Complicatii dupa 5 ani ...iubirea tot mai e
Scris 18 September 2011 - 06:17 PM
Greseala mea a fost ca 2 zile am fost un milog, am implorat-o sa ma ierte sa vina sa vorbim, o sunam in continuu, sute de apeluri ca sa-mi raspunda. Mi-a spus ca vine, dar nu se mai intampla nimic intre noi. Intr-un moment de slabiciune, mi-a spus ca inca ma iubeste. S-a certat cu concubinul intr-o seara rau de tot, din cauza ca vorbea cu mine la tel. M-a rugat sa nu o mai sun ca e stresata are admitere,ca ma va suna ea. In toiul noptii mi-a lasat un mesaj si mi-a spus ca nu o mai caut niciodata si ca se casatoreste,are alte planuri.
Dupa 2 zile in care am intrerupt orice urma de contact si mi-am spus sa stau cuminte, am avut un feeling ca trebuie sa o sun(nu disperare)si am sunat. N-a raspuns. I-am lasat mesaj " e important ". M-am si sincronizat perfect, era singura. Mi-a spus ca sufera, chiar daca nu a vorbit cu mine la telefon nu inseamna ca nu exist. Ca ramane sa ma sune ea. I-am propus sa vina sa vorbim ca 2 oameni maturi si a zis "sigur ca da", in saptamana urmatoare vine. M-a sunat singura sa ma intrebe ce fac. Eu la randul meu ii vorbesc normal, fara sa plang la telefon.
S-a schimbat radical, era sportiva si acum fumeaza si bea...niciodata nu ne-am spus " ne despartim " pana sa se intample ce s-a intamplat sau dupa. A ridicat un zid, caci am ranit-o. Totusi printre crapaturi mai scapa cate ceva. Stiu unde ii e inima, iar pe ala nu il iubeste. A fost un om pus la momentul potrivit, care a profitat de slabiciunea ei. Sub mantia "prietenului care te ajuta in perioade dificile" a stiut ce sa faca. Putoiul mi-a dat si mesaj acum 2 zile " Salut. Omule scuza-mi impertinenta, dar ce asteptari ai de la o eventuala intalnire cu ea ? ". Barbat in toata regula, prima oara cand are curajul sa vorbeasca cu mine ceva e intr-un sms.
Va urma intalnirea noastra. Va rog sa ma ajutati, sa stiu cum sa ma comport, cred ca e singura mea sansa sa mai rezolv ceva. Nu voi fi emotiv, nu voi cere mila. Vreau doar sa trec de zidul ei si s-o fac sa marturiseasca ceea ce simte si sa actioneze in baza asta. Nu o voi judeca, nu il voi mentiona pe noul individ din viata ei. Vreau sa-i spun ceea ce simt, dar fara partile dureroase. Vreau s-o fac sa inteleaga ca nu sunt persoana care i-a ramas intiparita in minte, sa nu se mai axeze doar pe partile rele ale relatiei noastre. Caci alea bune le depasesc detasat. Mi-e frica sa o las sa plece la loc in Buc, caci nu cred ca o voi mai vedea in veci. Nu vreau s-o dau in bara. Va rog, ajutati-ma
Scris 18 September 2011 - 06:30 PM
Aceasta postare a fost editata de Nu_vreau: 18 September 2011 - 06:31 PM
Scris 18 September 2011 - 06:52 PM
Scris 18 September 2011 - 06:54 PM
Fii puternic ! Nu te pacali singur.Du-te la intalnire, vezi in ce stare e, dar gandeste-te sincer ca daca o ierti, va trebui sa traiesti cu nesiguranta ca poate o s-o mai faca odata (si o va face).
Thejerk, la 18 September 2011 - 06:52 PM, a spus:
Aici te contrazic.Nu e nimeni de vina pentru instabilitatea altuia.Ea exista si atat.Poti cel mult sa-i pui echilibrul psihic la incercare, dar nu tu esti de vina pentru slabiciunea ei.O relatie are niste reguli clare.Nu oricine e capabil de o relatie sanatoasa.Daca faci sacrificii prea mari risti sa suferi...
Nu o poti tine toata viata intr-un clopot de sticla ! Daca ea nu stie ce vrea, nu te sacrifica.Merita sacrificiul in dragoste, dar doar daca are un scop, si daca relatia aia cunoaste o evolutie reala.Altfel devine masochism spiritual pentru cel care ofera prea mult.
Aceasta postare a fost editata de haydn91: 18 September 2011 - 06:57 PM
Scris 18 September 2011 - 06:55 PM
Scris 18 September 2011 - 06:55 PM
In Bucuresti urma sa merg si eu...aveam un job la sigur
Aceasta postare a fost editata de Thejerk: 18 September 2011 - 06:55 PM
Scris 18 September 2011 - 06:58 PM
Thejerk, la 18 September 2011 - 06:52 PM, a spus:
Acum, ca ai realizat, esti pe drumul cel bun. Lasa-i timp de gandire. Cu sila n-o poti aduce inapoi. Dar daca mai dai relatiei o sansa, gandeste-te bine si nu miza pe slabiciuni.
Scris 18 September 2011 - 06:59 PM
Athmy, la 18 September 2011 - 06:58 PM, a spus:
Alooo ! Ea a plecat si s-a mutat cu ala dintr-un motiv neinsemnat.Apoi l-a indepartat si acum face pe victima.
Thejerk, la 18 September 2011 - 06:55 PM, a spus:
In Bucuresti urma sa merg si eu...aveam un job la sigur
Gresit.E manipulare asta.Iti trezeste sentimente de culpabilitate ca sa te tina de bun.Nu e dragoste adevarata, asta, in care proiectezi nefericirea ta in partenerul de viata.E falsa.
Aceasta postare a fost editata de haydn91: 18 September 2011 - 07:00 PM
Scris 18 September 2011 - 07:00 PM
Lasand orice cearta la o parte, ne completam al dracu' de bine.
haydn91, serios, la Bucuresti trebuia sa merg. Era pasul logic de urmat dupa atata timp,plus ca orasul meu nu-mi ofera prea multe posibilitati. Era treaba gandita dinaintea intamplarilor
Aceasta postare a fost editata de Thejerk: 18 September 2011 - 07:01 PM
Scris 18 September 2011 - 07:01 PM
Thejerk, la 18 September 2011 - 07:00 PM, a spus:
Lasand orice cearta la o parte, ne completam al dracu' de bine.
Ideal ar fi ca cei doi sa vada lucrurile la fel intr-o relatie, dar oamenii se mai schimba.Nu poti schimba pe cineva.Asta e adevarul...Ori se schimba singur, ori relatia se destrama.
Aceasta postare a fost editata de haydn91: 18 September 2011 - 07:02 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Inselata !
barbatul meu este gay si de alta nationalitate !? |
Teodora_TM | 289 | 8.652 |
|
Cine ma ajuta cu un sfat? | DENISA77 | 17 | 1.650 |
|