Adolescentii si religia
Scris 06 February 2006 - 01:32 PM
Scris 06 February 2006 - 02:02 PM
aberatii, la Feb 6 2006, 01:32 PM, a spus:
tinerii din perioada comunista nici nu au ajuns sa se indoiasca... pentru ca pur si simplu nu banuiau ca exista... (adica nu isi puneau in nici un fel problema, asa cum nu ne gandim acum la a 12 planeta a sistemului solar...)
in perioada Revolutiei franceze, Dumnezeul propus de Biserica a fost contestat pe fata si violent
...
tinerii greci si romani isi contestau zeii...
Dumnezeu este pastratorul vietii indiferent de alegerile tale - si chiar esti liber sa alegi orice din ceea ce intalnesti!
Scris 06 February 2006 - 02:57 PM
Nu exista destin. Doar oamenii sint vinovati de binele si raul din lume. Toti sint vinovati pentru binele si raul din propria lor viata, toti sint vinovati pentru binele si raul din viata celor pe care actiunile lor o afecteaza.
Si... MariaB, oamenii (si de obicei tinerii) protesteaza pentru ceea ce li se baga pe git in jos fara sa ii lase sa "digere" mai intii. Fie ca sint directivele din perioada comunista sau cele ale unei religii.
Scris 06 February 2006 - 03:28 PM
dan-marius, la Feb 6 2006, 03:57 PM, a spus:
Si... MariaB, oamenii (si de obicei tinerii) protesteaza pentru ceea ce li se baga pe git in jos fara sa ii lase sa "digere" mai intii. Fie ca sint directivele din perioada comunista sau cele ale unei religii.
dane,digestia respectiva are loc dupa gat si chiar dupa esofag
Scris 06 February 2006 - 05:25 PM
Scris 06 February 2006 - 06:48 PM
Scris 06 February 2006 - 07:11 PM
predator, la Feb 6 2006, 06:48 PM, a spus:
De ce "asta nu se numeste tineret " ? Pentru ca cei mai multi dintre tineri cunosc la perfectie 2-3 limbi straine ? Pentru ca majoritatea prefera sa puna mana pe cate o carte de stiinta ? Pentru ca au acces la informatie si prefera sa-si lumineze mintile in loc sa se intoxice cu basme religioase primitive ? ( Ar fi mai convenabil sa creada si azi ca Pamantul e plat si ca Soarele se invarte in jurul planetei ? ) Si, mai ales, pentru ca acesti tineri sunt in stare sa scrie si sa se exprime corect in limba romana ?
Scris 06 February 2006 - 07:58 PM
predator, la Feb 6 2006, 08:48 PM, a spus:
La vce te referi cand zici ca nu au primit suficienta educatie spirituala in familie?...Este de ajuns ca sa ii auzi pe prietenii tai vorbind asa ca imediat incepi si tu...eu am primit educatie spirituala in familie,destula,pot da si la altii,merg la biserica regulat,insa aceste intrebari nu imi pot iesi din cap si nu sunt singura am mai spus.De ce este gresit ca ne punem astfel de intrebari?.Ii este frica cuiva ca vom afla lucruri care nu ar trebui aflate?
Scris 06 February 2006 - 08:33 PM
desert rose, la Feb 6 2006, 07:11 PM, a spus:
Si, mai ales, pentru ca acesti tineri sunt in stare sa scrie si sa se exprime corect in limba romana ?
o singura rugaminte am, [desert rose], si anume sa mi-i arati si mie pe tinerii pe care ii descrii tu. imi iau liber vreo doua ore special pentru asta si merg cu tine sa fac cunostinta cu ei. la cati sunt, n-o sa am nevoie de mai mult timp, te asigur. ba chiar ma gandesc ce sa fac in restul de o ora jumate...
Scris 06 February 2006 - 08:48 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pamantul e invadat de paradis!
Se intampla ceva minunat,voi simtiti? |
Arcangelo | 180 | 17.161 |
|
Fundamentalismul crestin, o acuzatie adusa crestinilor sec XXI | cioanas | 0 | 4.466 |
|
Razboiul dintre oameni si diavoli - strategie detaliata
un RTS nevazut si groaznic |
Cleric Prestųn | 73 | 14.975 |
|
Ce este omul?
Creatura degenerata sau maimuta evoluata? |
Elia | 19 | 17.643 |
|
crestin condamnat la moarte | slow&sperios | 281 | 29.411 |
Contact
Facebook