sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

hai sa mai punem niste paie pe foc scandalul caricaturilor Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Shadowdancer 

• Sister of Night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 08 February 2006 - 12:00 AM

Vezi postareakosfunny, la Feb 7 2006, 03:27 PM, a spus:

Sunt de acord ca aceste caricaturi deranjeaja lumea musulmana, dar nu sunt de acord cu manifestarile lor vandaliste!
Daca ei publicau caricaturi cu Iisus sunt sigur ca , comunitatea crestin-ortodoxa nu reactiona asa.
Popoarele musulmane nu cunosc adevaratul sens al democratiei si al dreptului libertatii de exprimare si asta datorita religiei lor inapoiate.
Daca aceste caricaturi erau facute de o comunitate musulmana atunci aveau tot dreptul sa reactioneze cum vroiau. Dar in acest caz nu vad sa aiba dreptul faca tam-tamu-ul asta. Se pare ca totul e doar un pretext.
Daca ei isi ghideaza viata dupa principiile religioase nu ne pot obliga si pe noi sa facem asta.
Le dau dreptate in conflictul cu americanii, dar se pare ca incep sa nu-si mai vada lungul nasului!

Vezi, asta este exact genul de atitudine care cauzeaza conflicte. De ce spui ca religia lor este inapoiata? O cunosti tu? Sau e inapoiata pentru ca e alta decat a ta, sau decat a majoritatii statelor 'care conteaza' pe lumea asta? A propos, si expresia 'comunitatea crestin-ortodoxa' ca termen de generalizare a crestinilor nu este tocmai la locul ei.
Majoritatea musulmanilor chiar isi traiesc religia. Ceea ce nu se poate spune despre foarte multi crestini. Cei care o fac, probabil s-ar fi simtit la fel de jigniti de caricaturi infatisandu-l pe Iisus. Sau de ironizarea Crucii, de exemplu. Intamplator, acestia nu conduc destinele maselor, ca sa zic asa.
Pai democratia nu este forma lor specifica de organizare, este ceea ce lumea apuseana considera drept 'normal', ceea ce nu o legitimeaza in mod automat.
Iar libera exprimare ar trebui sa isi impuna singura niste limite, si anume pe acelea ale bunei cuviinte. Ori sa faci haz (la modul cel mai negativ, scuzati pleonasmul - adica sa batjocoresti) de simbolul religiei cuiva, oricare ar fi parerea ta despre acea religie, nu are nimic de a face cu bunul simt, si nici cu umorul.
Ceea ce este trist, este ca probabil s-a facut in cunostinta de cauza si cu rea intentie.

#22 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 08 February 2006 - 12:41 AM

Asa este!chiar sunt nebuni !!isi merita soarta aia din danemarca!

#23 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 08 February 2006 - 01:06 PM

Vezi postareamirela83, la Feb 7 2006, 09:36 AM, a spus:

eu am cautat pe google caricatura si nu am gasit-o........vreau si eu sa o vad,ce e asa de grav sa publici o caricatura? :yahoo:

uite aici link-ul :cartoons
actualemente, Iran-ul a dat liber la caricaturizarea holocaustului, deci nu se jeneaza nici ei.

#24 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 08 February 2006 - 01:15 PM

Vezi postareaMarlboro, la Feb 8 2006, 01:06 PM, a spus:

uite aici link-ul :cartoons
actualemente, Iran-ul a dat liber la caricaturizarea holocaustului, deci nu se jeneaza nici ei.

saru mana

#25 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 February 2006 - 01:17 PM

Vezi postareamirela83, la Feb 8 2006, 12:15 PM, a spus:

saru mana

oricānd :cheer: :yahoo:

#26 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 09 February 2006 - 09:44 AM

mda....exact cum ma asteptam. niste imbecilitati fara pic de umor. vorba voastra, cred ca de aia s-au ofticat musulmanii. :yahoo:
eu m-am lamurit. au fost facute cu prost gust si rea vointa. iar tarile islamice au fost instigate la violenta. pe urma apare america in chip de politie mondiala, sa puna ea ordine in toate si sa vedeti voi ce razboi ne paste...

#27 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 February 2006 - 09:50 AM

razboiul ne paste de cātava vreme īncoace, nu de niste caricaturi avea nevoie Uncle Sam daca īl mānca pe tragaci...e suficient sa vezi cum se joaca mister Ahmadinejad cu atomii si cum i se frānge despre toate sanctiunile cu care-l ameninta alde UE.
Problema este ca poza aia cu mahomed cu un turbanobomba pe circumvolutiuni i-a atacat rau pe islamisti-
de fapt cred ca lor le pica bine pretextul asta.

#28 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 10 February 2006 - 12:33 PM

Vezi postareaDuna, la Feb 6 2006, 03:23 PM, a spus:

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=3911...Has=0309287f32

si uite asa,incet incet ,cred ca oamenii isi pregatesc din nou un "party",asa cum numai ei in intoleranta, fanatismul,prostia si inconstienta lor sunt in stare

pareri?

DC ai deschis topicul..???ca sa avem pe ce ne certa nu.??

#29 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 10 February 2006 - 01:25 PM

Vezi postareastef_andry, la Feb 10 2006, 12:33 PM, a spus:

DC ai deschis topicul..???ca sa avem pe ce ne certa nu.??

Ha?! :P
Pe cine vezi tu ca se cearta?

#30 Utilizator offline   neuron 

• I want it all and I want it now
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 10 February 2006 - 08:18 PM

Nimeni nu se cearta!
Oricum aia nu au nici o scuza.
100kg aur ptr cel ce il va omori pe autor si 5kg aur ptr cel ce va omori un soldat danez, englez, german, norvegian.

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis