sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Viteza luminii a fost depasita? Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 31 October 2011 - 02:13 PM

Vezi postarealynxul_negru, la 31 October 2011 - 01:08 PM, a spus:

Ai dreptate. Am metrs dincolo de articolul in romana, unde nu era foarte clar, si am verificat articolul sursa de la Reuters. Acolo zice "masuratori efectuate de-a lungul a trei ani". Insa asta tot nu ne spune nimic: dupa mine exista multe posibilitati de eroare.

Exista diverse posibilitati de eroare, dar sa descoperi (cine si cum a facut descoperirea erorii, guvernul?) in doar 2 luni ca problema este o simpla eroare de calcul, ii face de-a dreptul idioti pe cercetatorii care au testat multe luni toate posibilitatile.

Declaratia precum ca au incercat sa gasesca toate erorile posibile:
http://www.telegraph...ists-claim.html

Antonio Ereditato, spokesman for the researchers, said: “We have high confidence in our results. We have checked and rechecked for anything that could have distorted our measurements but we found nothing.”
3

#32 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 24 March 2012 - 04:22 PM

Eu am venit cu o informatie. prin 2008-2009, nu mai stiu exact anul. Cum ca viteza luminii este mai mare cu 18 m/s. Informatia este de la Vasile Droj, care a demonstrat acest fapt. Cu teoria numerelor. Acum peste 25 de ani.
Implicatiile acestei corectii. Viteza luminii poate fi depasita. si se intra in alta dimensiune, unde viteza luminii este la patrat. Si mai departe, pina la puterea 24.
Nu stiu cum a dedus asta. Dar concide cu ce banuiam eu, ca practic exisra viteze infinite. Nu teoretic.
Deci viteza luminii este maxima, dar numai ptr fiecare dumensiune in parte, la valoarea respectiva.
De aceea calatoriile in univers pot fi facute instantane, dar intrind in....hiperspatiu.
Ce e f ciudat ca aceasta valoare de 18 m, este reiesita si la CERN. Coincidente nu exista, dupa convingerea mea.

La atingerea vitezei luminii, masa dispare. De aceea se tine secret acest rezultat. Precum incidentul Roswell. :tease:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Teoria Structurii Ondulatorii a Materiei
Exista cu adevarat materia sau nu?
Marinel  31 12.920
Hot Topic (New) Conexiunea Neuronala cristian  46 18.328
Replici noi Rachete cosmice «Nsl»  2 3.292
Replici noi Principiul al II-lea al termodinamicii (formularea Clausius) prin prisma termodinamicii statistice
Boltzmann, ireversibilitatea proceselor fizice, probabilitate
Renaissance'91  0 766
Hot Topic (New) Atasamente Misterele stiintei si portile viitorului
intrebari vechi, intrebari noi, solutii
zodiak  32 9.312