Biserica: intre ipocrizie si adevar
Scris 29 December 2011 - 06:57 PM
După intervenţia oamenilor legii, clericii au continuat să lustruiască podelele Bisericii Naşterii Domnului, pe care o pregătesc pentru sărbători.
In viitor cele 3 tabere ale Domnului vor trimete reprezentanti tineri la pregatire in artele martiale pt a putea face fatza oricarei provocari.
Scris 01 January 2012 - 12:01 PM
AndreiRN, la 29 December 2011 - 06:57 PM, a spus:
După intervenţia oamenilor legii, clericii au continuat să lustruiască podelele Bisericii Naşterii Domnului, pe care o pregătesc pentru sărbători.
In viitor cele 3 tabere ale Domnului vor trimete reprezentanti tineri la pregatire in artele martiale pt a putea face fatza oricarei provocari.
Se tot intreba unul intr-un spot publicitar al unei companii de telefonie mobila, ce e mai placut de Sarbatori: sa primesti sau sa daruiesti? In urma vizionarii filmuletului cu popii impartasindu-si cu generozitate maturi,mopuri si alte cozi de matura prin Biserica Natalitatii, m-am lamurit: e clar ca sa daruiesti e cel mai placut.Sa primesti, creaza un oarecare disconfort.
Scris 01 January 2012 - 01:28 PM
hans, la 01 January 2012 - 12:01 PM, a spus:
Si cand te gandesti ca totul s-a petrecut sub ochii Creatorului si a presupusului sau Fiu
Scris 12 January 2012 - 11:05 AM
VEMANS, la 09 January 2012 - 08:21 AM, a spus:
Mda..nimic..ca de obicei..Bine spus.Pana la urma stii cum e vb sa faci ce zice popa,nu ce face.Plus de asta,daca nu au un raspuns logic la intrebari vor raspunde cu deja prea folositele:"Asa a fost voia Domnului" sau "Incurcate sunt caile Domnului" sau "Noi nu avem puterea de a intelege de ce Domnul ne-a testat in acest fel" pfff
Scris 25 February 2012 - 01:43 PM
Citind niste articole astazi despre evlavia de care dau dovada cate unii cand vine vorba de biserica, nu ma pot abtine a ma intreba: cat de de tampiti putem fi, pentru a crede (inca) ca biserica actioneaza ori a actionat vreodata in interesul nostru.
Gasesc ca aceasta institutie reprezinta tot ce poate fi mai ipocrit, murdar, mincinos in anul 2011.
De asemenea consider ca nu au nicio treaba cu forta divina numita D-zeu.
Ma intreb, de ce simtim nevoia de a merge si a ne inchina la chipuri cioplite doar pentru ca biserica ne spune ca acesta este chipul lui Isus ori al fecioarei Maria, de ce trebuie sa sarutam mana unui asa zis preot care se autoproclama sfant, de ce trebuie sa stam in genunchi in fata unei cladiri declarate de cineva ca fiind "casa Domnului"?
Nu vreau sa jignesc pe nimeni cu acest subiect, este doar o curiozitate de duminica dimineata
Omul,are inclinatii spirituale...vrea sa cunoasca mai multe despre Dumnezeu,cum am aparut,ce scop avem pe pamant,incotro ne indreptam sau cum este in realitate Dumnezeu?Este bine sa ne punem astfel de intrebari si sa nu renuntam pana nu gasim raspunsuri comvingatoare si demne de incredere!Putem gasi raspunsul la aceste intrebari,numai in Biblie.
Scris 25 February 2012 - 01:53 PM
Denisa57, la 25 February 2012 - 01:43 PM, a spus:
Dumne-zeu este un zeu, ca toti ceilalti zei ai antichitatii, nici macar nu este un zeu original, ci este rezultatul copierii unor mituri mai vechi!
Raspunsuri gasesti citind biblia in paralel cu miturile mai vechi decat ea, dar si studiind evolutia credintelor religioase.
Biserica este o institutie oficiala, care sustine oficial ca un mit antic al iudeilor este realitate si se pretinde mijlocitor intre un zeu si oameni, pentru a beneficia de foloase materiale in urma acestei mijlociri. Practic asta se facea si in templele antice ale zeilor religiilor politeiste.
Scris 14 April 2012 - 02:58 PM
un exemplu concret: arhiepiscopul tomisului a vrut sa ia spaga de la un reporter ca sa il faca preot fara scoala de popi.si nu e singurul caz...
Scris 19 April 2012 - 09:15 AM
Fisiere atasate
-
Kamikaze2012-nr16-coperta1-460x666.jpg (85.73K)
Number of downloads: 14
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Promovarea religiei prin autoritate parentala | CavalerulJedi | 26 | 2.678 |
|
Cand ne ducem la biserica? | peter bahuczki | 41 | 4.837 |
|
V-ati sacrifica unicul copil pentru o cauza nobila? | Bagherra | 130 | 12.649 |
|