sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vrem desenele copilariei inapoi! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Xmaster01 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-September 11

Scris 18 September 2011 - 11:26 PM

Fox Kids a fost primul post de televiziune pentru copii īn limba romānă, lansat pe data de 1 aprilie 1999. Pe data de 5 aprilie 2004, Fox Kids a lansat blocul de programe Jetix. Fox Kids a fost īnlocuit de Jetix pe 1 ianuarie 2005(Wikipedia). Programul difuza desene animate amuzante si palpitante ca "Copii de la 402", "Viata cu Louie" sau "Ce-i cu Andy".
Acum toate desenele iubite si urmarite de toti copiii au fost taiate treptat, pentru ca Jetix sa fie transformat in Disney Channel, la aprox. 10 ani dupa deschiderea Fox Kids, adica pe 19 septembrie 2009.
Acum, la "Disney Channel" se difuzeaza seriale ca "Hannah Montana", "Magicienii din Waverly Place" sau "Minunata viata a lui Zack si Cody", iubite de noua generatie de copii, in timp ce vechea generatie mai poate urmari desenele copilariei pe internet. Atunci cand ei deschid televizorul si schimba pe "Disney Channel", observa cum genialele desene animate cu care a inceput Mileniul III, sunt sterse si inlocuite.
Vrem inapoi desenele copilariei! Cand petitia noastra va strange 10000 de voturi, o vom trimite la Disney Channel, fara asteptarea de a se schimba ceva, dar pentru a le arata uriasa greseala pe care au facut-o!

Link-ul il aveti aici: http://www.petitiion...e-copilariei/23 Dupa ce ati dat "Semneaza", activati semntura pe e-mail pentru a fi inregistrata!
# Incercati sa puneti acest mesaj pe cat mai multe site-uri/blog-uri.
0

#2 Utilizator offline   Crysbya 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-May 12

Scris 08 May 2012 - 08:58 AM

ai dreptate, si eu am cautat desene animate de pe vremea cand eram mica, si am gasit pe un site, nu ma mai satur sa ma uit la Tom si Jerry, Sailor Moon, Viata cu Louie, Copiii de la 402 si multe altele. Ideea e ca acum pot sa la vad la rand si am descoperiat episoade care chiar nu stiam de ele! Uite aici site-ul de care iti ziceam Link-ul meu http://www.lumeadesenelor.ro/. Spor cu petitia si eu sustin ideea asta!

Aceasta postare a fost editata de Crysbya: 08 May 2012 - 08:59 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Personajul preferat
Adaugati un comentariu personajului vostru preferat de desene animate.
Catalina_kitykat  1 1.914
Replici noi The Incredibles roportal  10 7.458
Replici noi Atasamente Lidia si floarea cu sapte culori Sarah N....  8 7.573
Replici noi Dragon ball (db,dbz,db gt)
Vreau mai multe detali...
vorbaretu  16 8.553
Hot Topic (New) Atasamente Naruto. Se uita cineva? simiri  28 13.142