sau Inregistrare

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Erori si Probleme Tehnice pe SITE Aici vor fi trecute doar problemele tehnice intalnite! Evaluare topic: * * - - -

#1 Utilizator offline   .seba. 

• Balaur
  • PipPipPip
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 08-October 10

Scris 31 August 2011 - 09:34 AM

Va rog sa postati doar problemele tehnice intalnite! Descriere, eventual si un screenshot sa ne dam seama mai repede despre eroare. Orice subiect offtopic va fi sters, pentru a nu ingreuna rezolvarea celorlalte.

#2 Utilizator offline   ...Hope... 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-June 10

Scris 31 August 2011 - 11:43 AM

Vezi postarea.seba., la 31 August 2011 - 09:34 AM, a spus:

Va rog sa postati doar problemele tehnice intalnite! Descriere, eventual si un screenshot sa ne dam seama mai repede despre eroare. Orice subiect offtopic va fi sters, pentru a nu ingreuna rezolvarea celorlalte.

La unele desene se schimba culorile..Se inverzeste desenul pur si simplu,apar uneori si niste patrate de culori diferite sau se pun niste..hmm..pixeli,iar culorile apar de parca ar fi din patratele..
la desenele acestea am problema cu inverzeala:http://www.desenatori.ro/desen-1740035.htm , http://www.desenator...sen-1732138.htm
la acesta cu patratelele:http://www.desenatori.ro/desen-1751547.htm [la cercul galben se vede foarte clar]

#3 Utilizator offline   Un_Vis 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 10

Scris 31 August 2011 - 06:18 PM

ma bucur k ati deschis acest topic ..sper sa reusesc sa va descriu exact problema mea .
de doua sau 3 saptamani , de cate ori incep un desen nou , la prima salvare , in loc sa intre la neterminate la mine pe cont , ajunge la neinregistrate . la fel si cu desenele de la neterminate..am incercat sa le continui si s-a intamplat la fel . nu pot sa salvez linkurile lor fiindca nu se salveaza nici macar o data la neinregistrate cele mai multe dintre ele ( au fost vreo 7-8 pana acum)( un ex salvat : http://www.desenator...sen-1744795.htm ) .
pe amandoua conturile mele Vis_in_vis si un_vis se intampla fel , totusi cand cineva m-a lasat sa verific pe alt cont am reusit sa salvez , de la acelasi calculator ..deci presupun k e o problema cu conturile mele si nu cu browserul.
altceva ce am observat e k uneori daca desenul e mai mic de 100-200 k e posibil sa ramana la mine in galeria dar dc depaseste il pierd. chiar nu stiu ce se intampla..dc nu e de la site si e de la browser , net sau orice altceva sper macar sa aflu..desi am verificat si de la alte ip-uri si pe conturile mele am aceeasi problema.
multumesc anticipat :)

#4 Utilizator offline   Yaoi Fan. 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-December 09

Scris 31 August 2011 - 08:12 PM

Hmmm, eu una intalnesc foarte des urmatoarea problema:
Deci, fac desenul, adaug umbre etc. Si la un moment dat sa zicem vreau sa repar ceva la piele de exemplu. Buuuun, si cum nu stau sa mai fac aceeeasi culoare, evidnet vreau sa dau cu pipeta si sa iau culoarea, bun din nou, iau frumos pipeta, dau pe culoarea, si extraordinar, se blocheaza cam 5 minute, dupa am surpriza de a vedea, ca in locul culorii selectate, apare un patratel mai mic decat deobicei gri, dupa asta nu imi mai selecteaza culorile care le vreau eu decat cu pipeta, si evident vreau si alte culori...buuuuun, apoi am surpriza din nou, cand vreau sa bifez casuta umplere de xemplu nu imi arata "bifa", sa zicem ca asta nu e o problema, dau sa salvez, si nu imi arata nici bifa de la neterminate, dau click crezand ca nu conteaza, credeam ca nu se vede bifa, am avut surpriza sa vad ca nici nu bifeaza, deci mi sa salvat desenul in galerie in loc de neterminate ceea ce e foarte deranjant. Prima data cand am intampinat problema, nu mi sa parut foarte important, dar tot persevereaza si pierd desene....

