sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am vase sparte pe fata, seman cu un betiv Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ioanid 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-May 11

Scris 28 August 2011 - 11:12 PM

Am niste vase sparte pe fata, nas, gat si in spatele urechilor. Ma simt ca dracu efectiv. Mai beau si eu cate o bere,dar nu cred ca asta este ideea. Habar nu am ce sa fac. Toata lumea zice ca o trag la masea sau o iau la ulei. Va rog sa ma ajutati! Am inteles ca se cheama venectazii sau ceva in genul asta. Cum scap de chestia asta?

Aceasta postare a fost editata de Ioanid: 28 August 2011 - 11:13 PM

0

#2 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 28 August 2011 - 11:15 PM

Du-te la doctor . Doar el stie sa iti dea un diagnostic corect
0

#3 Utilizator offline   Horia Strate 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 28-August 11

Scris 28 August 2011 - 11:39 PM

Vezi postareaIoanid, la 28 August 2011 - 11:12 PM, a spus:

Am niste vase sparte pe fata, nas, gat si in spatele urechilor. Ma simt ca dracu efectiv. Mai beau si eu cate o bere,dar nu cred ca asta este ideea. Habar nu am ce sa fac. Toata lumea zice ca o trag la masea sau o iau la ulei. Va rog sa ma ajutati! Am inteles ca se cheama venectazii sau ceva in genul asta. Cum scap de chestia asta?

Si eu am avut aceasi problema. Du-te tu in Bucuresti. Acolo la Bucale exista o clinica Cutera Medical Center unde au aparatura Cutera, cel mai tare laser din Romania, unul cu lungime mai mare de unda, ca, vb aia, marimea conteaza dupa cum stii )
Daca intri pe www.cutera.ro iti arata acolo cum se face. Ideea este ca au lumina inteligenta si cei mai buni medici si ca tehnologia asta Cutera te scapa de probleme in cateva sedinte. Se cheama Cutera Xeo CoolGlide. Habar nu aveam ca poate sa dea asa randament. Crede-ma ca beau la greu si ca agat! Si am si fata de bebelus.
Adresa este Strada Braziliei nr 11A telefon 021 230 8001. Hai bafta sit e invit la bere!
0

#4 Utilizator offline   Ioanid 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 31-May 11

Scris 02 September 2011 - 01:56 PM

Vezi postareaHoria Strate, la 28 August 2011 - 11:39 PM, a spus:

Si eu am avut aceasi problema. Du-te tu in Bucuresti. Acolo la Bucale exista o clinica Cutera Medical Center unde au aparatura Cutera, cel mai tare laser din Romania, unul cu lungime mai mare de unda, ca, vb aia, marimea conteaza dupa cum stii )
Daca intri pe www.cutera.ro iti arata acolo cum se face. Ideea este ca au lumina inteligenta si cei mai buni medici si ca tehnologia asta Cutera te scapa de probleme in cateva sedinte. Se cheama Cutera Xeo CoolGlide. Habar nu aveam ca poate sa dea asa randament. Crede-ma ca beau la greu si ca agat! Si am si fata de bebelus.
Adresa este Strada Braziliei nr 11A telefon 021 230 8001. Hai bafta sit e invit la bere!

Ai idee daca interventia este dureroasa?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Medicamente pentru anxietate, atac de panica Javra  5 1.016
Replici noi Astmul bronsic
Mare e diversitatea...
«Nsl»  6 4.757