devenim dependenti de ceea ce se cheama net, forum- legam prietenii virtuale cu oameni plini de frustrari, ale caror probleme credem ca le gasim noi rezolvarea-cand, de fapt, problemele sunt ale noastre si cea mai mare dintre ele este asumarea si acceptarea realitatii.
am intrat aici aici, in urma cu 4 ani si jumatate din lispa de ocupatie, nevoit fiid sa-mi omor timpul la serviciu; am postat o vreme mai ales pe la diferite jocuri, pana in momentul in care am intalnit oamneii din spatele tastaturilor; nu stiu de ce mi-am pierdut interesul ptr acest gen de activitate, imediat ce am cunoscut utilizatorii. Se intampla in 2007
Acum un an si jumatate am revenit aici numai in scopul de a dezbate o anumita idee...
si am ramas.
Si am vazut de fapt ce se petrece...in 2-3 cazuri concrete; oameni care i-am intalnit in viata reala... cu cateva exceptii, pot spune ca reactia majoritatii este tot una virtuala.
ce se posteaza aici, aici ramane- sunt postari ce sunt vise si evadari tembele de cele mai multe ori... cu cat timpul petrecut aici al unui utilizator este mai mare cu atat problemele acestuia sunt mai mari...Felicit pe cei care au reusit-si sunt cateva cazuri- ca sa faca din aceasta "realitate" una concreta; sa mentina si sa administreze relatiile si in afara acestui mediu.
Nu puneti botul la tot ce se vehiculeaza pe aici; nu va pierdeti neuronii si timpul aiurea; faceti-o limitat, cu masura... nu te poti baza-nici macar aici- pe oamenii din spatele cuvintelor.
Nu-s la vanatoare de pitipoance (n-am fost niciodata), nu-s la cersit atentie si nici nu caut sa bag cu de-a sila prostii d'ale mele altora... sunt aici, doar ptr ca sunt mic si ascuns acum... (
Sunt constient de pozitia mea si de actiunile trecute si pe care doresc sa le fac in viitor.
Nu investiti prea mult aici; nu o sa primiti niciodata inapoi in aceesi masura.
Solidaritate nu exista; utilizatorii mai vechi stiu despre ce vorbesc.
Recomand noilor utilizatori cumpatare in accesarea acestui gen de forum.
Ps; vreau sa fiu bine inteles; accesati forumul, insa impersonal ca atunci cand va verificati mailurile...
Aceasta postare a fost editata de buleala: 18 September 2011 - 06:18 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS