buna ziua ! am nevoie de o idee despre cum as putea sa stornez niste inregistrari din anii precedenti . sa ma explic /: din 1995 pana in prezent s-au inregistrat gresit in contabilitate toate facturile de materiale de constructii pe clasa 3 dupa care au fost date in consum . corect era ca valoarea totala a acestora sa apara in contul 231 , pentru ca ulterior sa le pot inregistra in 212. Cum procedez sa aduc valoarea acestora in contul 231 in anul 2005 ? va multumesc pentru orice sugestie
Pagina 1 din 1
urgent - stornare
Scris 06 February 2006 - 09:59 AM
georgiana_condei, la Feb 5 2006, 04:04 PM, a spus:
buna ziua ! am nevoie de o idee despre cum as putea sa stornez niste inregistrari din anii precedenti . sa ma explic /: din 1995 pana in prezent s-au inregistrat gresit in contabilitate toate facturile de materiale de constructii pe clasa 3 dupa care au fost date in consum . corect era ca valoarea totala a acestora sa apara in contul 231 , pentru ca ulterior sa le pot inregistra in 212. Cum procedez sa aduc valoarea acestora in contul 231 in anul 2005 ? va multumesc pentru orice sugestie
Nu stiu ce conturi se foloseau in 1995 pentru materiale,dar cand s-a facut conversia cont vechi-cont nou cum s-au inregistrat.........adica pe ce cont (nou) au aparut acele materiale?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
legislatii romanesti |
mery491 | 1 | 6.056 |
|
scutiri de taxe pt termopan sau ct?
mai sunt actuale?? |
beggar | 4 | 6.298 |