Depresie
Scris 25 September 2011 - 05:53 PM
Scris 25 September 2011 - 08:50 PM
Allexandrra, la 25 September 2011 - 06:27 PM, a spus:
da'de ce, tu ai impresia ca ai invatat? Ai tu metode de a verifica useri, de care noi nu am aflat? Ai posibilitatea de a vedea si verifica ip-uri si clase de ip? Deci nu, nu? Te-as ruga sa nu mai faci afirmatii/acuzatii hazardate si nefondate, menite sa discrediteze un user. Ori ne dai noua raport/pm pentru a-l verifica, ori ne lasi sa il descoperim singuri. Dupa cum vezi, userul la care faci referire acum, nu e banat, deci nu e clona, deci... trageti voi concluziile.
Scris 25 September 2011 - 09:03 PM
Marinela vaslui, la 25 September 2011 - 05:53 PM, a spus:
Disting doua aspecte: pe de o parte esti destul de cicalitoare, pe de alta parte te simti neiubita. Nu pari a fi implinita de el.
Posibila cale de iesire din impas: incearca sa iti dai seama unde greseste, formuleaza-ti nevoile si frustrarile, apoi vorbeste deschis cu el despre toate problemele. Apoi da-i ceva timp si urmareste daca se straduieste sa schimbe ceva, in aspectele negative. Incearca sa nu fii cicalitoare in acea perioada! Asta e foarte important. Daca nepotrivirile dintre voi nu sunt mari, si dorinta voastra de a merge mai departe e suficient de mare, veti trece de aceasta perioada si va fi bine. Poate nu va potriviti indeajuns, caz in care ar fi bine sa nu continuati relatia. Dar trebuie sa faci ce ti-am spus mai sus, sa vorbesti cu el si sa dai o sansa.
Aceasta postare a fost editata de Nu_vreau: 25 September 2011 - 09:11 PM
Scris 25 September 2011 - 09:13 PM
Scris 25 September 2011 - 10:50 PM
S.R., la 25 September 2011 - 10:42 PM, a spus:
Dupa cum suna textul, mai degraba as crede ca el intreaba ( punandu-se in locul ei) ca sa stie cum sa procedeze cu ea... oricum nu mi se pare depresie... care fata/femeie zice despre ea insasi "nimic nu ma nemultumeste" sau " prietenul meu nu face totul ca sa fie pe placul meu" ? Raman la parerea ca el este de fapt cel care intreaba.
Scris 25 September 2011 - 11:00 PM
Scris 26 September 2011 - 07:15 AM
Marinela vaslui, la 25 September 2011 - 05:53 PM, a spus:
Nu mi se pare depresie.
Mai degraba mofturi de domnisoara.
Spui ca te certi cu prietenul tau pentru ca "nu incearca sa faca totul pentru a fi mereu pe placul meu".
Nu iuta ca e si el om,are limitele lui,nu e o simpla marioneta in mainile tale.
Ideal ar fi sa discutati probleme neplacute din relatia voastra si impreuna sa incercati sa le solutionati.Succes!
Big Lebowski, la 25 September 2011 - 06:25 PM, a spus:
corect
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
viciul meu implica placere fizica si dependenta psihica | virgin tudor | 106 | 14.607 |
|
Comunicarea emotionala
IQ sucks |
S.R. | 56 | 5.347 |
|
Irascibilitate | Sicilia | 12 | 1.335 |
|
Rivotril | atlass | 4 | 8.804 |
|
|
Strut | 55 | 2.359 |
Contact