Sari la conținut
Forum Roportal
Aseneth

Doctor Who

Postări Recomandate

Doctor who are acum deja 9 sezoane, iar al 10-lea a fost anuntat ca va incepe in aprilie 2017.

A ramas prima mea optiune si recomandare in materie de seriale TV, a devenit si fi-mea fan Doctor Who.

Dar s-au complicat lucrurile de cand Steven Moffat a devenit scenaristul principal. Fanii il urasc si il iubesc in acelasi timp. Prea multe scene in care plictiseala sau lipsa de inspiratie este compensata de moartea subita a personajelor indragite.

Iar ultimul doctor, de doua sezoane incoace, este Peter Capaldi. Foarte multa lume nu il place ca Doctor, dar toti spun ca e un actor foarte bun. Nimeni nu stie sa spuna de ce. O sa spun eu de ce. Pentru ca Peter are 58 de ani, dar arata de 70 si se misca de parca ar avea 80 de ani. Nu il judec pentru asta, dar Doctorul ca si personaj, a mai fost jucat de actori in varsta. Actori de 50 de ani, care aratau ca la 40 si se miscau ca la 30. Punctul principal al intregului serial, o constituie energia nemasurata a Doctorului, pofta de viata pe care o are. Si, din pacate, Capaldi doar prin felul de a vorbi emite energie si pofta de viata. Ceea ce nu imi place. E ca si cum ai vedea o statuie nevrotica si anxioasa careia nu ii mai tace gura.

Am inteles ca Moffat se va retrage anul urmator. Din pacate, producatorii DW au anuntat ca se gandesc serios la varianta de a-l tine pe Capaldi pentru 7 sezoane, ceea ce prevesteste, dpmdv, sfarsitul serialului.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

9 sezoaneeee? 

nu m-a atras serialul asta. vedeam fragmente cand ma uitam la tv, rula pe AXN SCI-FI parca si nicioadata nu mi-am facut timp sa vad un episod intreg. poate cand oi avea timp prea mult si n-as stii ce sa fac cu el m-oi uita.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sezonul 10, care incepe pe 15 aprilie, va fi ultimul al lui Capaldi.

 

Inca nu s-a anuntat cine va fi urmatorul actor principal din DW.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sherlock esti mult mai informat ca mine poti sa-mi raspunzi la o intrebare? stiu ca serialul original are 12 sezoane crezi , ca bbc va trece de 12 sezoane? al doilea lucru : desi am vizionat serialul din sezonul 1 in sezonul 9 ceva e diferit bun doctorul i-a invins definitiv pe dalek dar celelalte episoade au fost asa si asa nu prea mai vad legatura dintre un episod si celalalt , cum vedeam in celelalte sezoane sper ca in sezonul 10 sa ma insel si sa fie mai bun daca nu e o sa continui sa ma uit doar sa vad cum se va termina

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai exista serial original si neoriginal. Exista vechi si nou. In total, incepand cu anul 1963, DW are 26 de sezoane terminate. Mie nu mi-au placut cele vechi, le-am vazut si pe acelea. Probabil daca le vedeam inaintea celor noi, mi-ar fi placut. Dar asa, scenariul, actorii...nu se potrivesc pentru zilele noastre.

 

Avand in vedere ca noii productori DW au anuntat ca dupa sezonul 10 si Peter Capaldi si Pearl Mackie (actrita care joaca rolul insotitorului) vor fi scosi din serial, nu am sperante mari de la sezonul 10. Presupun ca Pearl nu a facut impresie buna daca va fi eliminata dupa numai un sezon.

Nu prea vad de ce ar termina cu DW. E un brand care numai in UK aduce mult mai multi bani decat brandul Harry Potter, de exemplu. Plus ca, daca se termina, poate continua dupa cativa ani, DW a avut pauze si de 15 ani intre sezoane.

Oricum, ce e clar e ca din sezonul 11 se termina era Moffat si incepe alta era. Sa speram ca mai buna.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

pearl va fi scoasa? nu ma asteptam  mi s-a parut buna in rolul de insotitor poate ca urmatoarea insotitoare permanenta va fi un copil de-a lungul sezoanelor am vazut mai multe categorii de varste dar un copil ar putea aduce altceva iar eventual relatia dintre noul doctor si ea sa fie asemanatoare cu una dintre frate mai mare si sora sau bunic si nepoata dar din pacate e mai dificil sa lucrezi cu un copil

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

So, BBC1 s-au desteptatit. Au blocat free view pentru toata lumea in afara de UK si USA. Nu imi place deloc asta. Nu mai pot sa vad DW in direct, cand e difuzat la ei.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×