sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Reguli de buna purtare pe site evitarea banarii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-December 09

Scris 07 September 2011 - 02:59 PM

Ok...fac un apel la *marii* site-ului si ii rog sa ne spuna cu exactitate,sau sa ne dea sfaturi despre cum putem evita banarea. Mi-am permis (si sper ca nu deranjeaza pe nimeni) sa copiez regulile deja existente,si pe care BOSHOO pe are pe profil. Iata-le:

...Pentru toti desenatorii de pe acest site recomand:
-La notarea desenelor celorlalti sa se tina cont de calitatea lor artistica, originalitatea lor, mesajul pozitiv transmis...
-Folositi un limbaj decent in comentarii...
-Desenele si comentariile obscene vor fi sterse inclusiv conturile celor care persevereaza in acest domeniu...
-Vor fi banate si conturile celor care intra pe site nu pentru a desena ci pentru a nota cu 1 toate desenele indiferent de calitatea lor...
Spor la desene valoroase!!!
Boshoo.
Eu am fost banat o data pentru spam cica. Din ce am inteles eu era vorba de faptul ca aveam prea multe poze <gif-uri,thumbnail-uri> la profil luate de pe net. Deci daca mai exista si ale reguli nescrise ca cea legata de spam va rugam sa ne atentionati. =] Multumim.

De asemenea puteti si propune reguli.

#2 Utilizator offline   Lore 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-January 10

Scris 07 September 2011 - 03:20 PM

Hm, desenele ce contin cuvinte cunoscute , mazgalituri , numere sa fie interzise ? :yes: Adica ating 1-5 k , facute in graba, nemuncite, de obicei pentru obtinerea de voturi \ comentarii, sau cele mai intalnite cu mesajul " Am plecat pa " ...

#3 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 07 September 2011 - 03:22 PM

Vezi postareapiticott.t, la 07 September 2011 - 03:20 PM, a spus:

Hm, desenele ce contin cuvinte cunoscute , mazgalituri , numere sa fie interzise ? :yes: Adica ating 1-5 k , facute in graba, nemuncite, de obicei pentru obtinerea de voturi \ comentarii, sau cele mai intalnite cu mesajul " Am plecat pa " ...

Mmm..nu cred ca ar fi o problema prea mare..la urma urmei unii doar atat pot desena...si oricum daca ai observat nu prea primesc mai mult de 5 voturi pe asemenea desene.Ideea ta nu e rea,dar pe langa desenele facute de cei propusi pt banare...sunt parfum :))

#4 Utilizator offline   MisaMoe 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-April 09

Scris 07 September 2011 - 05:40 PM

S-ar putea introduce doar ca avem o mica problema.Exista desene foarte bune care din cauza erorilor ajung la 1k si asta ar duce la pierderea desenului.

#5 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 07 September 2011 - 10:09 PM

Lasand erorile la o parte,aici vrem reguli ca sa nu ne mai trezim banati si cu intrebarea <OARE DE CE AM FOST BANAT?>

#6 Utilizator offline   nyan.cat 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-May 10

Scris 22 September 2011 - 07:17 PM

Ar trebui sa fie interzisa cersirea voturilor sau a comentariilor =.=Adika...Muncesc cateva zile la un desen si ma trezesc cu"vot si com plizz" "voteaza-mi te rog ultimul desen" "spune ce parere ai despre ultimele mele 3 desene te rog" sau =.= "nu cersesc..dar am muncit mult la ultimul desen(care de obicei are inre 1 si 20 K =.=)si as vrea sa ajunga in top...vat te rog..." si lista poate continua...=.=Desenele ar trebui votate pe merit...iar utilizatorii care dau note mici la desenele care LE MERITA sa nu fie banati...

Si,consider incorect faptul ca utilizatorii sunt clasificati dupa voturi...nu am o idee mai buna,dar cred ca ar trebui luate in consideratie si nr de desene...Si normal ca cnv cu 400 de desene are mai multe voturi decat cnv cu doar vreo20...parerea mea :)

#7 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 22 September 2011 - 07:22 PM

Vezi postarea_Marianne_, la 22 September 2011 - 07:17 PM, a spus:

Ar trebui sa fie interzisa cersirea voturilor sau a comentariilor =.=Adika...Muncesc cateva zile la un desen si ma trezesc cu"vot si com plizz" "voteaza-mi te rog ultimul desen" "spune ce parere ai despre ultimele mele 3 desene te rog" sau =.= "nu cersesc..dar am muncit mult la ultimul desen(care de obicei are inre 1 si 20 K =.=)si as vrea sa ajunga in top...vat te rog..." si lista poate continua...=.=Desenele ar trebui votate pe merit...iar utilizatorii care dau note mici la desenele care LE MERITA sa nu fie banati...

Si,consider incorect faptul ca utilizatorii sunt clasificati dupa voturi...nu am o idee mai buna,dar cred ca ar trebui luate in consideratie si nr de desene...Si normal ca cnv cu 400 de desene are mai multe voturi decat cnv cu doar vreo20...parerea mea :)

nr de desene reprezinta si activitatea pe site.Cat despre cerseala...ignorati-o..daca nu le dati nas nu au de ce sa va incurce.

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Deseneaza online roportal  154 62.725
Replici noi Club
samanta a. nu are ce cauta aici!!!
~Ayane~  0 1.211
Replici noi Atasamente TEMA , DESENATI PORTRETUL ATASAT QUEEN ANNE  0 1.127
Hot Topic (New) Atasamente Pe o scara de la 1 la 10, cāt talent am? agamemon  49 20.816
Replici noi Atasamente cu cine semeni din zoey miaw miaw?
chestii despre zoey si echipa ei
cucky_rey  16 7.048