sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Convietuire dificila Cum e cand n-ai liniste Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 17 October 2011 - 10:24 PM

Draga Finnian, ceea ce ti-am spus este parerea mea si mi-o mentin. Nu ai cum sa-ti rezolvi problemele din interiorul tau, avand aceasta reactie si atitudine. Atat am vrut sa-ti atrag atentia. In rest, sa auzim numai de bine, n-=am eu nicio treaba cu starile tale. Din ceea ce ne-ai prezentat aci este clar ca nu-i Ok ceea ce ti se intampla. Asa ca este provocarea ta, in niciun caz a mea, insa asta deja stii tu destul de bine, doar ce-ai postat se vede si, mai ales...se simte. Asa ca perceptia mea este doar diferita de a ta si mi-am spus un simplu punct de vedere. Nu pot sa cred ca te-ar fi deranjat in vreun fel postarile celor de-aci si ale mele, bineinteles) 8) Faptul ca "nu ti-am cantat in struna", n-ar trebui sa te afecteze in vreun fel. :) Eu niciodata nu m-am certat cu nimeni si nici n-am avut macatr in intentie asa ceva, este doar o impresie de-a ta. Auzi tu acolo, cica "sa ma iau in gura cu cineva"! :)

Aceasta postare a fost editata de LuciaD: 17 October 2011 - 10:37 PM

0

#62 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 17 October 2011 - 10:38 PM

In cuvintele cuiva... da, da, sigur. :)

Vezi postareastupid_me, la 17 October 2011 - 10:12 PM, a spus:

Asa e.
Cafeaua ... si inapoi la treaba. :)
O sa fac o pauza lunga de stat pe forum.
Multumesc pentru timpul tau.
1

#63 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 19 October 2011 - 12:43 AM

Tanti de mai sus s-a inselat in unele privinte, dar a si avut mare dreptate intr-una. Atitudinea mea nu ajuta cu nimic.
Mi-am dat seama unde am gresit.Intr-adevar, demonii mei proprii nu sunt problema nimanui, nici macar a persoanei care i-a cauzat. Nimeni nu iti poate ucide demonii, trebuie sa ii invingi tu insuti.

Ce am facut eu pe topicul asta, se aseamana, pardon de expresie, cu actul de a vomita. Ceea ce atenueaza situatia pe moment dar nu pe termen lung. Citeam deunazi ca soarta unor oameni crescuti prost este sa perpetueze agresiunea, chiar daca nu isi dau seama ca asta fac. Fix asta am facut si eu. Intr-o incercare inconstienta de a face pe cineva sa se simta cum m-a facut pe mine sa ma simt acum multa vreme, am inceput sa devin cum era acea persoana. Asta nu ajuta pe nimeni. Trecutul este trecut, nu mai poate fi schimbat. Nu voi iesi niciodata cu adevarat din script daca nu inlatur complet legatura cu el.

Problema mea nu consta in lucuri marunte pe care trebuie sa le fac sau sa le accept, astea fiind nimicuri, nici in stilul de viata agitat, ci in stoparea acestui lant al agresiunii, care trebuie sa se termine aici. M-am luptat cu demonii mei in public; acum trebuie sa o fac in privat. E mult mai sanatos.

Drept pentru care va rog sa nu imi mai dati ocazia sa concretizez aceste ganduri prin cuvinte, daca/cand vor mai veni. Adica, mai pe scurt, va rog sa inchideti topicul. As merge si mai departe si as solicita un suspend de fiecare data cand mai simt nevoia sa imi spal rufele in public, dar stiu ca asta ar fi o cerere absurda. Nu am ingerat nimic suspect. :) Multumesc.
0

#64 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 19 October 2011 - 11:40 AM

Topic închis la cerere.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis La multi ani!
Cum spunem anumitor persone?
Bebituca  4 18.106
Topic inchis Cadouri de Craciun roportal  12 22.741
Replici noi Parametrii agent termic
Intrebare
puiu.t  3 3.531
Topic inchis Inundatii.....reactii sfc  7 6.344
Topic inchis Zi liberă în 2 aprilie, cu ocazia intrării în NATO dorinand  0 4.232