sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Avertismente in vis Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 15 September 2011 - 08:20 AM

Vezi postareaharald, la 13 September 2011 - 01:29 PM, a spus:

Nu am īnţeles īntrebările. Cum adică, "nu faci parte din decor" ?
Şi cum adică "vizibile cuiva" ? Cui ?

Ai spus ca exista legatura intre fapte, actori, consecinte.

Dar daca tu, cel care ai parte de acele vise, nu esti nici actor, nici nu participi in vreun fel la actiune, pur si simplu n-are legatura cu tine. Se intimpla altora, tu doar esti avertizat intr-un fel, de ceea ce urmeaza, ori ca intelegi mesajul, ori ca nu.

De ce acele intimplari, ajung vizibile pt cineva care nu e implicat defel, nici nu va fi prezent?

E drept , mi s-a intimplat doar cu persoane de care sunt foarte atasata.
0

#32 Utilizator offline   Zen` 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-July 09

Scris 15 September 2011 - 02:14 PM

Vezi postareaflorianb, la 13 September 2011 - 06:34 PM, a spus:

tu ori esti f omist... ori sri ist. Nu esti pe treaba ta, cu siguranta...

Daimonu, daimonu... ma avertizeaza
0

#33 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 15 September 2011 - 04:48 PM

Vezi postareaYasmiSL, la 15 September 2011 - 08:20 AM, a spus:

tu doar esti avertizat intr-un fel, de ceea ce urmeaza, ori ca intelegi mesajul, ori ca nu.
...................
De ce acele intimplari, ajung vizibile pt cineva care nu e implicat defel, nici nu va fi prezent?

Dacă tu stai pe un deal, fără nici o treabă, te relaxezi în vacanţă, iar pe şoseaua de la poalele dealului vezi maşinile trecând, asta înseamnă că maşinile alea trec pe-acolo pentru tine ? :stars:

Dacă vezi că una din maşini loveşte un gard şi intră în şanţul de pe marginea drumului, crezi că asta s-a întâmplat pentru tine , fiindcă te uitai tu spre drum ?

Dacă un şofer de microbuz merge ca dementul, iar tu discuţi lucruri personale cu o cunoştinţă aflată în microbuz, dar ea îţi spune, printre multe altele: "la cum merge nebunul ăsta, mare lucru dacă nu face vreun accident", ai impresia că TU ai fost avertizată că va avea loc un accident ?

Aş vrea să cred că nu mai e necesar să dezvolt ideea.

Aceasta postare a fost editata de harald: 15 September 2011 - 04:51 PM

0

#34 Utilizator offline   YasmiSL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-January 11

Scris 16 September 2011 - 07:09 AM

inteleg ideea ta, nu pretind raspunsuri exacte de la tine, era doar o discutie.

tot acolo ajungem in felul asta, ca totul e "informatie" , unii o capteaza, altii nu.

curiozitatea mea era sa vad alte explicatii care pot sta in picioare, nu sa dau senzatia ca ma contrazic.

scuze daca te-ai simtit agasat.
0

#35 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 16 September 2011 - 07:12 PM

Vezi postareaZen`, la 15 September 2011 - 02:14 PM, a spus:

tu ori esti f omist... ori sri ist. Nu esti pe treaba ta, cu siguranta...

Daimonu, daimonu... ma avertizeaza

Sunt un sri-st fomist, asta incearca sa-ti spuna deaimonu ala. :tease:

Vezi postareaFinnian, la 08 September 2011 - 11:23 PM, a spus:

Dar cum ramane cu accidentul?

Pai nu s-a intamplat nimic grav, nu?
Tu acum asociezi un animal sau caine negru aparut in vis cu un necaz. Esti sigura ca iti amintesti toate visele pe care le ai? Pentru ca majoritatea oamenilor isi amintesc doar o mica parte. Pe de alta parte situatiile pe care le descrii nu reprezinta cine stie ce necaz, ci mai mult niste neplaceri. Sunt sigur ca ai avut parte de lucruri mult mai rele, si cand n-ai visat nimic inainte. Probabil ca uneori subconstientul simte o conjunctura nefavorabila tie din momentul in care se formeaza ea, si nu de cand te afecteaza.

Daca te ajuta cu ceva, eu am avut premonitii sau deja-vu in care am vazut situatii care se intamplau identic peste un anumit numar de ani, nu vise-avertisment. Ce ar trebui sa deduc din asta? :stars:
0

#36 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 30 November 2011 - 01:03 PM

Am visat saptamana trecuta ca inotam intr-o apa ( fluviu sau un rau mare). Ma scufundam si ieseam din cand in cand la suprafata sa iau aer. Ultima oara cand scot capul sa scot aer, observ ca toata zona e intesata de dinozauri. Unul mai mare decat altul, in toate formele si marimile. Vii, venisera sa bea apa. Asa cum ii vedeti in poze, doar ca sentimentul de a fi langa ceva atat de urias e colpesitor. Eram chiar langa piciorul unuia . Scoteau niste sunete ceva intre balena si elefant. Erau unii chiar si in apa, ca niste serpi uriasi, gen anaconda, dar mai urati. Am iesit foarte cu grija din apa, sa nu le distrag atentia, si am luat-o la fuga spre ai mei , pe care trebuia sa-i avertizez. Stiam ca trebuie sa fugim, ca dinozaurii vor strivi totul in calea lor. Alergam , mereu cu teama, pentru ca eram constienta ca daca cei mai mari dintre dinozauri faceau doar un pas, ma striveau sau ii striveau pe ceilalti oameni inainte sa ajung eu sa-i avertizez. In timp ce fugeam, din sens invers venea cainele negru care mi-a mai aparut in vise, dar niciodata din fata, intotdeauna venea din spate si ma urmarea sau ma musca. Era desfigurat de groaza, ma intrebam ce anume l-a facut sa-i fie atat de frica. M-a depasit, a marait feroce, s-a intors imediat si a dat sa ma muste, dar s-a razgandit si a luat-o la fuga, culmea, catre dinozauri. Nu departe de acea zona, am ajuns la un fel de asezare si am vorbit cu primul om intalnit, spunandu-i despre dinozauri. Nu imi aduc aminte cum arata omul si nici ce i-am spus, tin minte doar ca si eu si el ne-am salutat spunand volte (exact asa cum se citeste) , in timp ce descriam un semicerc cu mana dreapta in aer.

Aceasta postare a fost editata de Aseneth: 30 November 2011 - 01:07 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic