Dupa cum stiti cam de doi ani se organizeaza o gala la sfarsitul fiecarui an.Mi se pare o idee frumoasa,asa ca sa pastram tradita.Din cate am inteles pana acum gazdele din anii precedenti au fost: MisaPyon si Whosyourdady.Ei bine anul asta voi fi EU

.Am postat si pe topicul deschis de anul trecut cu privire la faptul ca ma ocup eu si nu a obiectat nimeni,ori nu a fost nimeni interesat as se uite...ideea e ca <repet> daca cineva are ceva impotriva faptului ca eu o organizez sa posteze mai jos parerea,de asta am si deschis topicul atat de devreme <cu 4 luni inainte> ca in cazul in care apare vre-o problema sa putem face ceva si sa evitam anularea.In principiu Whosyourdady a fost de acord sa ma ajute,ceea ce ma incanta,DAR daca unul din voi doreste sa vina cu sfaturi,propuneri,idei e de asemenea binevenit.
DECI iata cum stau lucrurile pana acum...eu mi-am cam facut o idee de jurizare si un termen in care puteti vota,dar nu va voi da multe informatii ,ci le voi posta pe parcurs.Va anunt doar ca gala va avea loc pe la sfarsitul lunii decembrie <nu uitati ca si vacanta scolara s-a prelungit cu o saptamana>.Pana atunci...DESENATI!!
intrebarile sunt asteptate mai jos....
Aceasta postare a fost editata de Grimmjow Jagger: 11 September 2011 - 12:21 AM