Parole Yahoo Messenger uitate, furate, de recuperat - totul despre parole (combinat)
Scris 18 August 2009 - 04:14 PM
buna. am si eu o problema. ieri am intrat pe id`ul de messenger si azi, cand sa intru nu era buna parola. clar, a aflat`o cineva si a schimbat`o. am intrat pe site`ul yahoo, acolo unde iti poti afla parola.. sau iti dau ei alta,in fine, nu stiu si nu mi`a dat nimic, acolo nu`mi pot rezolva problema.
acum va intreb,
in astfel de conditii se poate recupera parola?
acum va intreb,
Scris 22 August 2009 - 12:51 AM
Parola la Y!M nu ai cum sa o "furi" cat ai trai..asta inseamna sa fii cel mai bun hacker
si nu cred ca se va afla vreodata cum sa furi o parola la Y!M ..
PUNCT
PUNCT
Scris 22 August 2009 - 09:24 AM
Den2009, la Aug 18 2009, 05:14 PM, a spus:
buna. am si eu o problema. ieri am intrat pe id`ul de messenger si azi, cand sa intru nu era buna parola. clar, a aflat`o cineva si a schimbat`o. am intrat pe site`ul yahoo, acolo unde iti poti afla parola.. sau iti dau ei alta,in fine, nu stiu si nu mi`a dat nimic, acolo nu`mi pot rezolva problema.
acum va intreb,
acum va intreb,
si eu am avut aceeasi problema, chiar zilele astea si am trimis raportul cu eroarea la Custom Care. Nu numai ca mi-a fost reparata eroarea dar am primit si raspuns de la ei, in care mi-au zis ca au dezactivat din greseala niste conturi, dar ca au rezolvat problema si nu se va mai intampla
Banuiesc ca iti merge si tie acum, nu? Daca nu, iti sugerez sa le scrii celor de la Custom Care. M-a surprins sa vad ca mi-au raspuns prompt (in 48 de ore).
libraana, la Jul 23 2009, 08:14 PM, a spus:
am uitat parola.
Nu trebuie nici un program. Exista optiunea: forgot my password. Cand ti-ai facut ID-ul ai dat niste date personale, si ai doua intrebari la care ai raspuns. Va trebui sa raspunzi la intrebarile alea si vei primi o parola noua, sau ceva de genul, nu mai retin
Scris 22 August 2009 - 07:13 PM
Itsi Bitsi, la Aug 22 2009, 10:24 AM, a spus:
si eu am avut aceeasi problema, chiar zilele astea si am trimis raportul cu eroarea la Custom Care. Nu numai ca mi-a fost reparata eroarea dar am primit si raspuns de la ei, in care mi-au zis ca au dezactivat din greseala niste conturi, dar ca au rezolvat problema si nu se va mai intampla
Banuiesc ca iti merge si tie acum, nu? Daca nu, iti sugerez sa le scrii celor de la Custom Care. M-a surprins sa vad ca mi-au raspuns prompt (in 48 de ore).
merge acum si la mine ... defapt numai o zi n`a mers
Scris 02 October 2010 - 04:45 PM
buna.
cineva a intrat pe Id-ul meu de mess cand eram on line.
exista vreo metoda sa aflu cine si de pe ce computer?
cineva a intrat pe Id-ul meu de mess cand eram on line.
exista vreo metoda sa aflu cine si de pe ce computer?
Scris 17 October 2010 - 04:50 PM
Eu nu cred sa existe un program pentru aflarea parolei de la mess , daca ar exista nu si-ar mai face nimeni id... eu cred ca te flodeaza cineva..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Messenger | Agentsecret007 | 1 | 1.611 |
|
Cum protecta parola pentru messenger
protectie impotriva hackerilor |
par_impar22 | 5 | 18.059 |
|
trillian | yournitemare | 4 | 4.455 |