sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sa divorteze sau nu ? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Black Elk 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-February 11

Scris 24 September 2011 - 07:09 PM

De cum am citit povestioara in cauza mi-am adus aminte de un film englezesc din 1995 "Angels and insects"cu Patsy Kensit si altii.Ei bine este exact aceiasi situatie numai ca este inversata,adica la mijloc e sotul si proaspata lui sotie are legaturi incestuoase cu fratele ei.Ea are dormitorul separat de al sotului si usa o inchide cand vine frate-sau(pe alta usa)sa i-o puna.Dar sotul care este biolog si dus in lumea lui de insecte(in special fluturi)nu ..vede nimic si nici atunci cand sotia lui naste 2 gemeni(baiat si fata) ambii...blonzi si arata ca ea si..frate-su! Sotul este un tip brunet.De fapt ea mai naste alti 3 copii dupa aceea care nu arata ca el...macar acum de si-ar da seama!In plus,ea insista sa-l boteze pe primul copil Edgar ca pe si frate-su!
Chestia se schimba dupa ce un baiat servitor il cheama intr-o zi pe sot si-l trimite la sotie...intra in dormitorul ei unde o prinde cu frate-su facand sex!!!! Sotul mai ca lesina si dupa o discutie intre ei ea ii marturiseste ca inca de f. coplia ea o punea cu frate-su serios si nu poate sa scape de pasiunea ce are pt. el...si atunci sotul ii spune ca o va parasi si asta si face nu dupa ce guvernanta copiilor(care a stiut de relatia dintre frate si sora)si care il iubea pe sot,ii declara asta si ii spune ca ea l-a trimis pe baiatul servitor stiind ca sotul ii va prinde imbarligati serios!In final guvernanta pleaca cu el(el de-a lungul timpului se imprietenise cu ea dar nu ear sigur ce sentimente are pt. ea)in jungla Amazonului sa faca biologie acolo...

Deci...asta-i filmul.Filmul lui Strutella are tot acelasi subiect dar altfel de situatie si poate sotia isi face si ea bocceluta si o intinde pe undeva prin muntii Carpati ca la Amazon e cale lunga.

BTW: Muzica filmului a fost interpretata si compusa de marele violonist si compozitor roman Alexandru Balanescu,plecat din RO la 1964.

Aceasta postare a fost editata de Black Elk: 24 September 2011 - 07:12 PM

0

#12 Utilizator offline   Radumiha3la 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-December 11

Scris 29 December 2011 - 12:24 AM

Sa-i filmeze si sa-i inregistreze si apoi vede ce face.
0

#13 Utilizator offline   ELTyrael 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 12

Scris 09 January 2012 - 05:28 PM

E CLAR, fac sex :blink:

Vezi postareaStrut, la 24 September 2011 - 03:00 PM, a spus:

Sau.... ?

Sa participe? :soc:
0

#14 Utilizator offline   White_flag 

• Indragostitul
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-November 10

Scris 05 March 2012 - 03:02 AM

Aoleu, asta se numeste "incest". :D
0

#15 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 05 March 2012 - 05:48 AM

Marilena este hipnotizata, ea nu poate divorta sau pune opozitie, doar casca gura pe acolo neputincioasa si mai este si gura lumii ... ce ar zice dac'ar afla ca ea e chiar asa o ...
sint mii de cazuri, sororile au si copiii si tot e bine!!!
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Mamica singura nightwish  300 18.606
Hot Topic (New) Te atrage un/o necunoscut(a)
Sper sa va placa si poate va fi de folos candva..zic si eu..
TheBloodyShade  94 10.238
Hot Topic (New) Ea te intreaba de bani de la prima intalnire...
cum vi se pare?
ActorGrabit  80 9.001
Replici noi Cand si cum se transforma relatia de dragoste intr-una de amicitie in cuplu? peter bahuczki  11 2.859
Hot Topic (New) Atasamente Cum sa il/o cuceresc * * * * *
topic combinat
juve17  2.347 104.028