Hello everybody,
Eu sunt aupair de vre-o 4 ani in Olanda, vreau sa ma mut impreuna cu prietenul meu ( care este Olandez) si pentru asta familia la care am stat au nevoie de cineva care sa ma inlocuiasca.
Familia este alcatuita din 2 fete ( 4 si 12 ani) 3 cainii, mama si tata (-: .
Ca familie sunt foarte apropiati, comunicativi si amuzanti.
Prefera sa aiba pe cineva din Romania, pentru ca mama fetelor este Romanca, stabilita in Olanda de vre-o 13 ani.
Parintii lucreaza foarte mult, de aceea ca si au pair iti vin multe responsabilitati pe cap, e destul de lucru dar esti si rasplatita pentru munca ta.
Din punct de vedere al banilor, nu se catiga decat 350 de euro ca si au pair *cu acte* pentru ca Olandezii pun accent pe faptul ca esti aici ca sa inveti limba, cultura, si modul lor de viata.
Acum la familia la care stau eu nu am avut acei 350 de euro pe luna pentru ca ei lucreaza pe un alt sistem.
Am stat aici, am primit tot ce am am avut nevoie + bani de buzunar cand am iesit in oras + oportunitatea de a ramane mai departe in Olanda daca vreau prin faptul ca ei m-ar ajuta cu gasirea unui loc de munca si a unei locuinte.
Ei cauta pe cineva care vorbeste cel putin engleza la nivel mediu, este responsabila, comunicativa, open minded, este disponibila sa stea cel putin 1,5 ani aici, si careia nu ii este frica de munca.
Daca sti pe cineva care este interesata, sau esti tu insuti interesata, poti sa ma contactezi aici pe forum, in caz ca ai intrebari sau vrei mai multe detalii.
Mersi, si o zi faina sa aveti.
Andra
Pagina 1 din 1
au pair Olanda Habar nu am in ce categorie sa pun chestia asta (-:
Scris 30 January 2012 - 04:42 PM
Buna,pe mine m-ar interesa au-pair in Olanda,intrebarea mea este stii cumva daca dupa 12 luni primesc permis de munca.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Oportunitate de afacere
Oportunitate de afacere |
Riada22 | 0 | 1.117 |
|
oferta de munca pentru 2009 in Franta | tibor laszlo | 0 | 2.071 |
|