sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

boxe pc sfat achizitie Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cezar-soferul 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-April 10

Scris 12 September 2011 - 02:19 PM

buna, as vrea sa imi cumpar pentru pc niste boxe pana in 600 lei. nu ma intereseaza daca e 2.1 sau 5.1, de preferat 2.1 din cauza spatiului, ma intereseaza foarte mult bass-ul, sa fie puternic. deci, poate imi recomandati ceva pana in 600 lei, bass-ul fiind primul pe lista.
0

#2 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 12 September 2011 - 03:32 PM

Iti recomnad ceva, nu e fix ce vrei, pretul e mai mare (750 lei). Logitech 2.1 Z623, 200W RMS. Asta bubuie. Dar ai grija sa bubuie intr-un spatiu mic, pentru nunti nu mai bubuie destul. Oamenii platesc bani foarte grei ca sa le sune aparatele cum trebe; ceva care sa suna grozav la sub 200 de euro, trebe sa fie o minune...
0

#3 Utilizator offline   Cezar-soferul 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 12 September 2011 - 04:14 PM

Vezi postareaNu_vreau, la 12 September 2011 - 03:32 PM, a spus:

Iti recomnad ceva, nu e fix ce vrei, pretul e mai mare (750 lei). Logitech 2.1 Z623, 200W RMS. Asta bubuie. Dar ai grija sa bubuie intr-un spatiu mic, pentru nunti nu mai bubuie destul. Oamenii platesc bani foarte grei ca sa le sune aparatele cum trebe; ceva care sa suna grozav la sub 200 de euro, trebe sa fie o minune...

ma gandeam poate la un logitech z-2300. se mai gaseste? la iulius mall, carrerour, supermarketuri de genu asta...
0

#4 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 September 2011 - 04:47 PM

Astea de care zici sunt comparabile cu ce ti-am dat eu, e modelul vechi. Il mai gasesti la magazinele online. Daca o sa cauti insistent ce ti-am recomandat poate o sa gasesti si sub pretul dat de mine. Modelul actual se gaseste la discretie, celalalt, e in lichidare.
0

#5 Utilizator offline   Cezar-soferul 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 13 September 2011 - 08:25 PM

Se pare ca imi voi lua logitech z623. ms de recomandare. ma gandeam si la un genius sw-hf 6000 dar cica se strica repede si nici nu prea am loc in camera. deci logitech :D
0

#6 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 September 2011 - 08:43 PM

Bravo, sa te bucuri de ele!
0

#7 Utilizator offline   Cezar-soferul 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 19 September 2011 - 09:50 PM

vreau sa stiu daca bassul de la logitech z623 este mai puternic in bubuieli vi vibratii decat la un genius sw-hf 5050. pt ca pana acum am avut doar sisteme 2.1 slabe pana in 30W si am auzit la un prieten un genius 5050 si am ramas total impresionat. mi-am zis ca trebuie sa imi iau si eu boxe :D
0

#8 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 September 2011 - 10:09 PM

Nu le-am comparat... Logitechul de care am zis bubuie destul... Genius au o calitate cacacioasa. Eu nu as plati bani pe asa ceva...
0

#9 Utilizator offline   Cezar-soferul 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 30 September 2011 - 10:27 PM

fiindca imi voi lua acesc sistem destul de scump, macar as vrea sa profit bine de el. exista placi de sunet pentru sisteme 2.1? momentan am o placa de sunet 5.1 nu stiu ce marca, o am pt ca am primit-o, nu ca as fi vrut-o. momentan sistemul 2.1 altec lansing il am conectat pe placa 5.1 la rear sau front, nu stiu sigur. faza e ca doar acolo unde sune ele bagate acum se aud, daca le bag in alt loc nu se aud. deci, e corect ce fac? z623 il pot tine la placa asta? sa il pun la cea onboard? sa cumpar alta placa de sunet? esista placa de sunet pt 2.1? Multumesc!
0

#10 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 September 2011 - 11:13 PM

Z623 are o simpla intrare stereo. Printr-un internal crossover, sunt separate sunetele medii si inalte de cele joase. Trebuie doar sa le conectezi la o iesire stereo. Orice placa de sunet are o interfata de configurare. Intri pe ea si spui ce sursa conectezi, in cazul tau, stereo, speakers. That's it...

Si da, folosesti placa de sunet dedicata, nu pe cea onboard. Eu zic ca nu este cazul sa cumperi alta. Boxele pe care le cumperi tu, sunt bubuitoare, nu HiFi, asa ca nu iti bate capul, nu fac diferenta.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari