sau Inregistrare

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Erori si Probleme Tehnice pe SITE Aici vor fi trecute doar problemele tehnice intalnite! Evaluare topic: * * - - -

#21 Utilizator offline   .seba. 

• Balaur
  • PipPipPip
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 08-October 10

Scris 12 September 2011 - 08:28 AM

Poate nu ati vazut toti, dar exista un topic in care am anuntat faptul ca realizam o aplicatie noua pentru desenat. Totodata, toate erorile se vor rezolva cu aceasta ocazie.

#22 Utilizator offline   Un_Vis 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-December 10

Scris 12 September 2011 - 01:40 PM

Vezi postarea.seba., la 12 September 2011 - 08:28 AM, a spus:

Poate nu ati vazut toti, dar exista un topic in care am anuntat faptul ca realizam o aplicatie noua pentru desenat. Totodata, toate erorile se vor rezolva cu aceasta ocazie.

rugamintea mea a fost sa puneti inapoi desenele la care am stat ore intregi si pe care le-am pierdut . nu am nevoie sa ma acuzati pe mine k nu vad bine sau alte aberatii..am observat k veti face alta aplicatie si felicitari! e o idee foarte buna si mult succes!
dar daca nu aveti timp/chef sa ma ajutati concret , poate ar trebui sa dati dreptul unui moderator sa reintroduca desenele noastre pierdute inapoi in galerii . pe mine nu ma incalzeste cu nimic k intr-o luna sau mai mult o sa fie alta aplicatie ..intre timp eu o sa stau( sau o sa pierd desene pe banda rulanta ) iar ceilalti o sa poata desena ?

nu vreau decat sa pot desena si sa imi vad desenele in galeria Mea !

#23 Utilizator offline   ~Blossom~ 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 15 September 2011 - 05:29 PM

am pierdut si eu desenul asta http://www.desenator...sen-1760677.htm si v-as ruga mult sa ma ajutati sa-l recuperez, link-ul de la galeria mea e aici: http://www.desenator...senator/140947/ multumesc

#24 Utilizator offline   Dee_a96 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 11

Scris 15 September 2011 - 09:31 PM

N`am nimic cu nimeni, dar sunt logata, desenam am salvat iar desenu puf.... dus la neinregistrate /:) precizez LOGATA!!! Poate pt multi nu inseamna nimic desenul, inca un desen pierdut.... dar eu am ,,sentimente,, acolo; poate zic o aberatie acum dar spun adevaru .... Daca se poate va rog frumos sa`mi puneti desenu la neterminate http://www.desenator...sen-1760548.htm cu eroare cu 0k faceti cum vreti NUMAI eu vreau desenul :o3 e ceva important pentru mine
............................
Am incarcat toate actiunile pt ca am vazut k nu se salv bine :o: dar ,,se incarca,, de mai mult de 5 min.... deobicei cand pateam asa il gaseam la neterminate cu 0k si nici macar pe tab`ul unde desenam nu scria ca este salv, eu inca las fereastra deschisa, sper intr`o minune........................... .
Va rog frumos!!!
Multumesc anticipat.........

Vezi postareaDee_a96, la 15 September 2011 - 09:28 PM, a spus:

N`am nimic cu nimeni, dar sunt logata, desenam am salvat iar desenu puf.... dus la neinregistrate /:) precizez LOGATA!!! Poate pt multi nu inseamna nimic desenul, inca un desen pierdut.... dar eu am ,,sentimente,, acolo; poate zic o aberatie acum dar spun adevaru .... Daca se poate va rog frumos sa`mi puneti desenu la neterminate http://www.desenator...sen-1760548.htm cu eroare cu 0k faceti cum vreti NUMAI eu vreau desenul :o3 e ceva important pentru mine
Am incarcat toate actiunile pt ca am vazut k nu se salv bine :o: dar ,,se incarca,, de mai mult de 5 min.... deobicei cand pateam asa il gaseam la neterminate cu 0k si nici macar pe tab`ul unde desenam nu scria ca este salv, eu inca las fereastra deschisa, sper intr`o minune........................... .
Va rog frumos!!!

