Salt la continut


Fotografie
- - - - -

Noul sediu al Ambasadei SUA la Bucuresti


  • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
Nu exista raspunsuri la acest subiect

#1 The Unknown

The Unknown

    Orhidee

  • Gold Member
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 13304 mesaje

Scris 06 September 2011 - 12:56 PM

Noul sediu al Ambasadei SUA

Românii îşi vor lua viză dintr-o clădire "verde"
Ambasada SUA la Bucureşti îşi mută activitatea, din 14 septembrie, în noul sediu din Bulevardul Dr. Liviu Librescu, nr. 4-6, Sector 1, Bucureşti, în data de 14 septembrie. Sediul, aflat pe un amplasament cu o suprafaţă de 4,5 hectare, este situat la nord de Băneasa mall, în imediata apropiere a frumoasei păduri Tunari.

1 /5.

Noul sediu al Ambasadei SUA

Numerele de telefon ale ambasadei rămân aceleaşi. Sediul actual al Ambasadei SUA din strada Tudor Arghezi nr. 7-9 se va închide în data de 7 septembrie, la ora 17:00, pentru a facilita mutarea în noua clădire, programul normal cu publicul urmând a fi reluat în data de 14 septembrie.

În perioada mutării, pentru servicii de urgenţă destinate cetăţenilor americani puteţi contacta ambasada la numărul de telefon 021-200-3300.

Design-ul ambasadei integrează tehnologii inovatoare în ceea ce priveşte reducerea consumului de apă, optimizarea eficienţei energetice. S-au folosit vopsea şi materiale de construcţie ecologice menite să reducă emisiile chimice şi de căldură în atmosferă.

Aproximativ trei sferturi din amplasament sunt reprezentate de spaţiu verde realizat cu specii de plante şi arbori rezistente la secetă, pentru a reduce consumul de apă. S-au plantat peste 200 de copaci: cireşi japonezi, glădiţe şi mesteceni argintii.

Citiţi mai mult: Noul sediu al Ambasadei SUA. Românii îşi vor lua viză dintr-o clădire "verde" - Bucureşti > EVZ.ro http://www.evz.ro/de...l#ixzz1XAUW9b4m
EVZ.ro
  • 1