Erori si Probleme Tehnice pe SITE Aici vor fi trecute doar problemele tehnice intalnite!
Scris 12 September 2011 - 08:28 AM
Scris 12 September 2011 - 01:40 PM
.seba., la 12 September 2011 - 08:28 AM, a spus:
rugamintea mea a fost sa puneti inapoi desenele la care am stat ore intregi si pe care le-am pierdut . nu am nevoie sa ma acuzati pe mine k nu vad bine sau alte aberatii..am observat k veti face alta aplicatie si felicitari! e o idee foarte buna si mult succes!
dar daca nu aveti timp/chef sa ma ajutati concret , poate ar trebui sa dati dreptul unui moderator sa reintroduca desenele noastre pierdute inapoi in galerii . pe mine nu ma incalzeste cu nimic k intr-o luna sau mai mult o sa fie alta aplicatie ..intre timp eu o sa stau( sau o sa pierd desene pe banda rulanta ) iar ceilalti o sa poata desena ?
nu vreau decat sa pot desena si sa imi vad desenele in galeria Mea !
Scris 15 September 2011 - 05:29 PM
Scris 15 September 2011 - 09:31 PM
............................
Am incarcat toate actiunile pt ca am vazut k nu se salv bine
Va rog frumos!!!
Multumesc anticipat.........
Dee_a96, la 15 September 2011 - 09:28 PM, a spus:
Va rog frumos!!!
De spus daca dati play la desen vedeti semnatura mea acolo, sange, opacitati [ceva carac mie] deci nu cred ca sunt ,,motive,, sa spuneti ca nu este al meu, motive poate ar fi dak mi`l dati........................................ .
Scris 15 September 2011 - 10:39 PM
Dee_a96, la 15 September 2011 - 09:31 PM, a spus:
Va rog frumos!!!
De spus daca dati play la desen vedeti semnatura mea acolo, sange, opacitati [ceva carac mie] deci nu cred ca sunt ,,motive,, sa spuneti ca nu este al meu, motive poate ar fi dak mi`l dati........................................ .
Asa am patit si eu la ultimele 3 desene facute azi, am salvat 2 din ele si in galerie..in cele din urma. Pe primul l-am pierdut..am ramas dpar cu link-ul
Scris 16 September 2011 - 08:09 AM
.............va rog..............
Scris 16 September 2011 - 08:41 AM
Scris 13 October 2011 - 10:14 AM
.seba., la 16 September 2011 - 08:41 AM, a spus:
deobicei am cate 3 taburi deschise 1 in care desenez; 1 deschis in galeire iar 1 deschis la imaginea pe care o fac
m`am ars de multe ori cu erori cu 0k dar inca nu m`am invatat minte ca alea nu se mai salv la ora la care trebuie
sper sa se faca cat mai repede noua, imbunatatita, evoluata aplicatie
daca se poate sa se salveze desenul la ora la care am terminat desenul.......... dimineata asta
multumesc oricum ca ai/ati citit
Aceasta postare a fost editata de Dee_a96: 13 October 2011 - 10:15 AM
Scris 24 October 2011 - 07:34 PM
ma ajutati si pe mine la chestia asta ?
doar pe jumatate ? off ... va rog faceti ceva sau un sfat cum sa il pacalesc .. va rog ...
Scris 05 November 2011 - 08:28 PM
Salvat neinregistrat... TT^TT
Nu am nimik cu nimeni...Si nu acuz pe nimeni...Dar daca tot exista persoane care "au grija" de site-ul acesta,nu cred ca ar fi o problema pt voi sa imi puneti desenul inapoi in galerie...Am lasat mesaj si de pe celalalt cont
(MaiLove) si sper ca desenul va fi in una din cele 2 galerii...Daca exista un mod in care il pot salva eu,astept cu nerabdare rs din partea voastra...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
neterminate.. | Nuka_nuka_nuka | 0 | 679 |
|
Am nevoie de un logo | S a m | 5 | 1.619 |
|
Problema avatar |
MeoKidu | 2 | 901 |
|