Sari la conținut
Forum Roportal
predator

Plictiseala sau stare psihica proasta?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

sal'! De ceva vreme, cam de aproape un an ma confrunt cu o stare psihica foarte nasola (nu stiu cum sa-i zic)! M-am plictisit de tot ce este in jurul meu, de absolut orice, si parca am senszatia ca aceleasi lucruri se intampla in fiecare zi! Vreau sa stiu daca asta are vreo legatura cu psihicul meu! Cineva mi-a zis ca fiecare persoana se infrunta cu aceasta problema, dar eu acum nu stiu ce sa cred! Mai mult mi-e teama de psihicul meu, sa nu fie"dereglat" :crazy: ! A zis ca tre'mai multa rugaciune! Poate stie cineva o solutie!

 

 

PS: Nu stiu categoria in care tre' sa postez asa ceva!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Predator, nu stiu cati ani ai. Dar la o anumita varsta, multi (ca sa nu spun toti) trecem prin stari "naspa". Face parte din procesul de maturizare, daca vrei.

Trecand peste partea asta, cred ca o idee buna ar fi sa iti gasesti un hobby, unul nou, ceva ce nu ai mai incercat si care sa iti faca realmente placere, sau poti invata ceva nou. De exemplu, sa te dai cu rolele, sa mergi la inot sau sa practici un alt gen de sport, sa inveti o limba straina noua, sa faci origami, sa ajuti un frate/var/cunostinta mai mic la teme etc. Depinde de personalitatea ta, ce iti place si ce ti se potriveste. Poti incerca ceva plin de actiune, energizant, sau ceva linistit/linistitor sau creativ. Important e sa iti placa si sa te regasesti in ceea ce faci. In rest... trece! :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ceau,

 

Cred ca scriu prima data pe acest forum. Sincer, imi pare rau de ceea ce ti se intampla, dar cred ca pentru orice in lumea asta exista si o solutie. Ceea ce te sfatuiesc sa faci este sa gasesti cauza acestei stari si de cand o ai.

Parerea mea este sa nu te lasi, sa incerci sa treci peste asta, gandindu-te ca sunt altii care au probleme mai grave.

Incearca sa iesi cu prietenii, sa asculti muzica, sa faci ceea ce iti place. Si nu in ultimul rand, sa incerci sa faci bine, in jurul tau, pentru ca vei avea o satisfactie deosebita si te vei simti util.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deschid azi forumul si ce vad?! Un topic despre plictiseala...sau stare psihica proasta. M-ai lovit unde ma doare. Si eu ma simt tare aiurea de cateva zile, dar pun acest lucru pe seama asteniei de primavara. O astenie mai timpurie :crazy:

 

Edit: se pare ca sunt plictisita rau. Numai prostii am scris. Inainte sa editez :)

Editat de ariana2006

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Multumes pt ajutor, dar cauza sincer nu o stiu! Pur si simplu m-am plictisit de TOT!!! :crazy: :) :lol: :o: :P :o:

 

 

..... Te-ai plictsit de TOT?....I N D R A G O S T E S T E - T E !! :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×