De spus daca dati play la desen vedeti semnatura mea acolo, sange, opacitati [ceva carac mie] deci nu cred ca sunt ,,motive,, sa spuneti ca nu este al meu, motive poate ar fi dak mi`l dati........................................ .

#25 Utilizator offline   ~Blossom~ 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 15 September 2011 - 10:39 PM

Vezi postareaDee_a96, la 15 September 2011 - 09:31 PM, a spus:

Va rog frumos!!!

De spus daca dati play la desen vedeti semnatura mea acolo, sange, opacitati [ceva carac mie] deci nu cred ca sunt ,,motive,, sa spuneti ca nu este al meu, motive poate ar fi dak mi`l dati........................................ .

Asa am patit si eu la ultimele 3 desene facute azi, am salvat 2 din ele si in galerie..in cele din urma. Pe primul l-am pierdut..am ramas dpar cu link-ul :( La ultimul desen am dat "salvare" pe un tab, ma scotea, rezultatul "neinregistrat", pe alt tab ma logam, idem...cred ca am facut aceasta operatiune de cel putin 4 ori. Am reusit sa-l inving in cele din urma si sa-l salvezi si in galeria personala...acum ma rog sa imi bage si mie primul desen pierdut in galerie. Ar trebui sa bage un coltisor "desene pierdute" unde sa intre desenatorii sa le revendice...

#26 Utilizator offline   Dee_a96 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 16 September 2011 - 08:09 AM

Eu personal mai degraba m`as lipsi de 2 pag de neterminate pt desenu` ala....... stiu ca acum poate exagerez, dar desenul ala inseamna ceva pentru mine, ceva poate marcant pentru mine. Va rog frumos sa mi`l dati.........
.............va rog..............

#27 Utilizator offline   .seba. 

• Balaur
  • PipPipPip
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 08-October 10

Scris 16 September 2011 - 08:41 AM

Cand salvati, folositi metoda cu taburi descrisa la topicul evitare erori. Deocamdata, pana terminam aplicatia noua la care lucram deja de o saptamana.

#28 Utilizator offline   Dee_a96 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 13 October 2011 - 10:14 AM

Vezi postarea.seba., la 16 September 2011 - 08:41 AM, a spus:

Cand salvati, folositi metoda cu taburi descrisa la topicul evitare erori. Deocamdata, pana terminam aplicatia noua la care lucram deja de o saptamana.

deobicei am cate 3 taburi deschise 1 in care desenez; 1 deschis in galeire iar 1 deschis la imaginea pe care o fac
m`am ars de multe ori cu erori cu 0k dar inca nu m`am invatat minte ca alea nu se mai salv la ora la care trebuie :cry:
sper sa se faca cat mai repede noua, imbunatatita, evoluata aplicatie :)
daca se poate sa se salveze desenul la ora la care am terminat desenul.......... dimineata asta :( http://www.desenator...sen-1768943.htm
multumesc oricum ca ai/ati citit

Aceasta postare a fost editata de Dee_a96: 13 October 2011 - 10:15 AM

#29 Utilizator offline   Kid_97 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 11

Scris 24 October 2011 - 07:34 PM

http://www.desenator...sen-1773958.htm

ma ajutati si pe mine la chestia asta ? :cry:
doar pe jumatate ? off ... va rog faceti ceva sau un sfat cum sa il pacalesc .. va rog ...

#30 Utilizator offline   nyan.cat 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-May 10

Scris 05 November 2011 - 08:28 PM

http://www.desenator...sen-1778487.htm

Salvat neinregistrat... TT^TT
Nu am nimik cu nimeni...Si nu acuz pe nimeni...Dar daca tot exista persoane care "au grija" de site-ul acesta,nu cred ca ar fi o problema pt voi sa imi puneti desenul inapoi in galerie...Am lasat mesaj si de pe celalalt cont
(MaiLove) si sper ca desenul va fi in una din cele 2 galerii...Daca exista un mod in care il pot salva eu,astept cu nerabdare rs din partea voastra...

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse