sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

urgent - stornare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   georgiana_condei 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-February 06

Scris 05 February 2006 - 04:04 PM

buna ziua ! am nevoie de o idee despre cum as putea sa stornez niste inregistrari din anii precedenti . sa ma explic /: din 1995 pana in prezent s-au inregistrat gresit in contabilitate toate facturile de materiale de constructii pe clasa 3 dupa care au fost date in consum . corect era ca valoarea totala a acestora sa apara in contul 231 , pentru ca ulterior sa le pot inregistra in 212. Cum procedez sa aduc valoarea acestora in contul 231 in anul 2005 ? va multumesc pentru orice sugestie
0

#2 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 06 February 2006 - 09:59 AM

Vezi postareageorgiana_condei, la Feb 5 2006, 04:04 PM, a spus:

buna ziua ! am nevoie de o idee despre cum as putea sa stornez niste inregistrari din anii precedenti . sa ma explic /: din 1995 pana in prezent s-au inregistrat gresit in contabilitate toate facturile de materiale de constructii pe clasa 3 dupa care au fost date in consum . corect era ca valoarea totala a acestora sa apara in contul 231 , pentru ca ulterior sa le pot inregistra in 212. Cum procedez sa aduc valoarea acestora in contul 231 in anul 2005 ? va multumesc pentru orice sugestie

Nu stiu ce conturi se foloseau in 1995 pentru materiale,dar cand s-a facut conversia cont vechi-cont nou cum s-au inregistrat.........adica pe ce cont (nou) au aparut acele materiale?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente recurs pt cheltuieli de judecata
legislatii romanesti
mery491  1 6.056
Topic inchis scutiri de taxe pt termopan sau ct?
mai sunt actuale??
beggar  4 6.298
Topic inchis GME - Gigel Meiloaica
Transport USA - Romania
transportprost  0 3.484
Topic inchis clauza de uzufruct
clauza de uzufruct poate fi atacata?
jenu  1 9.570
Topic inchis Fuga din tara Eddy80  8 653