sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sa divorteze sau nu ? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Black Elk 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-February 11

Scris 24 September 2011 - 07:09 PM

De cum am citit povestioara in cauza mi-am adus aminte de un film englezesc din 1995 "Angels and insects"cu Patsy Kensit si altii.Ei bine este exact aceiasi situatie numai ca este inversata,adica la mijloc e sotul si proaspata lui sotie are legaturi incestuoase cu fratele ei.Ea are dormitorul separat de al sotului si usa o inchide cand vine frate-sau(pe alta usa)sa i-o puna.Dar sotul care este biolog si dus in lumea lui de insecte(in special fluturi)nu ..vede nimic si nici atunci cand sotia lui naste 2 gemeni(baiat si fata) ambii...blonzi si arata ca ea si..frate-su! Sotul este un tip brunet.De fapt ea mai naste alti 3 copii dupa aceea care nu arata ca el...macar acum de si-ar da seama!In plus,ea insista sa-l boteze pe primul copil Edgar ca pe si frate-su!
Chestia se schimba dupa ce un baiat servitor il cheama intr-o zi pe sot si-l trimite la sotie...intra in dormitorul ei unde o prinde cu frate-su facand sex!!!! Sotul mai ca lesina si dupa o discutie intre ei ea ii marturiseste ca inca de f. coplia ea o punea cu frate-su serios si nu poate sa scape de pasiunea ce are pt. el...si atunci sotul ii spune ca o va parasi si asta si face nu dupa ce guvernanta copiilor(care a stiut de relatia dintre frate si sora)si care il iubea pe sot,ii declara asta si ii spune ca ea l-a trimis pe baiatul servitor stiind ca sotul ii va prinde imbarligati serios!In final guvernanta pleaca cu el(el de-a lungul timpului se imprietenise cu ea dar nu ear sigur ce sentimente are pt. ea)in jungla Amazonului sa faca biologie acolo...

Deci...asta-i filmul.Filmul lui Strutella are tot acelasi subiect dar altfel de situatie si poate sotia isi face si ea bocceluta si o intinde pe undeva prin muntii Carpati ca la Amazon e cale lunga.

BTW: Muzica filmului a fost interpretata si compusa de marele violonist si compozitor roman Alexandru Balanescu,plecat din RO la 1964.

Aceasta postare a fost editata de Black Elk: 24 September 2011 - 07:12 PM

0

#12 Utilizator offline   Radumiha3la 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-December 11

Scris 29 December 2011 - 12:24 AM

Sa-i filmeze si sa-i inregistreze si apoi vede ce face.
0

#13 Utilizator offline   ELTyrael 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 12

Scris 09 January 2012 - 05:28 PM

E CLAR, fac sex :blink:

Vezi postareaStrut, la 24 September 2011 - 03:00 PM, a spus:

Sau.... ?

Sa participe? :soc:
0

#14 Utilizator offline   White_flag 

• Indragostitul
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-November 10

Scris 05 March 2012 - 03:02 AM

Aoleu, asta se numeste "incest". :D
0

#15 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 05 March 2012 - 05:48 AM

Marilena este hipnotizata, ea nu poate divorta sau pune opozitie, doar casca gura pe acolo neputincioasa si mai este si gura lumii ... ce ar zice dac'ar afla ca ea e chiar asa o ...
sint mii de cazuri, sororile au si copiii si tot e bine!!!
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse