LISTA DE PRIETENI PE DESENATORI.RO Nu v ar placea ca pe desenatori.ro sa avem o lista de prieteni?
Scris 09 September 2011 - 07:13 PM
Hey everybody dp desenatori.ro.Nu v ar placea sa avem pe site ceva gen lista de prieteni a fiecarui utilizator?Daca da,scrieti aici,poate vede .seba. si ne indeplineste dorinta
Scris 09 September 2011 - 07:14 PM
nu e o idee rea,dar nu prea ajuta cu nimic.avem lista de prieteni pe forum si id-uri de mess.iti sustin ideea
Scris 09 September 2011 - 07:17 PM
ba da. e foare tare.sa ne stim tot intre noi. da eu zic ca da.
Scris 09 September 2011 - 07:19 PM
Hi all! e foarte interesanta ideea lui Blueangel si ar fi si fain nu credeti,ce ziceti lume hai sustineti ca n-aveti nimik de pierdut!!!! Stiu ca sunteti dornici de chestii noi asa ca ma astept sa veniti cu sustinere!!!
Scris 09 September 2011 - 07:31 PM
Avand in vedere k n`am sustinut ,,pe fata,, greva si a avut rezultate bune acum sustin ideea ta, Blue
Scris 09 September 2011 - 08:09 PM
Ar fi o idee foarte tare....Ar fi si mai tare daca iam putea ordona dupa bff-enie (suna ciudat)
Scris 09 September 2011 - 08:12 PM
pe langa lista asta de care ziceti voi as opta si o optiune de trimitere a mesajelor private <bineinteles insotita de optiunea raporteaza abuz sau blocheaza,in cazul in care mai avem parte de utilizatori gen cristys..>
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Discutii | ...Hope... | 35 | 4.040 |
|
|
Harababura | 2 | 14.868 |
|
Desene prin cuvinte
As vrea si eu dar nu pot |