Eu visez un caine negru de fiecare data cand este la orizont un pericol nebanuit. Pericolul apare ori in ziua respectiva, ori peste o zi, maxim 2. Pana anul trecut ori nu incepusem sa am aceste vise ori nu le remarcasem. Probabil le-am avut dintotdeauna dar nu facusem conexiunea. Ultimele cateva situatii:
1. Am visat intr-o noapte un caine negru uitandu-se pe fereastra la fiica mea, care se juca intr-o camera. Incercam sa il gonesc de acolo, aruncand cu lucruri in el. N-am reusit. A doua zi, cand n-o vedea nimeni, fiica mea a coborat scara cu o inghetata in mana, a scapat o bucata pe o treapta, a alunecat pe ea si a cazut aproape de sus pana jos. A fost o minune ca nu a patit nimic.
2. Ma culcasem in timpul zilei pentru ca nu dormisem bine noaptea. Inainte sa ma trezesc, am visat uncaine negru care incerca sa ma muste, ma luptam cu el. Ma scol si dau sa ma duc sa iau fata de la gradinita. Cum ies din casa, politia la usa, cu o citatie. A urmat o belea si un stres de cateva luni.
3. Intr-o noapte, alt caine. Am zis ca o fi fost o intamplare si ca nu neaparat vine o situatie de cacao de fiecare data. In ziua aia sau ziua urmatoare, nu retin, am avut un scandal imens in casa.
4. Acum 2 saptamani, iarasi intr-o noapte, am visat ca eram intr-o curte plina cu animale negre, printre care si un caine. Am crezut ca stiu ce se va intampla - mama mea ingrijea un om batran cu o boala degenerativa si atunci el era in spital in stare grava. Am zis gata, asta e. Intr-adevar a murit la cateva zile dupa aceea si mama si-a pierdut serviciul. Dar cainele era pentru altceva. La doua zile dupa acel vis, proprietara casei a venit sa ne spuna ca trebuie sa plecam pentru ca ne-am facut cam multi si vroia maxim 2 persoane in casa. Acum, cu mama cu tot, suntem 5. Tanti e bolnava cu nervii si de mult imi cauta nod in papura. Mai mare fericirea, exact in perioada asta (am nascut acum o luna, adaugand la numarul de persoane din casa
Cainele negru este vazut in UK pe anumite sosele nationale, pe mijlocul strazii; unii soferi au facut accident incercand sa il evite.
http://en.wikipedia....lack_dog_(ghost)
Intrebarea mea este daca a mai avut/ mai are cineva aceasta experienta si ce element anume va avertizeaza.
Contact
Facebook
Twitter
RSS