Erori si Probleme Tehnice pe SITE Aici vor fi trecute doar problemele tehnice intalnite!
Scris 31 August 2011 - 09:34 AM
Scris 31 August 2011 - 11:43 AM
.seba., la 31 August 2011 - 09:34 AM, a spus:
La unele desene se schimba culorile..Se inverzeste desenul pur si simplu,apar uneori si niste patrate de culori diferite sau se pun niste..hmm..pixeli,iar culorile apar de parca ar fi din patratele..
la desenele acestea am problema cu inverzeala:http://www.desenatori.ro/desen-1740035.htm , http://www.desenator...sen-1732138.htm
la acesta cu patratelele:http://www.desenatori.ro/desen-1751547.htm [la cercul galben se vede foarte clar]
Scris 31 August 2011 - 06:18 PM
de doua sau 3 saptamani , de cate ori incep un desen nou , la prima salvare , in loc sa intre la neterminate la mine pe cont , ajunge la neinregistrate . la fel si cu desenele de la neterminate..am incercat sa le continui si s-a intamplat la fel . nu pot sa salvez linkurile lor fiindca nu se salveaza nici macar o data la neinregistrate cele mai multe dintre ele ( au fost vreo 7-8 pana acum)( un ex salvat : http://www.desenator...sen-1744795.htm ) .
pe amandoua conturile mele Vis_in_vis si un_vis se intampla fel , totusi cand cineva m-a lasat sa verific pe alt cont am reusit sa salvez , de la acelasi calculator ..deci presupun k e o problema cu conturile mele si nu cu browserul.
altceva ce am observat e k uneori daca desenul e mai mic de 100-200 k e posibil sa ramana la mine in galeria dar dc depaseste il pierd. chiar nu stiu ce se intampla..dc nu e de la site si e de la browser , net sau orice altceva sper macar sa aflu..desi am verificat si de la alte ip-uri si pe conturile mele am aceeasi problema.
multumesc anticipat
Scris 31 August 2011 - 08:12 PM
Deci, fac desenul, adaug umbre etc. Si la un moment dat sa zicem vreau sa repar ceva la piele de exemplu. Buuuun, si cum nu stau sa mai fac aceeeasi culoare, evidnet vreau sa dau cu pipeta si sa iau culoarea, bun din nou, iau frumos pipeta, dau pe culoarea, si extraordinar, se blocheaza cam 5 minute, dupa am surpriza de a vedea, ca in locul culorii selectate, apare un patratel mai mic decat deobicei gri, dupa asta nu imi mai selecteaza culorile care le vreau eu decat cu pipeta, si evident vreau si alte culori...buuuuun, apoi am surpriza din nou, cand vreau sa bifez casuta umplere de xemplu nu imi arata "bifa", sa zicem ca asta nu e o problema, dau sa salvez, si nu imi arata nici bifa de la neterminate, dau click crezand ca nu conteaza, credeam ca nu se vede bifa, am avut surpriza sa vad ca nici nu bifeaza, deci mi sa salvat desenul in galerie in loc de neterminate ceea ce e foarte deranjant. Prima data cand am intampinat problema, nu mi sa parut foarte important, dar tot persevereaza si pierd desene....
Scris 31 August 2011 - 09:50 PM
Scris 02 September 2011 - 11:05 AM
Ami., la 31 August 2011 - 09:50 PM, a spus:
Incearca varianta propusa: http://www.roportal....ri/page__st__10
Scris 02 September 2011 - 08:21 PM
nu vreau sa insist ..desi probabil asta fac, dar astept de o luna raspunsul asta sau vreo rezolvare . ati verificat contul meu sa vedeti ce se intampla si daca se poate rezolva ?
au fost o gramada de desenatori care au parasit site-ul ca s-au plictisit , sau au avut prea multe erori , au fost banati , etc dar eu nu am auzit de cineva care efectiv nu mai poate salva nici un desen si trebuie sa plece desi nu vrea :|
Scris 02 September 2011 - 09:21 PM
Scris 04 September 2011 - 10:23 AM
Acum sa spun si eu.In primul rand nenumaratele erori.
1.Cu Adobe Flash Player.Imi apare o eroare(imi face pagina de desenare gri)si nu mai pot desena.
2.Nu se salveaza la data terminarii ci la data inceperii.
3.Se blocheaza si cand se deblocheaza nu mai pot lua alta culoare decat cu pipeta si nu pot salva la neterminate.Dar am gasit solutia:Bifez chiar dak nu se vede
4.Mi se majgaleste desenul:|
Cam atat.
Scris 04 September 2011 - 11:52 AM
****PisicutzaMica*****, la 04 September 2011 - 10:23 AM, a spus:
Acum sa spun si eu.In primul rand nenumaratele erori.
1.Cu Adobe Flash Player.Imi apare o eroare(imi face pagina de desenare gri)si nu mai pot desena.
2.Nu se salveaza la data terminarii ci la data inceperii.
3.Se blocheaza si cand se deblocheaza nu mai pot lua alta culoare decat cu pipeta si nu pot salva la neterminate.Dar am gasit solutia:Bifez chiar dak nu se vede
4.Mi se majgaleste desenul:|
Cam atat.
Eu bifez si nu se salveaza. Pricepi? Ca asa am bifat si eu, prima data, a doua oara si tot in galerie cu ele ma trezeam.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Desene cu probleme la salvare | Hebe | 31 | 3.241 |
|
Probleme la logare
Teme combinate |
elysa_sweety | 13 | 2.761 |
|
Cat credeti ca va mai exista desenatori? | M.M. | 8 | 1.316 |