Buna tuturor,
In cadrul unui seminar, la universitatea Ludwig-Maximilans din München, cu numele „Diferitele tipuri de plans si lacrimi in literatura, arta si cultura“, scriu o lucrare contrastiva despre „Plasul public“ in cultura romana si germana. Pentru aceasta lucrare am nevoie am nevoie de ajutorul vostru, sa imi spuneti parerea voastra, prin accesarea acestui link: http://goo.gl/OQtyI
Multumesc anticipat
Georgiana
Pagina 1 din 1
Sondaj Plansul public
Scris 31 August 2011 - 04:21 PM
Intrebari despre bocitoarele profesioniste - 2, Intrebarea 3.4.a - pana aici ai posibilitatea sa spui ca NU ai intalnit bocitoare profesioniste sau ca ai auzit de ele din povesti, aici e OBLIGATORIU sa zici in ce zone le-ai intalnit. Trebuie sa existe si optiunea "nu le-am intalnit". Aici m-am impotmolit, nu pot merge mai departe, ca ar insemna sa dau un raspuns in doru' lelii.
LE: aa la fel si urmatoarele. Ceri detalii luand in considerare NUMAI faptul ca toti respondentii au intalnit bocitoarele.
LE: aa la fel si urmatoarele. Ceri detalii luand in considerare NUMAI faptul ca toti respondentii au intalnit bocitoarele.
Scris 31 August 2011 - 06:57 PM
Cred ca bocitoarele sunt pe cale de disparitie, e putin probabil sa gasesti multa lume care chiar sa le fi vazut.
Nu-mi pare rau; oricum e ceva de-a dreptul grotesc.
Nu-mi pare rau; oricum e ceva de-a dreptul grotesc.
Scris 07 March 2012 - 06:43 PM
Formularul "CHESTIONAR DESPRE BOCITOARELE PROFESIONISTE SI JELIREA IN PUBLIC" nu mai acceptă răspunsuri.
Inchis.
Inchis.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis