa strig si eu "RUSINE!"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ma dispera la culme joclu ala..au o anumita ore si toata lume aacelasi concurs penal si disperant...prezinta niste cuvinte stupid de usoare si ia tot romanul drept prost si s afim sinceri asta si suntem ca le cadem in plasa...poate o sa deschida lumea ochii si nu o sa le mai faca audienta sa dispara o data de pe piata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu e vorba numai de prosteala dar intra si sub incidenta legii. Se spune ca nu suna nimeni, si ei de fapt iti baga robotul. Asta e escrocherie si abuz de incredere!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pe mine nu ma enerveaza atat concursul ala pentru prosti cat ma enerveaza prezentatoarele!!! oare cum poti frate sa vorbesti singur o ora intreaga. oare cat le plateste pentru asta? si mai ales...oare nu isi dau seama cat sunt de penibile?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

He he... imi amintesc, prin 96 sau pe-acolo, bunica-mea a sunat la un numar cu suprataxa pentru a-si comanda un medalion care cica aduce noroc si bla bla.. A venit factura vreo 200.000, si pe-atunci era o suma mare de tot pentru pensia ei de 1.000.000. Desigur, pe ecran era un fina print (extrem de mic) ce te avertiza in legatura cu taxele platite, dar cum nimeni nu-l lua in seama..

Unii oameni isi pot face o profesie din a vorbi fara oprire, si o pot face chiar bine! Desigur, concursurile sunt o tampenie mare de tot; oricine stie ca banii nu cresc in copaci si nici nu se dau la TV in urma unui apel. Ceea ce nu stiu este daca acest FINE PRINT mai exista si oamenii sunt avertizati in legatura cu taxele suplimentare.. si nu stiu asta dintr-un motiv simplu: nu am TV! Si stiti ce bine e fara?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×