sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Propuneri banari/utilizatori-problema aici va puteti posta nemultumirile fata de unii utilizatori Evaluare topic: - - - - -

#131 Utilizator online   aliosa 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris Ieri, 03:53 PM

...numarul de pagini de comentarii a ajuns in momentul de fata la ~148.827 - pe o pagina de comentarii incap in medie 15 comentarii
...numarul de pagini cu desene este undeva la ~40.401 - pe o pagina incap 15 desene
...diferenta intre cele doua este extrem de mare, adica 108.426...site-ul are tendinte de chat pe fundal de certuri si comentarii in interesul activarii conturilor clona...adica un fel de imi dai-iti dau...si uite asa s-a ajuns ca un utilizator sa aiba pe putin cate 10 conturi de pe care voteaza si mai ales comenteaza de cele mai multe ori pe langa subiect...
...tot acesti utilizatori "problema" au umplut galeria cu desene, pardon mazgaleli...ca eu personal nu le pot numi desene...
...daca voi va inchipuiti ca cineva poate face slalom printre aceste mazgaleli in cautare de desene bune sau sa caute pe fir conturi facute aiurea ca sa le baneze, va inselati...e o munca titanica iar impotriva omului cu probleme la mansarda chiar nu te poti pune...
...constat ca ma aflu pe un site intrat in moarte clinica...pana virusii astia care l-au doborat, n-or sa dispara, acest site n-o sa reanvie...prin urmare nici n-o sa fie cautat de utilizatori "normali" dornici sa-si impartaseasca ideile si creatiile...
...propun sa fie luate masuri la nivel administrativ...

Aceasta postare a fost editata de aliosa: Ieri, 04:05 PM

#132 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-December 09

Scris Ieri, 05:01 PM

Vezi postareaaliosa, la 28 May 2012 - 03:53 PM, a spus:

...numarul de pagini de comentarii a ajuns in momentul de fata la ~148.827 - pe o pagina de comentarii incap in medie 15 comentarii
...numarul de pagini cu desene este undeva la ~40.401 - pe o pagina incap 15 desene
...diferenta intre cele doua este extrem de mare, adica 108.426...site-ul are tendinte de chat pe fundal de certuri si comentarii in interesul activarii conturilor clona...adica un fel de imi dai-iti dau...si uite asa s-a ajuns ca un utilizator sa aiba pe putin cate 10 conturi de pe care voteaza si mai ales comenteaza de cele mai multe ori pe langa subiect...
...tot acesti utilizatori "problema" au umplut galeria cu desene, pardon mazgaleli...ca eu personal nu le pot numi desene...
...daca voi va inchipuiti ca cineva poate face slalom printre aceste mazgaleli in cautare de desene bune sau sa caute pe fir conturi facute aiurea ca sa le baneze, va inselati...e o munca titanica iar impotriva omului cu probleme la mansarda chiar nu te poti pune...
...constat ca ma aflu pe un site intrat in moarte clinica...pana virusii astia care l-au doborat, n-or sa dispara, acest site n-o sa reanvie...prin urmare nici n-o sa fie cautat de utilizatori "normali" dornici sa-si impartaseasca ideile si creatiile...
...propun sa fie luate masuri la nivel administrativ...

singura solutie ar fi banarea conturilor care incurajeaza alte astfel de conturi..parerea mea ca un cont care primeste mai mult de 5 mesaje in aceeasi zi sau consecutiv de la o astfel de persoana sa fie banati (si cel ce comenteaza si cel ce voteaza) ...ca sa nu mai spun ca de cele mai multe ori conturile de genul *votati-ma..ce parere aveti?..ce mai desenez?..dati-mi idei....va rog...inca 3 comentarii...inca 4 comentarii...cum votez?..cum comentez?..etc etc etc* nu prea ajung bine =] )

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) intrebari+raspunsuri
postati intrebari...iar daca puteti...raspundeti
Deep-Blue  129 6.923
Replici noi Tableta grafica, voi folositi?
Voi folositi tableta grafica?
~Blossom~  9 2.268
Replici noi subiect de concurs nou Anne_frumyyy  1 366
Replici noi Parola
Schimbarea Parolei
MeoKidu  8 1.544
Replici noi Reguli de buna purtare pe site
evitarea banarii
Grimmjow Jagger  6 9.762