Am si eu o problema cu pc-ul daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator...
De ceva vreme pc-ul a luat-o razna, pur si simplu nu stiu ce sa-i mai fac
mi se restarta intruna si primeam diferite erori...vazand asta am incercat sa-l formatez crezand ca e de la virusi
insa surpriza in timp ce-l formatam am primit iar erori...am incercat cu mai multe windowsuri crezand ca e windowsul de vina insa cu toate imi facea lafel...
in fine am dat s atreaca peste erori s-a terminat de formtatat pana la urma si mi-a dat prin gand sa fac un test la memorie ram
Precizez ca pe placa de baza am 2 sloturi DDR2
intr-un slot aveam o placuta de 512 rami
iar in cealalta o placuta de 1GB
facand testul am observat ca rami aveau erori...am scos placutza de 1Gb care era plina de erori si am lasat placutza de 512 care nu avea erori
Vazand ca placuta de 512 nu are erori l-am mai formatat odata sa vad daca imi mai da eroare la formatare si windowsul s-a instalat fara nici o eroare de data asta...
Bucuros find ca am gasit buba si ca memoria rami a fost de vina am crezut ca o sa`mi mearga bine pc-ul dar m-am inselat:|:|
E adevarat nu se mai restarteaza ca atunci, insa se blocheaza...mi se aude un sunet, un tachit ca atunci cand il restartez si se blocheaza sta putin si isi revine...
dupa care iar se aude acel sunet si se blocheaza:(
Nu stiu ce sa-i fac de la ce oare poate fi???
un amic mi-a zis sa fac un test la hard cu un program de pe google si a iesit...
Aceasta postare a fost editata de Paul Brahtl: 30 August 2011 - 08:40 AM
Motiv editare: eliminare autocitat
Contact
Facebook
Twitter
RSS