sau Inregistrare

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce nu mai da Dumnezeu nici un semn de "viata"? ori poate.... Evaluare topic: - - - - -

#221 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 20 March 2012 - 01:24 PM

Vezi postareaAseneth, la 20 March 2012 - 11:46 AM, a spus:

Deci, daca stii ceva, ciripeste :roll:

Cip, cirip :o: No ca amu io cred ca la Duh se referea, adicatelea la Duh-ul care a facut treaba de incubus si a lasat-o grea pe mamica lui Isus :o:

Vezi postareaMarinel, la 20 March 2012 - 12:22 PM, a spus:

Păi dacă e nemuritor, dar pe de altă parte atotputernic, poate să se sinucidă sau nu?

Daca nu poate e nasol de tot, sa stea o vesnicie singur si sa nu aiba alta ocupatie decat sa astepte iubirea unor fiinte care, in raport cu marimea sa, nu sunt nici macar cat un atom fata de o fiinta omeneasca... Probabil ca e frustrat rau de tot... O vesnicie singur si tot timpul in garda in fata Diavolului care incearca sa-l prinda cu garda jos... Nasol, nasol... Poate zice si el in sinea sa, precum Eminescu:

”Da, mă voi naște din păcat,
Primind o altă lege;
Cu vecinicia sunt legat,
Ci voi să mă dezlege.”
2

#222 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 20 March 2012 - 06:29 PM

Vezi postareaAseneth, la 19 March 2012 - 11:53 PM, a spus:

Confunzi crestinismul cu islamul

Really ? Chiar nu stiam ca in Islam violul de minore este permis. Wow. Ce bine ca n-am fost violata cand am fost mica. Ptiu...ia sa scuip in san. :roll:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 20 March 2012 - 06:51 PM

0

#223 Utilizator offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-November 11

Scris 20 March 2012 - 06:51 PM

Vezi postareaAseneth, la 19 March 2012 - 11:53 PM, a spus:

Confunzi crestinismul cu islamul, probabil, desi chiar si in ceea ce priveste islamul nu sunt date istorice foarte exacte. Unde anume se pomeneste de viol in Noul Testament?

Offff, pai doar e baza Crestinismului.
Fecioara Maria, o minora virgina, a fost insamantata intr-o noapte de Dumnezeu.
Din aceasta insamantare sa nascut Cristos si de acolo Crestinismul.
Pai in legile si moralitatea de azi asta se chiama viol de minore.
Daca "duhul" meu o insarcineaza pe fata vecinului sigur ca ajung la puscarie chiar daca nu e virgina.
0

#224 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 20 March 2012 - 06:51 PM

Vezi postareaNaeema, la 20 March 2012 - 06:29 PM, a spus:

Stii ceva ce nu stiu si eu in ceea ce priveste violul de minore in Islam ? :roll:

Doar povestea cu Mahomed care s-a casatorit cu Ayesha cand ea avea 6 ani si a consumat mariajul cand ea a facut 9 ani.Bine, nu e viol per se, e doar subinteles.
0

#225 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 March 2012 - 06:53 PM

Vezi postareaAseneth, la 20 March 2012 - 06:51 PM, a spus:

Doar povestea cu Mahomed care s-a casatorit cu Ayesha cand ea avea 6 ani si a consumat mariajul cand ea a facut 9 ani.Bine, nu e viol per se, e doar subinteles.

Si datele alea exacte unde scrie negru pe alb ca ea avea 9 ani cand fu subinteles violata unde sunt ? Chiar si intre diversele scoli interpretative musulmane exista dezbateri si iregularitati in toata povestea aia, dapoi in impresia celor din afara acelei religii care mai degraba cred orice lucru negativ si mojic decat sa considere alte variante. Whatever. Nu e Islamul mascota de religie dreapta, nici pe departe, dar nici precum il picteaza non-musulmanii nu este. Asta stiu.

Si inca ceva, stii ca Mariuca cea virgina se presupune ca ar fi avut maxim vreo 14 ani cand ar fi fost impregnata de "sfantul duh". Ala da viol divin. Iar in timpurile alea fetele nu erau vazute ca minore ci ca femei bune de fecundat indata ce le sosea menstruatia, si se stie ca menstruatia apare la diferite varste in fete, la unele chiar foarte devreme...12-13 ani. Nu tin isonul acelui obicei, mi se pare grotesc, dar asa era pe atunci. Astazi privind lucrurile prin perspectiva moralitatii si legilor actuale e usor sa aratam cu degetul si sa zicem " hoa pedofilii" . :roll:

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 20 March 2012 - 07:00 PM

0

#226 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 20 March 2012 - 07:01 PM

Vezi postareaNaeema, la 20 March 2012 - 06:53 PM, a spus:

Si datele alea exacte unde scrie negru pe alb ca ea avfea 9 ani cand fu subinteles violata unde sunt ? Chiar si intre siversele scoli musulmane exista dezbateri si iregularitati, dapoi in impresia celor din afara acelei religii care mai degraba cred orice negativ si mojic decat sa considere alte variante. Whatever. Nu e Islamul mascota de religie dreapta, nici pe departe, dar nici precum il picteaza non-musulmanii nu este. Asta stiu.

Exact asta am spus si in prima postare, ca nu e nimic sigur. Nici despre Maria nu se spun exact cati ani avea. cand s-ar fi petrecut imaculata conceptie, unele surse spun 12 , unele 14, unele 16. Nicio sursa de incredere insa, sau recunoscuta de cler. Nu vreau sa transformam in discutie crestinism versus islam, sau daca vrei asta, putem sa ne mutam pe topicul deschis de tine, cu paralele intre religii.

Vezi postareaAndreiRN, la 20 March 2012 - 06:51 PM, a spus:

Offff, pai doar e baza Crestinismului.
Fecioara Maria, o minora virgina, a fost insamantata intr-o noapte de Dumnezeu.
Din aceasta insamantare sa nascut Cristos si de acolo Crestinismul.
Pai in legile si moralitatea de azi asta se chiama viol de minore.
Daca "duhul" meu o insarcineaza pe fata vecinului sigur ca ajung la puscarie chiar daca nu e virgina.

Viol e altceva, confunzi lucrurile. Unde scrie ca era minora? Stii la ce varsta erau considerate fetele majore in acea vreme?
1

#227 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 March 2012 - 07:02 PM

Nicidecum. Departe de mine gandul sa vreau sa continui vreo dezbatere pe tema asta. Au trecut vremurile cand eram "pasionata" de asa ceva. Ce am avut de zis am zis mai sus si ajunge.
0

#228 Utilizator offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-November 11

Scris 20 March 2012 - 07:14 PM

Vezi postareaAseneth, la 20 March 2012 - 07:01 PM, a spus:

Viol e altceva, confunzi lucrurile. Unde scrie ca era minora? Stii la ce varsta erau considerate fetele majore in acea vreme?

Serios?
Raspunsul tau implica duplicitate "crestineasca" de convenienta.
Adica daca intr-un stat minora este sub 18 si in altul este sub 15 ani atunci este perfect ca un crestin sa parcurga 1km pt a avea sex cu una de 16 ani?
Daca lasi gravida o fata fara consimtamantul ei se chiama viol.
Daca acea fata este in perioada de dezvoltare fizica se chiama minora dpvd natural ca legea e stramba precum oameni care o fac.
Incearca sa nu te pitesti dupa deget.
0

#229 Utilizator offline   Stressmanforeverr 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 21 March 2012 - 01:16 AM

Vezi postareaBlack velvet, la 20 March 2012 - 01:24 PM, a spus:

Cip, cirip :o: No ca amu io cred ca la Duh se referea, adicatelea la Duh-ul care a facut treaba de incubus si a lasat-o grea pe mamica lui Isus :o:

Daca nu poate e nasol de tot, sa stea o vesnicie singur si sa nu aiba alta ocupatie decat sa astepte iubirea unor fiinte care, in raport cu marimea sa, nu sunt nici macar cat un atom fata de o fiinta omeneasca... Probabil ca e frustrat rau de tot... O vesnicie singur si tot timpul in garda in fata Diavolului care incearca sa-l prinda cu garda jos... Nasol, nasol... Poate zice si el in sinea sa, precum Eminescu:

"Da, mă voi naște din păcat,
Primind o altă lege;
Cu vecinicia sunt legat,
Ci voi să mă dezlege."

:good: BINGO !!!!!! Nu tot viol se numeste ??
0

#230 Utilizator offline   White_flag 

• Indragostitul
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-November 10

Scris 25 March 2012 - 10:32 PM

Vezi postareaBlack velvet, la 20 March 2012 - 01:24 PM, a spus:

Daca nu poate e nasol de tot, sa stea o vesnicie singur si sa nu aiba alta ocupatie decat sa astepte iubirea unor fiinte care, in raport cu marimea sa, nu sunt nici macar cat un atom fata de o fiinta omeneasca... Probabil ca e frustrat rau de tot... O vesnicie singur si tot timpul in garda in fata Diavolului care incearca sa-l prinda cu garda jos... Nasol, nasol...

Nu ASTEAPTA iubirea nimanui intrucat el "exista" in afara notiunilor de spatiu si timp. Nu degeaba spuneam eu intr-un post anterior ca e "cel mai ratat om". :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Este ateul o unealta in mana lui Dumnezeu? Eodor_nastase  391 15.335
Hot Topic (New) Atasamente Este Spiritul Sfant o persoana sau o putere ?
discutii despre Trinitate (perspectiva biblica)
marinaru  1.064 56.979
Hot Topic (New) Chivotul Domnului
...sau Chivotul Legamintului
Bagherra  32 6.991
Hot Topic (New) Atasamente Eu sunt Dumnezeu!
nimic special,si tu esti la fel :)
Arcangelo  575 27.597
Hot Topic (New) Rasele umane
perspectiva biblica
VEMANS  30 10.827