Sterilizarea femeii
Scris 26 August 2011 - 06:08 PM
Cat costa o astfel de operatie? Aproximativ .
Scris 26 August 2011 - 06:46 PM
Scris 19 September 2011 - 01:10 PM
Scris 01 February 2012 - 11:47 AM
Scris 01 February 2012 - 05:52 PM
Indigo 1, la 01 February 2012 - 11:47 AM, a spus:
Si nici una nu este 100% sigura, pe cand sterilizarea da. Dar de obicei asta o fac femeile dupa o varsta care au deja cati copii au vrut si vor sa inchida pravalia si sa nu mai fie nevoite sa ia pastile anti-conceptionale lunar sau sa foloseasca prezervativ. Pastila o poti uita, prezervativul se poate rupe, iar steriletul nici el nu e garantat. O prietena de a mea a ramas gravida acum doi ani, cu sterilet pus.
Daca o femeie are deja copii, nu-i mai trebuie altii pe viitor si nu vrea sa ia riscul vreunei sarcini pe care va fi nevoita sa o avorteze, de ce sa nu adopte asa o metoda? Sarcini accidentale se pot intampla oricand si de ce sa fie femeia pusa in dilema morala si decizii daca sa tina sarcina sau nu. Nu mai bine elimina total posibilitatea ?
Mai neobisnuite si rare sunt cazurile femeilor tinere fara copii. Rareori cate una din categoria asta sa vrea se se sterilizeze.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 01 February 2012 - 05:54 PM
Scris 01 February 2012 - 06:52 PM
Mi se pare o decizie prosteasca, in situatia unei femei tinere, care inca nu are copii. Decizie pe care cel putin 90% exista sanse sa o regrete.
Naeema, la 01 February 2012 - 05:52 PM, a spus:
E cu cantec si asta. Am auzit de cel putin doua cazuri de sarcini aparute la femei care aveau cica trompele legate. Iti imaginezi surpriza.
Scris 01 February 2012 - 07:00 PM
Amarena, la 01 February 2012 - 06:52 PM, a spus:
Mi se pare o decizie prosteasca, in situatia unei femei tinere, care inca nu are copii. Decizie pe care cel putin 90% exista sanse sa o regrete.
E cu cantec si asta. Am auzit de cel putin doua cazuri de sarcini aparute la femei care aveau cica trompele legate. Iti imaginezi surpriza.
Eu cred ca sunt 100% sanse ca o femeie care nu are copii sa regrete ca si-a legat trompele uterine .
Dupa o anumita varsta, o femeie fara copii nu mai este considerata femeie, e doar o epava umana .
Eu stiu doua cazuri in care au aparut surprize extrauterine .
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Calmens software - Calendar menstrual | Gils | 5 | 12.899 |
|
Confidentialitate la ginecolog
am nevoie de raspunsuri :(( |
berta | 48 | 10.227 |
|
Sangerari vaginale in timpul contactului sexual | GirlGirl | 14 | 14.443 |