sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Depresie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Marinela vaslui 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-September 11

Scris 25 September 2011 - 05:53 PM

buna tuturor!as vrea sa ma ajutati si pe mine cu raspunsuri!am o perioada de cand sunt nemultumita de aproape tot.ma cert mereu cu prietenul meu pt k nu ma intelege si k nu incearca sa faca totul pt a fi mereu pe placul meu.este un an de cand suntem impreuna si locuim impreuna!eu tin mult la el,dar mereu am sa-i reprosez anumite lucruri,el insa spune k este multumit de mine nu are nimic sa-mi reproseze decat faptul k sunt neintelegatoare si k mereu caut cearta cu el.ce credeti care e problema eu sau el si de ce?sau care ar fi rezolvarea?eu am momente cand plang si ma simt singura,avend impresia k nu ma iubeste suficient:(
0

#2 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 25 September 2011 - 06:25 PM

esti imatura
3

#3 Utilizator offline   Allexandrra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-December 09

Scris 25 September 2011 - 06:27 PM

Vezi postareaBig Lebowski, la 25 September 2011 - 06:25 PM, a spus:

esti imatura

tu nici acum nu ai invatat sa recunosti o clona?

2

#4 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 25 September 2011 - 08:50 PM

Vezi postareaAllexandrra, la 25 September 2011 - 06:27 PM, a spus:

tu nici acum nu ai invatat sa recunosti o clona?

da'de ce, tu ai impresia ca ai invatat? Ai tu metode de a verifica useri, de care noi nu am aflat? Ai posibilitatea de a vedea si verifica ip-uri si clase de ip? Deci nu, nu? Te-as ruga sa nu mai faci afirmatii/acuzatii hazardate si nefondate, menite sa discrediteze un user. Ori ne dai noua raport/pm pentru a-l verifica, ori ne lasi sa il descoperim singuri. Dupa cum vezi, userul la care faci referire acum, nu e banat, deci nu e clona, deci... trageti voi concluziile.

#5 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 25 September 2011 - 09:03 PM

Vezi postareaMarinela vaslui, la 25 September 2011 - 05:53 PM, a spus:

(...) am o perioada de cand sunt nemultumita de aproape tot.ma cert mereu cu prietenul meu pt k nu ma intelege si k nu incearca sa faca totul pt a fi mereu pe placul meu.este un an de cand suntem impreuna si locuim impreuna!eu tin mult la el,dar mereu am sa-i reprosez anumite lucruri,el insa spune k este multumit de mine nu are nimic sa-mi reproseze decat faptul k sunt neintelegatoare si k mereu caut cearta cu el.ce credeti care e problema eu sau el si de ce?sau care ar fi rezolvarea?eu am momente cand plang si ma simt singura,avend impresia k nu ma iubeste suficient:(

Disting doua aspecte: pe de o parte esti destul de cicalitoare, pe de alta parte te simti neiubita. Nu pari a fi implinita de el.

Posibila cale de iesire din impas: incearca sa iti dai seama unde greseste, formuleaza-ti nevoile si frustrarile, apoi vorbeste deschis cu el despre toate problemele. Apoi da-i ceva timp si urmareste daca se straduieste sa schimbe ceva, in aspectele negative. Incearca sa nu fii cicalitoare in acea perioada! Asta e foarte important. Daca nepotrivirile dintre voi nu sunt mari, si dorinta voastra de a merge mai departe e suficient de mare, veti trece de aceasta perioada si va fi bine. Poate nu va potriviti indeajuns, caz in care ar fi bine sa nu continuati relatia. Dar trebuie sa faci ce ti-am spus mai sus, sa vorbesti cu el si sa dai o sansa.

Aceasta postare a fost editata de Nu_vreau: 25 September 2011 - 09:11 PM

1

#6 Utilizator offline   InPing 

• ocupat
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-September 11

Scris 25 September 2011 - 09:13 PM

Nu-ti face probleme.Nu pari depresiva ci foarte alintata.Daca eram in locul lui aplicam o terapie inedita: iti faceam cunostinta cu noua mea prietena.Asa ca...pretuieste ce ai si pun-te si in locul lui,cand il tot necajesti.
1

#7 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 25 September 2011 - 10:42 PM

...

Esti mai rasfatata tu asa de felul tau ? :think:
0

#8 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 25 September 2011 - 10:50 PM

Vezi postareaS.R., la 25 September 2011 - 10:42 PM, a spus:

Esti mai rasfatata tu asa de felul tau ? :think:

Dupa cum suna textul, mai degraba as crede ca el intreaba ( punandu-se in locul ei) ca sa stie cum sa procedeze cu ea... oricum nu mi se pare depresie... care fata/femeie zice despre ea insasi "nimic nu ma nemultumeste" sau " prietenul meu nu face totul ca sa fie pe placul meu" ? Raman la parerea ca el este de fapt cel care intreaba.
1

#9 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 25 September 2011 - 11:00 PM

Nu e depresie, e spoiled brat. Exprimarea e ciudata, intr-adevar, plus ca n-are ce cauta aici, ci e potrivita pentru aria Dragoste.
0

#10 Utilizator offline   sarah12 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-May 11

Scris 26 September 2011 - 07:15 AM

buna tuturor!as vrea sa ma ajutati si pe mine cu raspunsuri!am o perioada de cand sunt nemultumita de aproape tot.ma cert mereu cu prietenul meu pt k nu ma intelege si k nu incearca sa faca totul pt a fi mereu pe placul meu.este un an de cand suntem impreuna si locuim impreuna!eu tin mult la el,dar mereu am sa-i reprosez anumite lucruri,el insa spune k este multumit de mine nu are nimic sa-mi reproseze decat faptul k sunt neintelegatoare si k mereu caut cearta cu el.ce credeti care e problema eu sau el si de ce?sau care ar fi rezolvarea?eu am momente cand plang si ma simt singura,avend impresia k nu ma iubeste suficient:(

Nu mi se pare depresie.
Mai degraba mofturi de domnisoara.
Spui ca te certi cu prietenul tau pentru ca "nu incearca sa faca totul pentru a fi mereu pe placul meu".
Nu iuta ca e si el om,are limitele lui,nu e o simpla marioneta in mainile tale.
Ideal ar fi sa discutati probleme neplacute din relatia voastra si impreuna sa incercati sa le solutionati.Succes!

Vezi postareaBig Lebowski, la 25 September 2011 - 06:25 PM, a spus:

esti imatura

corect
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) viciul meu implica placere fizica si dependenta psihica virgin tudor  106 14.607
Hot Topic (New) Comunicarea emotionala
IQ sucks
S.R.  56 5.347
Replici noi Irascibilitate Sicilia  12 1.335
Replici noi Rivotril atlass  4 8.804
Hot Topic (New) Atasamente Egoism sau generozitate ? * * * * - Strut  55 2.359