#5 Utilizator offline   Vanilla` 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-March 11

Scris 31 August 2011 - 09:50 PM

http://www.desenator...sen-1747848.htm Aceeasi problema ca a lui ...Hope..., inverzirea desenului si marirea pixelului,cu cat salvez mai des un desen cu atat acesta isi pierde calitatea,nu cred ca este o problem cu internetul [mi-am schimbat recent wirelessul si tot exista aceasta problema]..

#6 Utilizator offline   .seba. 

• Balaur
  • PipPipPip
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 08-October 10

Scris 02 September 2011 - 11:05 AM

Vezi postareaAmi., la 31 August 2011 - 09:50 PM, a spus:

http://www.desenator...sen-1747848.htm Aceeasi problema ca a lui ...Hope..., inverzirea desenului si marirea pixelului,cu cat salvez mai des un desen cu atat acesta isi pierde calitatea,nu cred ca este o problem cu internetul [mi-am schimbat recent wirelessul si tot exista aceasta problema]..

Incearca varianta propusa: http://www.roportal....ri/page__st__10

#7 Utilizator offline   Un_Vis 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 10

Scris 02 September 2011 - 08:21 PM

buna seara !
nu vreau sa insist ..desi probabil asta fac, dar astept de o luna raspunsul asta sau vreo rezolvare . ati verificat contul meu sa vedeti ce se intampla si daca se poate rezolva ?
au fost o gramada de desenatori care au parasit site-ul ca s-au plictisit , sau au avut prea multe erori , au fost banati , etc dar eu nu am auzit de cineva care efectiv nu mai poate salva nici un desen si trebuie sa plece desi nu vrea :|

#8 Utilizator offline   Dee_a96 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 11

Scris 02 September 2011 - 09:21 PM

Nu stiu cum sa incep... Atunci cand dai salvare desen unele desene nu se salveaza nicaieri, celelalte se salveaza deobicei la neterminate cu ,,probleme,, [ 0 k; dimensiune gresite; sau ,,fara titlu,descriere si tags,,]. Asta tot eroare s`ar numi? 8-| :| Am patit asta de multe ori, se poate evita o astfel de ,,salvare,,?

#9 Utilizator offline   ClairDeLune 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-October 09

Scris 04 September 2011 - 10:23 AM

Yaoi Fan. am aceeasi proplema ca a ta.Doar ca puteai sa il salvezi la neterminate.Dadeai pur si simplu pe casuta aceea chiar dak nu se vedea si se salva la neterm.

Acum sa spun si eu.In primul rand nenumaratele erori.
1.Cu Adobe Flash Player.Imi apare o eroare(imi face pagina de desenare gri)si nu mai pot desena.
2.Nu se salveaza la data terminarii ci la data inceperii.
3.Se blocheaza si cand se deblocheaza nu mai pot lua alta culoare decat cu pipeta si nu pot salva la neterminate.Dar am gasit solutia:Bifez chiar dak nu se vede
4.Mi se majgaleste desenul:|

Cam atat.

#10 Utilizator offline   Yaoi Fan. 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-December 09

Scris 04 September 2011 - 11:52 AM

Vezi postarea****PisicutzaMica*****, la 04 September 2011 - 10:23 AM, a spus:

Yaoi Fan. am aceeasi proplema ca a ta.Doar ca puteai sa il salvezi la neterminate.Dadeai pur si simplu pe casuta aceea chiar dak nu se vedea si se salva la neterm.

Acum sa spun si eu.In primul rand nenumaratele erori.
1.Cu Adobe Flash Player.Imi apare o eroare(imi face pagina de desenare gri)si nu mai pot desena.
2.Nu se salveaza la data terminarii ci la data inceperii.
3.Se blocheaza si cand se deblocheaza nu mai pot lua alta culoare decat cu pipeta si nu pot salva la neterminate.Dar am gasit solutia:Bifez chiar dak nu se vede
4.Mi se majgaleste desenul:|

Cam atat.

Eu bifez si nu se salveaza. Pricepi? Ca asa am bifat si eu, prima data, a doua oara si tot in galerie cu ele ma trezeam.

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Desene cu probleme la salvare Hebe  31 3.241