Naeema, la 20 March 2012 - 06:53 PM, a spus:
Si datele alea exacte unde scrie negru pe alb ca ea avfea 9 ani cand fu subinteles violata unde sunt ? Chiar si intre siversele scoli musulmane exista dezbateri si iregularitati, dapoi in impresia celor din afara acelei religii care mai degraba cred orice negativ si mojic decat sa considere alte variante. Whatever. Nu e Islamul mascota de religie dreapta, nici pe departe, dar nici precum il picteaza non-musulmanii nu este. Asta stiu.
Exact asta am spus si in prima postare, ca nu e nimic sigur. Nici despre Maria nu se spun exact cati ani avea. cand s-ar fi petrecut imaculata conceptie, unele surse spun 12 , unele 14, unele 16. Nicio sursa de incredere insa, sau recunoscuta de cler. Nu vreau sa transformam in discutie crestinism versus islam, sau daca vrei asta, putem sa ne mutam pe topicul deschis de tine, cu paralele intre religii.
AndreiRN, la 20 March 2012 - 06:51 PM, a spus:
Offff, pai doar e baza Crestinismului.
Fecioara Maria, o minora virgina, a fost insamantata intr-o noapte de Dumnezeu.
Din aceasta insamantare sa nascut Cristos si de acolo Crestinismul.
Pai in legile si moralitatea de azi asta se chiama viol de minore.
Daca "duhul" meu o insarcineaza pe fata vecinului sigur ca ajung la puscarie chiar daca nu e virgina.
Viol e altceva, confunzi lucrurile. Unde scrie ca era minora? Stii la ce varsta erau considerate fetele majore in acea vreme?